Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Lietuviai, ne tik kad neverti keliones i Panevezi ar Siaulius, bet is vis net keliones is vieno kambario i kita ziuret juos per televizoriu neverti.
    Nu va Kaunazai, prišnekėjai nesamonių apie lietuvišką futbolą, tai dabar sėdi š**ną suraukęs ir net negali pasidžiaugt savo gimtojo miesto komandos sėkme

    O šiek tiek grįžtant prie antrojo pagal svarbumą Lietuvoje amžinojo ginčo (po Vilnius Vs Kaunas) Krepšinis Vs Futbolas, tik išvykęs užjūrin supranti kaip niekam neįdomūs esam su tuo krepšiniu apart mums patiems. Ir svarbiausia... koks neįdomus žaidimas yra krepšinis, lyginant ne tik su furbolu, bet kad ir regbiu ar kokia kita stadionine sporto šaka. Man sunku jums įrodyt, tiesiog reikia bet kokiam ultrabasketbolistui pagyvent svetur ir tuo įsitikint – mums gyvenantiems Lietuvoj tas krepšinio lobizmas paprasčiausiai visiems praplovė smegenis. Spalį buvau Lietuvoj, įsijungiu teliką, rodė LRytą prieš Žalgirį. Po 15 min perjungiau kanalą – neįdomu. Prieš 3 metus to nebūčiau įsivaizdavęs...
    Bandau įsivaizduot, kokį PR pasidarė Ispanija laimėjus EURO2008 – visas pasaulis apie tai ir kalbėjo. O prisiminkim mūsų 2003 šėliojimus gatvėse... Na latviai gal ir parodė reportažą, na Ispanai, bet tai ir tiek.
    Apie ką aš čia? Noriu pasakyt, kad jei jūs mylit, dievinat krepšinį, jis jums suteikia daug teigiamų emocijų – taip ir toliau darykit, nes tai jums svarbu, bet, prašau, neginkit iškreipto krepšinio finansavimo, idant ginant nuomonę, kad geri lietuvių rezultatai šloviną Lietuvą Europoje ir pasaulyje – taip paprasčiausiai nėra. Niekam tas krepšinis neįdomus.

    O vat kad Rangeriai nepakrovė malkų Kaunui turbūt pusė aludžių Britų salyne aptarinėja...
    www.scriptorium.ie

    Comment


      /\ Manau, pakaraus Rangers (ir gali būti stipriai) Kaune. Beje, Rangers žaidžia turbūt nuobodžiausią futbolą. Paremtas praktiškai gynyba su stipresne komanda. Pasižiūrėkit į priešsezonines rungtynes Rangers, kokie skirtumai su Škotų I ar II lygos komandomis, laimėta dažniausiai minimaliu rezultatu.
      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
      Dordrechtas/Haarlemas
      Nesebaras/Plovdivas
      Kiolnas

      Comment


        Parašė C5 Rodyti pranešimą
        ...Niekam tas krepšinis neįdomus.

        O vat kad Rangeriai nepakrovė malkų Kaunui turbūt pusė aludžių Britų salyne aptarinėja...
        Visu pirma tu nesi teisus. Futbolas taip pat nera idomus daugelyje saliu, ypac svajoniu zemeje JAV, kur socceri zaidzia tik mokyklose per fizinio pamokas. Ten krepsinis yra dievinamas, nors ir ne pirmas sportas salyje. Jie turi amerikietiska futbola, australai turi savo futbola, anglai turi kriketa, ir dar velnias zino kiek sportu kur tik patys sau yra idomus. O pasiekimai krepsinyje, nors ir liudnoka del kazkiek mazo populiarumo tarp vakariniu valstybiu, vis tiek yra vertinami.

        Tik nuvaziavus i Anglija supratau kad cia turbut nebebus su kuo krepsinio rezultatu padiskutuot. Bet labai greitai susiradau bendrasaliu bendraminciu, isimeciau lietuviska TV ir nepraleidziu nei vienu rungtyniu.

        Taciau tiesa, labiau pradejau dometis ir futbolo, sirgti uz keleta klubu, ir netgi labiau dometis lietuvisku klubu rezultatais ar rinktine, ko nebuvo pries tai.

        Tu tai pat neteisus del tu kauno lygiuju, galbut skotijoj apie jas ir kalbes, bet va kur as esu... Niekam neidomus tokie atrankiniai macai. Ir nei vienas mano sutiktas anglas nepasakys kad jis zino FBK daugiau negu zino Kauno Zalgiri.
        I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

        Comment


          O aš visiškai sutinku su C5. Ir nors pats niekada nepraleidžiu, nei Žalgirio, nei tuo labiau Lietuvos rinktinės rungtynių ir iš visų jėgų sergu už abi, tačiau niekaip negaliu sutikti, kad krepšinis yra įdomesnis ar bent jau tiek pat įdomus kiek futbolas. Taip, manau, sako tie, kurie paprasčiausiai nesidomi futbolu. Iš kur jis bus įdomus, jeigu jo nežiūri ir net nebandai žiūrėti. Reikia juk suprasti žaidimą tam, kad jis patiktų, o supratimas neateina pažiūrėjus vienas varžybas. Lengva lyginti kai beveik visi augom su tėvais, kurie nuo mūsų mažų dienų spoksojo krepšinį, galbūt vedėsi į rungtynes mus ir pan. Lygiai taip pat ir mokykloje. Bent jau pas mane būdavo krepšinis, krepšinis ir krepšinis. Futbolą gal porą kartų atsimenu kaip žaidėm kokioje 5-6 klasėje, bet koks ten žaidimas, kai nelabai taisykles to žaidimo vaikai žino, o mokytojas nesivargino paaiškinti, juk bet kada galima eit į salę ir žaist krepšinį. Ir kaip po to galima lyginti? Daugmaž sporto šaka su kuria užaugai prieš sporto šaką apie kurią vos šiek tiek teko girdėti.

          Aš pats taip pat ilgai nesupratau futbolo. Pirmos rungtynės, kurios privertė susidomėti futbolu buvo UEFA finalas, tarp München Bayern ir Manchester United. Tada nors ir nelabai ką supratau apie futbolą, bet žaidimas paliko didžiulį įspūdį. Po to dar labiau sustiprino susidomėjimą pasaulio ir Europos čempionatai, kurie paliko didžiuli įspūdi ir kurių praktiškai nepraleidau nei vienų rungtynių.

          Besidomint abiem sporto šakom kažkaip ir liežuvis neapsiverstu krepšinio įdomesniu žaidimu už futbolą pavadinti. Krepšinis, žinoma, yra įdomus, o dar įdomesnis pasidaro dėl to, kad mes ten stiprūs, tačiau blaiviai vertinant abu žaidimus, atmetant Lietuvos faktorių tai futbolas yra žymiai įdomesnis žaidimas. Dar kartą norėčiau su C5 sutikti dėl žaidimų, kurie žaidžiami stadionuose ir aikštėse palyginimo, ir vėl negaliu nesutikti.

          Žinoma, galit sakyt, kad čia subjektyvu ir panašiai, tačiau galima paieškoti ir objektyvesnių palyginimų. Tarkim valstybių, kuriose tiek futbolas, tiek krepšinis yra labai aukšto lygio. Matyt, nereikia nei tų valstybių atskirtai vardinti, nei to populiarumo lyginti. Nemanau, kad kas nors išdrįstų ginčytis, jog futbolas visur dominuoja.

          Dėl futbolo vs krepšinio Lietuvoje atsimenu šiek tiek samprotavau Euro 2008 temoje, kad nebereikėtų kartotis pacituosiu save patį :
          Parašė pauliaK
          Aš dabar paskaitęs jūsų mintis atsisėdęs truputį pagalvojau ir šį tą sugalvojau . Manau, kad jeigu galėtume palyginti futbolą su krepšiniu vienodomis sąlygomis, Lietuvoje net nebūtų krepšinis populiaresnis už futbolą. Kad ir dabar vykstantis Europos futbolo čempionatas, kurį žiūri, aptarinėja daugybė žmonių. Aš pats pagalvoju apie save ir tikrai nemanau, kad man būtų tiek įdomus koks nors krepšinio čempionatas, jeigu jame nežaistu Lietuva. Nors apskritai mėgstu bet kokį sportą ir krepšinis, kas be ko, yra viena mėgstamiausių sporto šakų, tačiau jokiais būdais negalėčiau pasakyti, kad jausmas žiūrint ne savų komandų žaidimą yra bent panašus į jausmą žiūrint futbolo rungtynes, kuriose žaidžia ne savos komandos. Aš apskritai labai abejoju ar krepšiniui būtų skiriama tiek dėmesio kaip kad dabar vykstančiam futbolo čempionatui, jeigu jame nežaistų Lietuvos rinktinė. Labai tikiuosi, kad vieną dieną sulauksime ir mūsų futbolo šlovės valandos. Manau, kad užtektų patekti į finalinį pasaulio ar Europos čempionatų etapus ar turėti pajėgią komandą Europos mastu, tam kad būtų galima suabejoti ar tikrai krepšinis yra besąlygiškai numeris 1 Lietuvoje .
          Tikiuosi nebūsiu dabar viešai pasmerktas krepšinio fanų, kaip jau minėjau labai mėgstu ir visada žiūriu pastarąjį. Čia tiesiog pabandžiau dar kartą palyginti .

          Comment


            Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
            Visu pirma tu nesi teisus. Futbolas taip pat nera idomus daugelyje saliu, ypac svajoniu zemeje JAV, kur socceri zaidzia tik mokyklose per fizinio pamokas. Ten krepsinis yra dievinamas, nors ir ne pirmas sportas salyje. Jie turi amerikietiska futbola, australai turi savo futbola, anglai turi kriketa, ir dar velnias zino kiek sportu kur tik patys sau yra idomus. O pasiekimai krepsinyje, nors ir liudnoka del kazkiek mazo populiarumo tarp vakariniu valstybiu, vis tiek yra vertinami.
            Mindoza, nesiginčysim, kad dažna valstybė turi savą sporto šaką, kuri ten populiaresnė už kitas, o bet tačiau futbolas yra sporto karalius Number One yra nieko čia nepadarysi.


            Tu tai pat neteisus del tu kauno lygiuju, galbut skotijoj apie jas ir kalbes, bet va kur as esu... Niekam neidomus tokie atrankiniai macai. Ir nei vienas mano sutiktas anglas nepasakys kad jis zino FBK daugiau negu zino Kauno Zalgiri.
            "Who the f**k is Kaunas that Rangers didn't manage to win against" irgi gera reklama Lietuvai
            www.scriptorium.ie

            Comment


              Na keletas pastebėjimu:
              Pirmam kėliny FBK žaidė kaip lygus su lygiais. Smūgiavo ir iš arti iš toli, tik pagrinde tiesiai i vartininką. Antram kur kas blogiau, visiškai nesugebėjo kamuolio palaikyt, nors vienoj kontratakoj turėjo įmušt. Aišku ir Rangers treneris išvadas padare.
              Ledesma - girdėjau kad jis geras, bet kai pamačiau gyvai Galėtu už tuos pačius Rangersus laisvai žaist. Deja priekyje dažnai nesusikalbėdavo su Grigalevičium. Antro kelinio pradžioj jį žiauriai nukirto ir greit buvo pakeistas - tai atsiliepė tam kad neįsėjo kamuolio ilgiau palaikyt.
              Dar 2 kartus nuo linijos išmušė FBK gynėjai kai vienas prieš viena Rangers išeidavo, kažkaip jie labai silpnai ta kamuolį paridendavo link vartų, ko gero vartininko išsigąsdavo
              Jei Ledesma atsigaus iki antru rungtynių + namu sienos - 60% FBK 40% Rangers


              Fotkiu sudejau cia, ten galit ir pakomentuot: http://foto.delfi.lt/album/6791/

              Ai idesiu esmine foto:
              Paskutinis taisė zanaz; 2008.07.31, 16:39.
              You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

              Comment


                Cia yra idomios info Rangers - Kaunas tema jei kas nors dar nematet...
                Paskutinis taisė Barabasas; 2008.07.31, 21:03.
                Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                Comment


                  Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
                  Visu pirma tu nesi teisus. Futbolas taip pat nera idomus daugelyje saliu, ypac svajoniu zemeje JAV, kur socceri zaidzia tik mokyklose per fizinio pamokas. Ten krepsinis yra dievinamas, nors ir ne pirmas sportas salyje. Jie turi amerikietiska futbola, australai turi savo futbola, anglai turi kriketa, ir dar velnias zino kiek sportu kur tik patys sau yra idomus. O pasiekimai krepsinyje, nors ir liudnoka del kazkiek mazo populiarumo tarp vakariniu valstybiu, vis tiek yra vertinami.
                  MLS (JAV aukščiausia futbolo lyga) į rungtynes ateina maždaug po 15 tūkstančių žiūrovų. Vat tau ir "nėra įdomus".

                  Beje, kažkur girdėjau teoriją, kad futbolas nepopuliarus išimtinai tik buvusiose britų kolonijose - JAV (amerikietiškas futbolas ir beisbolas), Kanadoje (ledo ritulys), Australijoje (australiškas futbolas), Indijoje (šitoj turbūt joks sportas nepopuliarus), Airijoje (regbis). Vos ne visur kitur pasaulyje futbolas yra sporto šaka Nr. 1.
                  Got sun in my face, sleeping rough on the road

                  Comment


                    Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
                    MLS (JAV aukščiausia futbolo lyga) į rungtynes ateina maždaug po 15 tūkstančių žiūrovų. Vat tau ir "nėra įdomus".

                    Beje, kažkur girdėjau teoriją, kad futbolas nepopuliarus išimtinai tik buvusiose britų kolonijose - JAV (amerikietiškas futbolas ir beisbolas), Kanadoje (ledo ritulys), Australijoje (australiškas futbolas), Indijoje (šitoj turbūt joks sportas nepopuliarus), Airijoje (regbis). Vos ne visur kitur pasaulyje futbolas yra sporto šaka Nr. 1.
                    Įdomi teorija, ypač vertinant tai, kad britai futbolą tiesiog dievina. Na, Airijoje, futbolas taip pat No. 1 (turiu galvoje jų domėjimąsi angliškais klubais ir airių rinktine).
                    www.scriptorium.ie

                    Comment


                      Indijoje (šitoj turbūt joks sportas nepopuliarus)
                      Kriketas ten labai populiarus
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                      Comment


                        krc romanovas uzkniso juodai ka jus manot apie tai kai musu brangus klubas ismeta fanus is ju tribunos ?kalbu apie ateinancias rungtynes kuriose mes busim perkelti i kita trbuna tik del lituku .

                        Comment


                          He he, prieina prie manęs kolega ir sako:
                          – Do ya know Mindiughees Cheloonas
                          – Who?
                          – Do ya know Mindiughees Cheloonas
                          – Kalonas?
                          – Ye, he signed for Gypsies (gerai, kad biški domiuosi airiškų furbolu – tai FC Bohemians Dublin nick'as). He played a midfielder for Lithuanian International for 33 times. Respect!

                          Va taip va, kolega, net statistikos pasirankiojo apie žaidėją, apie Lietuvą paskaitė. Įdomu, ar kam Airijoje bent vienas antakis pakiltų jei koks Lietuvos talentas už vietinę krepšinio lygą pradėtų žaist...

                          Na ką, turėsiu už ką sirgt dabar
                          www.scriptorium.ie

                          Comment


                            Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                            krc romanovas uzkniso juodai ka jus manot apie tai kai musu brangus klubas ismeta fanus is ju tribunos ?kalbu apie ateinancias rungtynes kuriose mes busim perkelti i kita trbuna tik del lituku .
                            Kaip suprast ismeta, gi away fanus paprastai visai i kita gala kisa?
                            O ar tik airiai nepasieme Kalono biski su mintim kad priviliot lietuviu i stadiona
                            You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                            Comment


                              Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                              ar tik airiai nepasieme Kalono biski su mintim kad priviliot lietuviu i stadiona
                              Na kaip Lietuvos rinktinės narys, manau komandai duos kažkiek daugiau, nei papildomi sirgaliai tribūnose.
                              O bet tačiau atsižvelgus į dabartinį Dublino įvairiatautiškumą, kiekvienas klubas galėtų pasikviet bent po vieną lenką, lietuvį ir nigerietį, ir stadionai, garantuoju užsipildytų, dvigubai.
                              www.scriptorium.ie

                              Comment


                                Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                krc romanovas uzkniso juodai ka jus manot apie tai kai musu brangus klubas ismeta fanus is ju tribunos ?kalbu apie ateinancias rungtynes kuriose mes busim perkelti i kita trbuna tik del lituku .
                                Tai, kad jūs nesamoningą vietą stadione užsiėmę, kaip VIP'ai kokie. Seniai laikas buvo kraustytis kur nors.

                                Comment


                                  Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                  Tai, kad jūs nesamoningą vietą stadione užsiėmę, kaip VIP'ai kokie. Seniai laikas buvo kraustytis kur nors.
                                  anie gi casualsai yra - lokalizuojasi ten kur matomumas geresnis

                                  Comment


                                    Parašė Ragutis Rodyti pranešimą
                                    anie gi casualsai yra - lokalizuojasi ten kur matomumas geresnis

                                    ai, susilaikysiu nuo komentaro.
                                    KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                                    Comment


                                      Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                                      Kaip suprast ismeta, gi away fanus paprastai visai i kita gala kisa?
                                      O ar tik airiai nepasieme Kalono biski su mintim kad priviliot lietuviu i stadiona
                                      na taip, paprastai taip ir buna, bet cia skotai ir ju daug
                                      KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                                      Comment


                                        Parasyta tai ispudingai
                                        www.sport1.lt/?p=154

                                        Trečiadienis. Likus 15 minučių iki Lietuvos U21 rinktinės rungtynių “Sport1” jungiasi su Marijampole ir pradeda įvadinę laidą. Po jos tiesioginė Lietuva U21-Škotija U21 rinktinių transliacija ir rungtynių aptarimas. Po to trumpas atokvėpis ir grįžtame į Marijampolę. Pusės valandos laidoje aptariame būsimuosius priešininkus – Moldovą, kalbamės su rungtynėms besiruošiančiais futbolininkais, treneriais ir sirgaliais. Ir tiesiogiai maksimaliu įmanomu TV kamerų skaičiumi rodome Lietuva-Moldova.
                                        Na, o po rungtynių – emocijos, aptarimas, analizė. “Sport1” žiūrovams tai turės būti įprastas dalykas.
                                        Trečiadienis. Dvi tiesioginės lietuviško futbolo transliacijos. Trys tiesioginės laidos. Keturi nauji komentatorių balsai.
                                        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                        Comment


                                          http://www.rangers.premiumtv.co.uk/p...357844,00.html

                                          Itariu apsistojo Santakos viesbuty ir fotkinta aplink ji, ar ne?

                                          O Velickos moteris labai nebloga
                                          You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X