Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė 99 Rodyti pranešimą
    Atrodo, kad Žalgirio sulietuvinimo planas pildosi. Jau nuo trečiadienio komanda taps žymiai lietuviškesnė.
    Pabegs pora legionieriu?

    Comment


      Komanda bus tokia, kaip per pastarąsias LKL rungtynes.
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

      Comment


        tada paimam dar Šeštoką,kuris nkl neranda vietos,iš barons Adomaitį,iš Italijos Žukauską parsigabenam ir puolam laimėt Eurolygą

        Comment


          2008-10-14, 00:02
          „Žalgirį" palieka krepšininkai

          © Tomo Raginos nuotr.


          Rytoj „Žalgirį" palieka visi keturi legionieriai. Atlyginimų vis dar laukiančių lietuvių neužteks, kad galima būtų registruoti „Eurolygos" rungtynėms. „Žalgiris" iš jos iškris.

          Ratko Varda, Marcusas Brownas, Lorenas Woodsas ir Willie Deanas susikrovė lagaminus. Rytoj išsenka jų duoto ultimatumo laikas. Šį sezoną nė vieno atlyginimo negavę legionieriai sės į lėktuvus ir išsiskraidys į kitas šalis, kurių klubai jau jiems paruošė kontraktus.

          „Žalgiryje" liks lietuviai, tačiau jų agentai taip pat nemiega ir intensyviai ieško naujų darbdavių. Net jei lietuviai ir liks, kitą savaitę „Žalgiris" negalės žaisti pirmųjų „Eurolygos" rungtynių su Atėnų „Panathinaikos".

          Minimalus „Eurolygos" rungtynėse žaidžiančių vienos komandos žaidėjų skaičius - 10, o žalgiriečių liks tik devyni. Du iš jų: Paulius Jankūnas ir Mantas Kalnietis net negalėtų žaisti dėl traumų.

          Už tai „Žalgirio" laukia beveik 700 tūkst. litų dydžio bauda arba net išmetimas iš stipriausios Europos lygos.

          „Viskas, „Eurolyga" užsidaro visiems laikams", - teištarė „Žalgirio" klubo viceprezidentas Gediminas Navikauskas.

          G.Navikauskas jau prarado viltį, kad komanda iš savivaldybės gaus nuo vėlyvo pavasario žadamus pinigus, kuriuos planavo panaudoti žaidėjų atlyginimams iki Naujųjų metų. Savivaldybėje, už pinigus laiduoti turinčios bendrovės „Kauno energija", o dabar bankuose stringantys „Žalgirio" milijonai klubo sąskaitos per likusias 24 valandas nepasieks.

          „Nemanau, kad mums dar gali kas nors padėti. Visi ramiai laukia kol komanda išsiskirstys", - kalbėjo klubo viceprezidentas.

          Vakar už šiaudo dar bandė griebtis „Žalgirio" komandos sirgalių klubo nariai. Jie po darbo lankėsi pas Kauno miesto merą Andrių Kupčinską.

          „Situacija labai bloga ir jei niekas nieko nedarys, komanda trečiadienį išsilakstys. Gal pavyks paspausti valdžią, kad padėtų", - vylėsi sirgalių klubo „Žalioji mirtis" prezidentas Ričardas Petrauskas.

          Meras „Žalgirio" sirgaliams pasakojo, kad savivaldybė padarė viską, kad komanda gautų pinigus.

          Tą patį miesto vadovas kalbėjo ir žalgiriečiams, su kuriais susitiko penktadienį po treniruotės. Po Vytauto Landsbergio koncerto, kartu su savivaldybės administracijos direktoriumi Vygantu Gudėnu „Žalgirio" treniruočių centro persirengimo kambaryje, A.Kupčinskas pusvalandį žalgiriečius įtikinėjo, kad savivaldybė „Žalgiriui" pinigų ieško versdamiesi kūliais. O dėl užstrigusio finansavimo kalti anksčiau pinigų nenorintys mokėti kiti komandos rėmėjai, „Kauno energija" ir bankai.

          „Kauno energijos" atstovai tvirtina, kad laiduoti už 2,5 mln. litų bendrovė galėtų, geriausiu atveju, savaitės pabaigoje.

          Plačiau apie griūvančią komandą skaitykite šiandien „Kauno dienoje".
          kaunodiena.lt

          juokas pro ašaras...

          Comment


            tai kaip supratau - jau viskas?

            Comment


              /\ laukiam. kantriai laukiam, manau nebedaug liko... arba bus daug džiaugsmo, arba beliks verkti. kol kas duodu 50/50

              Comment


                Parašė somis Rodyti pranešimą
                tai kaip supratau - jau viskas?
                kazkodel manau kad tai blefas. bandymas skubiai issimust pinigu. Taip pat nesuprantu kaip klubas galejo pasirasinet sutartis,neturedami visasi pinigu. na suprantu ,kad gali vidury sezono pritrukt. Bet cia visai nebuvo pinigu nuo pat pradziu.
                KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                Comment


                  Kiek buvo straipsniu kad Zalgiris bankrutuoja, ir kiek buvo straipsniu kuriuose Navikauskas sake kad tikrai amerikieciai nepaliks, tikrai komanda nebankrutuos, tikrai savivaldybe nera vienas remejes, nenori remt ir nereikia, Zalgiris isgyvens... Na ka laukiam atomazgos
                  I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

                  Comment


                    Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
                    Kiek buvo straipsniu kad Zalgiris bankrutuoja, ir kiek buvo straipsniu kuriuose Navikauskas sake kad tikrai amerikieciai nepaliks, tikrai komanda nebankrutuos, tikrai savivaldybe nera vienas remejes, nenori remt ir nereikia, Zalgiris isgyvens... Na ka laukiam atomazgos
                    tiesiog bandymas uzlipt ant sazines kazkam. nebankrutuos. jei ta parama gaus anksciau ar veliau, tai kosk cia bankrotas. Esme kita. keiciais sudetis, nuo sudeties priklauso pasiekimai, o nuo pasiekimu priklauso ir remejai.
                    KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                    Comment


                      Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                      Nezinau, kodel, bet man pasirode linksmas "Kauno Diena" puslapis. Nusprendziau parodyt, kas nemate:

                      Atvaizdas
                      Ničnieko linksmo čia nėra. Už tokius darbelius (lėšų švaistymą) savivaldybės taryba turėtų skristi lauk. Nedelsiant. Neturiu nė mažiausio noro mokėti už tai, kad kažkas galėtų pasiteisinti "tautai". Tam yra interviu, autoriniai straipsniai ir pan. priemonės. Ir dar - konkretūs veiksmai...

                      Dėl "Žalgirio" vadybos - na, man anksčiau būdavo šiek tiek gėda dėl Vainauskų išsidirbinėjimų, visų pirma nuolatinės trenerių kaitos. Tačiau toks neatsakingas elgesys, kokį pademonstravo Navikauskas & Co - viršūnė. Pagrindinė kaltė tenka jiems - nes viso sezono ateitį grįsti vien gražiais pažadais, o po to šliaužioti ant kelių prieš bankus ir Prezidentą - tiesiog nusikaltimas.

                      Tikiuosi, kad "Žalgiris" sugebės atsistoti ant kojų.

                      Comment


                        Viskas, „Eurolyga" užsidaro visiems laikams
                        „Žalgirio" klubo viceprezidentas Gediminas Navikauskas.
                        When a man lies, he murders some part of the world

                        Comment


                          Tiesiog be komentarų. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

                          Comment


                            Buškevičiaus pergalė
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Visdelto pirmiausia nuimčiau Navikauską, tokios skolos ir pan. tik blogos vadybos pasekmė. Jei jie nori padengti algas vien iš savivaldybės biudžeto, tai manau toks dalykas yra visiškai nenormalus ir iškreiptas.

                              Comment



                                Pilnai sutinku.

                                Comment


                                  Netikiu,kad gali užsidaryt!Netikiu nors tu ką! Išgyvent tai išgyvens,bet po tokio net bezpridielo privalo lėkt Navikausko ir jo augintinio Motiejūno galva,nors Motiejūnas turbūt džiaugiasi,pats,kad formaliai atsikabinęs nuo žalių,viskas praeis ir bus gerai,gal nebe su tokia sudėtimi,bet viskas bus gerai.Kaip saulė teka rytuose,o leidžias vakaruose-taip Žalgiris buvo ir bus!

                                  Comment


                                    Nu nusipirkau tą "Kauno Dieną", nu ir galėjau už 2 litus geriau teleloto nusipirkti. Nieko naujo, kaltinimai savivaldybei, energijai ir SEB bankui. Ir teiginiai, kad visi susitarė "Žalgirį" sužlugdyti, bet konkretumo jokio.

                                    O kaip čia su ta Eurolyga? Juk gali paiimti Milaknį, V. Jasikevičių ir dar velniai žino, bet ką juk anksčiau imdavo iš kitų klubų ir žaizdavo, o dabar jau tipo nebegali, neįmanoma ???? Mistika šitoj vietoj.

                                    Sutarys juk su žaidėjais pasirašytos. Tai reiškia, kad tuos pinigus, gal net didesnius vis tiek reikės sumokėti. Mistika...
                                    You've got one life! Live it!

                                    Comment


                                      Žaidėjų registravimas Eurolygai jau baigtas. Blogiausia, kad jankūno ir Mačiulio agentai dirba įtemptai ieškodami jiems naujo klubo.
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        Tai tada viskas gerai, nes įregistruota daugiau nei 10 žaidėjų. Nu tai kas, kad jų nebus, bet jie yra įregistruoti. Nuvažiuos šešiese aplošti Ar kaip? Beje ar užsienio spauda ar tinkalpiai ką nors rašo apei šią nesamonę?

                                        Liutass iš kur ta info ?
                                        You've got one life! Live it!

                                        Comment


                                          Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                          Tai tada viskas gerai, nes įregistruota daugiau nei 10 žaidėjų. Nu tai kas, kad jų nebus, bet jie yra įregistruoti. Nuvažiuos šešiese aplošti Ar kaip? Beje ar užsienio spauda ar tinkalpiai ką nors rašo apei šią nesamonę?

                                          Liutass iš kur ta info ?
                                          Info iš to pačio straipsnio. matai, reikia dar registruoti žaidėjus konkrečioms rungtynėms. Negali registruoti tų žaidėjų, kurie nutraukė kontraktą. O į komandą registruoti naujų žaidėjų negali, nes baigėsi registracijos terminas.
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X