/\ varžovai apgailėtini.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Greičiausiai kai varžovas dar metė paskutinį per visą aikštę Bajramovičius pakišo ranką.Parašė spirit Rodyti pranešimąUž ką Bajramovičius gavo paskutinę pražangą? O.oPaskutinis taisė Tadas; 2008.02.21, 15:18.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Svarbu prametė visus tris, ir suteikė dar daugiau džiaugsmoParašė Tadas Rodyti pranešimąGreičiausiai kai varžovas dar metė paskutinį per visą jis pakišo ranką.
Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
A jis ne serbas. Neben iškels "Croatia is Yougoslavia"Parašė somis Rodyti pranešimąKažin, ar šįvakar Žalgirio fanai palaikys Popovičių tokiais pat metodais?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
/\
Neprikarksėk
Berods LK lieka Denveryje, SAC ir DEN taip ir nepavyko rasti bendrų vardiklių, nors dar liko keletas valandų...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Sioje temoje kiek anksciau pasitaike isgalvotu isvedziojimu apie Zalgiri ir KGB. O vakar pamateme kur istikruju veikia KGB:
Kas gali paneigti, kad ne Rusijos ir KGB ranka valdo Lietuvos sostines Vilniaus krepsinio klubo "Lietuvos rytas" fanus?Trečiadienio vakarą ištikimiausi Vilniaus „Lietuvos ryto“ gerbėjai ne tik sirgo už komandą, kuri Eurolygo TOP-16 varžybų etape „Siemens arenoje“ rezultatu 89:74 nugalėjo Salonikų „Aris“ (Graikija) ekipą, bet ir išreiškė politinę valią.
Rungtynių pradžioje aistruoliai iškėlė vėliavą su užrašu „Kosovo is Serbia“ (Kosovas yra Serbija) – taip išreikšdami savo nuomonę apie nepriklausomybę nuo Serbijos paskelbusį Kosovą
Comment
-
nemanau. Greičiau juos valdo štai kas:Parašė vlk Rodyti pranešimąKas gali paneigti, kad ne Rusijos ir KGB ranka valdo Lietuvos sostines Vilniaus krepsinio klubo "Lietuvos rytas" fanus?

"Fano" nuotrauka iš sportalas.comWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Užtektų ir Šabtajaus fon Kalmanovičiaus portretų. Ir tie ir tie būtų patenkinti.Parašė liutass Rodyti pranešimąMūsu galetų iškelti "Jerusalem is Palestina"
Comment
-
Ir gerai kad palaiko Serbija, o ne Kosova.Parašė vlk Rodyti pranešimąSioje temoje kiek anksciau pasitaike isgalvotu isvedziojimu apie Zalgiri ir KGB. O vakar pamateme kur istikruju veikia KGB:
Kas gali paneigti, kad ne Rusijos ir KGB ranka valdo Lietuvos sostines Vilniaus krepsinio klubo "Lietuvos rytas" fanus?
Comment
-
Uzduok sita klausima tiems kas gyne nepriklausomybe 1991m. sausio 13, ir praeis fantazijos.Parašė oranger Rodyti pranešimąKvailas plakatas. Šiaip, klubo vadovybė turėtų sudrausminti sirgalius. Tai kas, kad treneris serbas. dabar jeigu "Ryto" treneriu taps koks nors Ilja Morgunovas, rašysime "Lietuva - tai Rusija"?
Comment
-
Tu bent supratai mano mintį, žmogau?Parašė kaunaz Rodyti pranešimąUzduok sita klausima tiems kas gyne nepriklausomybe 1991m. sausio 13, ir praeis fantazijos.
Comment
-
Supratau, kad pagal tave Lietuvos nepriklausomybes santykis nuo Rusijos adekvatus Kosovo ir Serbijos atveju, bet tai yra nesamone.Parašė oranger Rodyti pranešimąTu bent supratai mano mintį, žmogau?
Comment
-
Aš tai manau, kad šiandien Žalgiris laimės, ir kad savu laiku Lietuvos santykis su Rusijos buvo pasauliui tolygus šiandienos Kosovo ir Serbijos santykiui.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSupratau, kad pagal tave Lietuvos nepriklausomybes santykis nuo Rusijos adekvatus Kosovo ir Serbijos atveju, bet tai yra nesamone.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSupratau, kad pagal tave Lietuvos nepriklausomybes santykis nuo Rusijos adekvatus Kosovo ir Serbijos atveju, bet tai yra nesamone.
Comment
Comment