Nei Mahoričiaus, nei, tuo labiau, Kemzūros tikrai nereikia. Recalcati būtų puiku, bet nereikėtų dėti per daug vilčių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
„Žalgiris“ laimėjo, bet prarado Mottolą
http://www.basketnews.lt/news-7105-z...41da1bf15c8c09
Kažin kaip mums besiseks Eurolygoje...
Comment
-
jeigu tik 7 taskais 102:95 sugebejo laimet pries "Lacplesa Alus", tai nesunku isivaizduot koks tragiskas treneris yra Grigas.... be to dar atrodo Kaune zaide.Parašė Ash Rodyti pranešimą„Žalgiris“ laimėjo, bet prarado Mottolą
http://www.basketnews.lt/news-7105-z...41da1bf15c8c09
Kažin kaip mums besiseks Eurolygoje...
Comment
-
Pilnai sutinku.Parašė Aug1z Rodyti pranešimąNei Mahoričiaus, nei, tuo labiau, Kemzūros tikrai nereikia. Recalcati būtų puiku, bet nereikėtų dėti per daug vilčių.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Na manau Recalcati galima atmesti, nes sklando gandai, kad jo kaina 1M eurų
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Visgi manau sezonui įsibegėjus ir gan stipriai nukraujavus tiek išleisti treneriui būtų ne itin protinga... Kol treneris apsipras, kol žaidėjus nuteiks žaisti pagal savo "dūdelę" gali būti per vėlu kovoti dėl patekimo į Top16Parašė batista Rodyti pranešimą/\ o gal Žalgiris gali tai sau leisti? nieko mes dabar negalime nei pridėti, nei atmesti, nes tik pilstom iš tuščio į kiaurą
Taigi manau jei jau tokį trenerį pirkti (jei leidžia galimybės), tai tik prieš kitą sezoną, kad nebūtų pinigai į balą išmesti poto
Retromobile 2007
Comment
-
Na bet šis sezonas manau jau Eurolygos atžvilgiu beveik prarastas
prie visų bėdų dar Mottolos netektis prisidėjo
na tikėkimės tik trumpam.
Retromobile 2007
Comment
-
Eurolyga jau prarasta, reikia susikoncentruoti į LKL/BBL. Žalgiris daug pinigų išleido žaidėjams, vien tik Popoviciaus kontraktas ko vertas, o su likusiu biudžetu vargu ar labai gerą treneris įpirks. Reikėtų ieškoti kažkokio kompromiso. Pradžiai užtektų kontrakto šiam sezonui, o toliau matysim.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
na puole, tai Rytas Ultras ir siaip pavieniai skninai, ir be to dar kiek zinau degino jie zalgirio salikaParašė pauliezaz Rodyti pranešimąNesuprantu tokių absoliučių lopų, kurie nori kažką kumščiais įrodyti. Jei komanda tragiška (Žalgiris laikinai) tai reikia muštis, kad ant dūšios ramiau būtų? Tokius į Stutthofą vagonais tremti.
o gintis, tai jau cia garbes reikalas
Comment
-
Tie Ryto fanai negeresni ir už Žalgirio jei jau daužosi. Labai abejoju ar Rytfaniai pradėjoParašė batista Rodyti pranešimądirbk dirbk rutkauskai!!!
o tu pauliezai baik svaigt, jeigu rytfaniai pradėjo, tai mūsiškiai ir ginsis. o kaip žinia, mūsiškių daug ir kresnų, tai ką dabar daryt, kad duoda malkų?
Koks tikslas?
Comment
čia jau būtų įvykis
Comment