Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė joker Rodyti pranešimą
    Iš Žalgirio komandos į rinktinę pakviesti buvo tik du žaidėjai: Rubštavičius ir Tubelis. Pastarasis pakviestas beveik paskutinę minutę, kai traumą gavo Tarolis.

Išvardink kas ir kurių žaidėjų nedavė. Ar tylėsi susikišęs liežuvį?
    Jis man paskambino ir pasakė, kad į Angliją nevažiuos, o į Klaipėdą taip, atvažiuos. Kitą dieną po „Baskonia“ rungtynių jis man paskambino ryte, radau praleistą, perskambinau ir pasakė: „treneri, aš nebeatvažiuosiu“.
    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
      Ar išvardinsi pavardes žaidėjų, kurių neišleido ant visko dėjęs Žalgiris?

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą

Ar išvardinsi pavardes žaidėjų, kurių neišleido ant visko dėjęs Žalgiris?
        Nu jau užpisai visus su tais vartymaisis iš gaidžio. Tau numeta citatas, šaltinius, straipsnius, bet vistiek bandai vartytis iš gaidžio, nors jau nebėra kur.

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą

Nu jau užpisai visus su tais vartymaisis iš gaidžio. Tau numeta citatas, šaltinius, straipsnius, bet vistiek bandai vartytis iš gaidžio, nors jau nebėra kur.
          Numetė citatą apie vieną Tubelį. Tai viskas? Vienas žaidėjas neatvyko ir šiuo metu nėra jokių įrodymų, kad klubas jo neišleido. Daugiau neišleistų yra? Nes pasakos apie tai, kaip krabo mentaliteto Žalgiris atmetė visus Kurtinaičio prašymus dėl žaidėjų, kaip neišleido krūvos žaidėjų ir dėjo ant visų ir visko, čia liejasi laisvai.
          O realybė panašu tokia, jog paprašė dviejų žaidėjų, klubas juos išleido, o Tubelis nusprendė nevažiuoti.

​​

Comment

Working...
          X