Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė LuDux Rodyti pranešimą

Įdomu kuo tai pasireikšdavo?

Dar įdomu, kai krepšininkai eidami į aikštelę žegnojasi o po to floppina, ar jie degs pragare?
    Lietuvoje 80 proc krikščionių ir praktiškai niekas nei LKL, nei NKL, nei RKL nesižegnoja ir apie pragarą negalvoja.
    Nesuprantu ką tu čia bandai ne į temą vartyti ar šmaikštauti.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Lietuvoje 80 proc krikščionių ir praktiškai niekas nei LKL, nei NKL, nei RKL nesižegnoja ir apie pragarą negalvoja.
      Nesuprantu ką tu čia bandai ne į temą vartyti ar šmaikštauti.
      Jei negalvoja ir nesižeguoja, tai matyt tiek religija, krikščioniška ar ne ir yra svarbi. Kitaip tariant su dalyvavimu tai nesusiję. Tai rodo ir atvejai kai 80% krikščionys (Pvz Jokičius, Šaras) praleidineja čempionatus.

Reikės pradėti skaičiuoti žegnuotojus

Comment

Jei negalvoja ir nesižeguoja, tai matyt tiek religija, krikščioniška ar ne ir yra svarbi. Kitaip tariant su dalyvavimu tai nesusiję. Tai rodo ir atvejai kai 80% krikščionys (Pvz Jokičius, Šaras) praleidineja čempionatus.

Reikės pradėti skaičiuoti žegnuotojus
        Taigi aš jau rašiau kad mano pranešimui esmės neturi ar jis krikščionis didelis, vidutinis, mažas , simbolinis ar išvis ateistas.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Taigi aš jau rašiau kad mano pranešimui esmės neturi ar jis krikščionis didelis, vidutinis, mažas , simbolinis ar išvis ateistas.
          Jei neturėtu, nekaltintum religijos išdavystėm

Comment

Jei neturėtu, nekaltintum religijos išdavystėm
            Mintis, kad jei turi savigarbos tu nesugalvosi, kad esi kažkokioje naujoje religijoje, kuri nesusijusi nei su tavo šalimi, nei su tavo tėvais ar bent seneliais.
            Šitam nėra jokios skirtumo ar tu esi krikščionis, ar tu esi išvis be religijos. Tai yra vienodai aogailetina abiem atvejais.
            Aš tiesiog pagal tikimybę paėmiau, kad jis greičiausiai krikščionis (kad ir nepraktikuojantis).Ir ta tikimybė yra smarkiai virš 90 proc.

Comment

Working...
            X