Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Turbūt kažkas iš Žalgirio paprašė papostinti, nes šiaip manau NBA tikrai gali Eurolygą nukonkuruoti, nes ateina žmonės su dideliais pinigais, vadybiniais gebėjimais ir didelėmis ambicijomis. Pažiūrėkite kaip atrodo NBA ir kaip Eurolyga, JAV studentų lygos žaidėjai uždirba daugiau nei Eurolygos žaidėjai, o kokia vieno Sabonio atlyginimas kaip top Eurolygos klubų visos komandos biudžetas. Lankomumas kai kurių Eurolygos klubų rungtynių kaip LKL kai kurių rungtynių net kai nežaidžia Žalgiris. Pvz. tokio didelio klubo kaip Berselona metinis vidurkis tik 6000 žiūrovų. Tik nesuprantu, kas iš to Ryto fanams, jei Eurolyga transformuosis į NBA, kur klubai nebežais vietinėse lygose?
    Ką reiškia "ateina žmonės su dideliais pinigais"? Ar NBA dalį savo JAV uždirbto pelno tiesiog atiduos europiečiams? Ar jie iš savo kišenės mokės atlyginimus Romos, Mančesterio, Berlyno krepšinio klubų darbuotojams ir žaidėjams? Ar jie pasirinks tokį savo uždirbtų milijonų investavimo būdą?

NCAA uždirba daugiau, nes JAV yra gerokai daugiau žmonių, brangiai perkančių NCAA transliacijas ir lygos reklamuojamus produktus. Tas pats galioja ir NBA, tik ten vartotojų skaičius ir ypač jų išleidžiamos sumos yra daug daugiau kartų didesnės, nei Europoje. Ar žmonės su dideliais pinigais, vadybiniais gebėjimais ir didelėmis ambicijomis privers dabartinius Europos krepšinio vartotojus išleisti kelis kartus daugiau pinigų bei pritraukti kelis ar keliolika kartų daugiau naujų ir tokių išlaidžių krepšinio vartotojų? Ar tie žmonės padidins Barselonos rungtynių lankomumo vidurkį iki 17k su 100 eurų vidutine bilieto kaina?

Comment

Kurtinaitis apie filmo vertą išsigelbėjimą Londone: „Beviltiškų situacijų nebūna“ https://www.15min.lt
      Toks penketukas mus išgelbėjo jau ne pirmą kartą. „Rytas“ geranoriškai duoda žaidėjus, niekada negirdėjau atsiprašymų, kad kažkam kažką skauda ar kažkas pavargo. Jie visada mus gelbsti. Aš manau, kad šie žaidėjai vienas kitą supranta, žaidžia Čempionų lygoje. Tai pamatėme šiandien.
      Pabaigoje šiandien mes išspaudėme maksimumą, bet pradžioje nebuvo lengva, kadangi Didžioji Britanija išlaikė dešimt Europos čempionate žaidusius žaidėjus, kai mes – tik keturis. Mes su nauja komanda žaidėme prieš susižaidusią komandą. Nėra lengva.
      Mes draugiškose rungtynėse Alytuje prieš Islandiją irgi laimėjome nelengvai. Mažesnės šalys surenka stipriausias sudėtis, myli savo šalį, Islandija nesidairo į problemas Kroatijoje ir Serbijoje, kur žaidėjai žaidžia geruose klubuose, atlyginimai yra dideli. Kai kurie žaidėjai į nacionalinę komandą žiūri pro pirštus, nes yra susitvarkę gyvenimus. Aš manau, kad tai nėra teisinga, nes ta šalis jiems davė pradžią, tad jie turi grąžinti duoklę atgal. Bet, deja, ne visi taip daro. Mes žinome kokie islandai yra futbole. Jų – nedaug, bet jie yra vikingai, kurie kaunasi.
      – Aš kalbėjau apie pareigą, bet tai liečia ir sąžinę. Kas išugdė mus? Mums Lietuva davė viską, žaidėjams davė viską, kad jie taptų tuo, kuo jie yra dabar, kad jie uždirbtų tiek pinigų ir žaistų tokiuose klubuose. Visas grožis įvyko čia, tad turime grąžinti duoklę. Man yra paprasta tokiame amžiuje grįžti į Lietuvą ir taisyti bei daryti, kas mums nesisekė pastaruosius dešimt metų. Man irgi yra sunku, aš turiu užtektinai sukaupęs lėšų per gyvenimą, turiu puikią šeimą, turiu kačiukų ir šuniukų, galiu leisti laiką gerdamas alų prie televizijos ekrano žiūrėdamas krepšinį.
      Bet aš jaučiu pareigą savo šaliai. Mano santykiai nebuvo patys geriausi su federacijos prezidentu, bet į mane kreipėsi, o aš kažkokio pykčio nelaikau ir atėjau. Kiek galėsiu, tiek padėsiu. Kol kas sekasi, o jei nesiseks, tuomet pasitrauksiu. Būtų nusikaltimas nepabandžius išeiti iš sportinio gyvenimo.
      Aš turbūt nesu geras pavyzdys visai tautai, ypač jaunimui, bet aš elgiuosi taip. Aš elgiuosi pagal savo sąžinę ir norėčiau, kad tie, kurie mus supa aplinkui, ypač krepšinio pasaulyje, būtų panašūs į tuos, kurie nuo 1992-ųjų metų olimpinių žaidynių davė impulsą. Mes kartais pykstame, kad buvome po Rusija 200 metų, bet tame yra paradoksas, kad Rusija mums davė valstybiškumo impulsą ir išsaugoti lietuvybę. Mes nebuvome Rusijos dalimi, buvome po ja, bet kiekvienas mūsų žinojo, kad esame lietuviai, o ne rusai. Ir kad mes ginsime savo Lietuvą bet kurioje srityje, ką mes darydavome su „Žalgiriu“ ar Lietuvos rinktine 1992-aisiais, kai tapome nepriklausomi. Tais laikais priespauda mus suvienijo, o kai tapome laisvi, atrodo, kad viskas yra gerai.
      Mes pasiklydome po pasaulį, atsirado „svarbu“ ir „nesvarbu“. Aš manau, kad tai nėra teisinga, gali mane peikti ir barti, man nesvarbu. Mano požiūris yra toks – mums Lietuva davė, tad turime jai grąžinti.
      p.s. "Kaunas Lietuvos širdis" o Tubelio neišleido. Tik 1 iš žalgirio rinktinėje ir įmetė 6 taškus, kai iš Ryto 5 žaidėjai, vien Sargiūnas su Radzevičiumi sumetė pusę taškų. Kaip ir D.Saboniui labiau rūpi vynuoges tvarkyti savo ūkyje. Aišku vakar jis tikrai negalėjo, ne tame klausimas.
      Paskutinis taisė Arunasx; Šiandien, 09:00.
      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Kurtinaitis apie filmo vertą išsigelbėjimą Londone: „Beviltiškų situacijų nebūna“ https://www.15min.lt

p.s. "Kaunas Lietuvos širdis" o Tubelio neišleido. Tik 1 iš žalgirio rinktinėje ir įmetė 6 taškus, kai iš Ryto 5 žaidėjai, vien Sargiūnas su Radzevičiumi sumetė pusę taškų
        Sargiūnas iš Žalgirio sistemos 2015-2018 (mediena +/-).

Comment

Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
          Sargiūnas iš Žalgirio sistemos 2015-2018 (mediena +/-).
          Nu ir kas? O kiek iš Ryto sistemos yra kažkur bendrai? Ką tai turi bendro su vakardiena ir Euročiampu?
          Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Nu ir kas? O kiek iš Ryto sistemos yra kažkur bendrai? Ką tai turi bendro su vakardiena ir Euročiampu?
            Tai duokim žmogui ramiai su kompu pažaist, kam ten jo maldauti. Nenori, nereikia. Laisva Lietuva.

Comment

Rokas Jokubaitis is kurios sistemos?

Comment

Labai gerai, nėra ko jau gerai žinomiems žaidėjams žaisti LT rinktinėje, kaip tik gali pasireikšti labiau norintys, jaunesni žaidėjai, juos pamatys skautai, jų ateičiai tik geriau bus.
                AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

Comment

Parašė booraz Rodyti pranešimą
                  Labai gerai, nėra ko jau gerai žinomiems žaidėjams žaisti LT rinktinėje, kaip tik gali pasireikšti labiau norintys, jaunesni žaidėjai, juos pamatys skautai, jų ateičiai tik geriau bus.
                  Jie turėtų reikštis nesvarbiose LKL sezono varžybose. Juk didelė tikimybė, kad LT net nepraeis atrankos ir net nebus kaip pasireikšti toms žvaigždėms, jei liekam be čempionato. Pvz. atranka į pasaulio futbolo čempionatą irgi vyksta viduryje klubinių sezonų, bet atvažiuoja žaisti už rinktines visos žvaigždės net ir koks Ronaldo, kuris uždirba 200 mln. Eur, bet klubo spėju net neklausia, ar galės ne tik vasarą bet ir atrankose žaisti. O čia mat "žvaigždžių" už kelis šimtus tūkst. (iš kurių dalis dar ir valdiški) "neišleidžia"...
                  Paskutinis taisė Lettered; Šiandien, 11:49.
                  Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Jie turėtų reikštis nesvarbiose LKL sezono varžybose. Juk didelė tikimybė, kad LT net nepraeis atrankos ir net nebus kaip pasireikšti toms žvaigždėms, jei liekam be čempionato. Pvz. atranka į pasaulio futbolo čempionatą irgi vyskta viduryje klubinių sezonų, bet atvažiuoja žaisti už rinktines visos žvaigždės net ir koks Ronaldo, kuris uždirba 200 mln. Eur, bet klubo spėju net neklausia, ar galės ne tik vasarą bet ir atrankose žaisti. O čia mat "žvaigzdžių" už kelis šimtus tūkst. (iš kurių dalis dar ir valdiški) "neišleidžia"...
                    Futbole klubinės ir rinktinių varžybos kur kas geriau suderintos, tvarkaraščiais ir finansiškai

Comment

Jei norime, kad Lietuva pasaulio reitinge nusivažiuotų iki futbolo lygio, tai pirmyn su tokiu mąstymu. Kurčiui ne px yra.
                      Ir daug kam taip pat. Pvz.: JV.
                      Šiuolaikiniams daug kam rūpi tik sąskaitos dydis, komfortas, visokios fengšui teorijos ir t.t. Late kava su b.bis žino kokiu žirnių augaliniu pienu.

Comment

spėju šita blienė yra grynai tam, kad Žalgirį pateisint?
                        Paskutinis taisė Stadionas; Šiandien, 12:28.

Comment

Working...
                        X