Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Jeigu rengiame bendrą vilniečių ir kauniečių meet'ą, tuomet apie planus reikia paskelbti ir Kauno susitikimų temoje. O jei rinksimės ta pati kompanija, tai verčiau kur nors čia pat Vilniuje ar apylinkėse.Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNa ką, artėjant pavasariui turbūt ir apie kitą susitikimą galima pradėt mąstyt.
Gal tikrai pabandom Kaunan pašokt kurį savaitgalį kaip pasaulio pabaigos išvakarėse kalbėjom?
Comment
-
Palaikau šitą idėją, bet Kovo 16 tikrai negalėsiu, nes būsiu užsienyje, Maskvoj. Galbūt sutikčiau, jei tai būtų ateinančią savaitę arba po Kovo 16Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKovo 16 galime susitikti Kaune, antroj dienos pusėj
Comment
-
Man tinkaParašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąO kaip jums ilgasis kovo savaitgalis (9-11 d.)?
Tada darytume du susitikimus - vieną lietuvišką (Vilniuje), o kitą savaitgalį - Kaune (jei bus norinčių
Comment
-
Man - ne. Variantų tarp Kovo 4-17 nepriimuParašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąO kaip jums ilgasis kovo savaitgalis (9-11 d.)?
Kitus variantus dar galiu priimti.
Comment
-
Siūlymas kovo 16Parašė fredis Rodyti pranešimąTai kovo 10 prisijungciau irgi. Ar nutarete data?
Apie susitikimą Kaune - temoje Susitikimas Kaune
Comment
-
Ateisiu pasitikti susitikimo dalyvius ir eisime į numatytą kavinę, kur ir bus susitikimo vietaParašė fredis Rodyti pranešimąO tai Kauno stotyje ka veiksit?
Comment
-
Tu mažiau į snaiperio šnekas dėmesio kreipk, jis vistiek meetus tik organizuoja, o pats neateina.Parašė fredis Rodyti pranešimąO tai Kauno stotyje ka veiksit?
Šiaip pirmiausia reikia datą galutinai apsidėliot. Iš mano pusės pageidavimas kad su NKL playoffais susitikimo data nesikirstų, bet kad tos rungtynių datos dar normaliai nepaskelbtos.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Reikia apispręsti dėl konkrečios datos ir tuomet kurį laiką įvykį reklamuoti Kauno susitikimų temoje, nes, kaip matome, kol kas vos du kauniečiai panoro dalyvauti.
Siūlau palikti daugiau laiko narių apsisprendimui ir užsirašymui, o susitikimą rengti kovo 16 arba 23 d. (Pats ateinantį savaitgalį dalyvauti negalėčiau
)
Comment
-
Jei kas dar nematė, o sugalvotų dalyvauti - primenu, kad gegužės 1 d. vyksime į susitikimą Kaune, plačiau apie tai susitikimų Kaune temoje.
Comment

Comment