/ Ačiū už sveikinimus, bet bijau, kad fototuro iš Leeds nebus...  Fotoaparatas liko namie, nes jis yra šeimos, o ne mano
 Fotoaparatas liko namie, nes jis yra šeimos, o ne mano  Tačiau turiu pasakyti, kad Leeds yra tikrai gražus miestas. Galbūt vėliau užsidirbsiu šiek tiek $$$ ir nusipirksiu nuosavą fotiką
 Tačiau turiu pasakyti, kad Leeds yra tikrai gražus miestas. Galbūt vėliau užsidirbsiu šiek tiek $$$ ir nusipirksiu nuosavą fotiką  Tuomet tikrai galit tikėtis daug nuotraukų
 Tuomet tikrai galit tikėtis daug nuotraukų 
Beje, dėl Estonian Air, SAS valdo 49% akcijų, o kompanijos valdyba - estai, taip kad būtent jie kalti dėl tokios netvarkos .
.

Fotoaparatas liko namie, nes jis yra šeimos, o ne mano
 Fotoaparatas liko namie, nes jis yra šeimos, o ne mano  Tačiau turiu pasakyti, kad Leeds yra tikrai gražus miestas. Galbūt vėliau užsidirbsiu šiek tiek $$$ ir nusipirksiu nuosavą fotiką
 Tačiau turiu pasakyti, kad Leeds yra tikrai gražus miestas. Galbūt vėliau užsidirbsiu šiek tiek $$$ ir nusipirksiu nuosavą fotiką  Tuomet tikrai galit tikėtis daug nuotraukų
 Tuomet tikrai galit tikėtis daug nuotraukų 
Beje, dėl Estonian Air, SAS valdo 49% akcijų, o kompanijos valdyba - estai, taip kad būtent jie kalti dėl tokios netvarkos
 .
.

WoW, nieko sau studiju programa
 WoW, nieko sau studiju programa 

Comment