Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie pieno produktus
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNatūralu, kad daug ką blogai virškina, jei geri pieną.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNepastebejau, kad man kazka blogai virskintu. Tik logiskai primeciau, kad negali pienas but pats prasciausiai virskinamas produktas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Beje, kalbant apie argumentą, kad ale natūraliai pienas yra skirtas veršiams pamaitint, tai esu girdėjęs (pats neragavau, tad galvos negaliu guldyt), kad prieš karvei maitinant palikuonius, jos pienas gerokai pasikeičia ir tokio, koks būna tuo metu, kai maitina veršiukus, apskritai neįmanoma gert. Jis ten kažkoks bjaurus tampa, ar tai kartus ar rūgštus, žodžiu, negeriamas. Po žindymo pieno savybės vėl grįžta į įprastas, mums priimtinas normas.
Comment
-
Ar tu bent zinai ta algidos ledu kokybe ir sudeti? Toks jausmas, kad idealizuoji vien todel, kad zinomi pasaulyje ir todel, kad brangus
Tiesa dar neatsakei kodel piena gerti yra kenksminga (apart vieno argumeto, kad laktoze sunkiai virskinti).
Dėl pieno visi argumentai mano pirmame pranešime. Jau seniai aišku, kad gyvulinės kilmės maisto produktų racione turi būti kuo mažiau. Kai kas gyvena ir visai be jų. Blogas pieno virškinimas dar ne viskas - grybai irgi sunkiai virškinami, tačiau pastarųjų niekas kas dieną nevalgo. O pieną kai kas geria kas dieną ir ne tiek dėl to, kad skanu, bet kad atseit sveika. Kadangi pastaroji priežastis tampa vis labiau abejotina, tai priežasčių gerti pieną kaip ir nėra - troškulio juk jis nemalšina. Be to, šiandieninis žmogus turi iš ko rinktis ir atsisakęs pieno tikrai nebadaus.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąBeje, kalbant apie argumentą, kad ale natūraliai pienas yra skirtas veršiams pamaitint, tai esu girdėjęs (pats neragavau, tad galvos negaliu guldyt), kad prieš karvei maitinant palikuonius, jos pienas gerokai pasikeičia ir tokio, koks būna tuo metu, kai maitina veršiukus, apskritai neįmanoma gert. Jis ten kažkoks bjaurus tampa, ar tai kartus ar rūgštus, žodžiu, negeriamas. Po žindymo pieno savybės vėl grįžta į įprastas, mums priimtinas normas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDėl Algidos ledų kokybės tik darau tokią prielaidą - tikslius duomenis pateiktų tik laboratorinis tyrimas .
Dėl pieno visi argumentai mano pirmame pranešime. Jau seniai aišku, kad gyvulinės kilmės maisto produktų racione turi būti kuo mažiau. Kai kas gyvena ir visai be jų. Blogas pieno virškinimas dar ne viskas - grybai irgi sunkiai virškinami, tačiau pastarųjų niekas kas dieną nevalgo. O pieną kai kas geria kas dieną ir ne tiek dėl to, kad skanu, bet kad atseit sveika. Kadangi pastaroji priežastis tampa vis labiau abejotina, tai priežasčių gerti pieną kaip ir nėra - troškulio juk jis nemalšina. Be to, šiandieninis žmogus turi iš ko rinktis ir atsisakęs pieno tikrai nebadaus.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDėl pieno visi argumentai mano pirmame pranešime. Jau seniai aišku, kad gyvulinės kilmės maisto produktų racione turi būti kuo mažiau. Kai kas gyvena ir visai be jų. Blogas pieno virškinimas dar ne viskas - grybai irgi sunkiai virškinami, tačiau pastarųjų niekas kas dieną nevalgo. O pieną kai kas geria kas dieną ir ne tiek dėl to, kad skanu, bet kad atseit sveika. Kadangi pastaroji priežastis tampa vis labiau abejotina, tai priežasčių gerti pieną kaip ir nėra - troškulio juk jis nemalšina. Be to, šiandieninis žmogus turi iš ko rinktis ir atsisakęs pieno tikrai nebadaus.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNepastebejau, kad man kazka blogai virskintu. Tik logiskai primeciau, kad negali pienas but pats prasciausiai virskinamas produktas.
Comment
-
Maždaug, jei katė laka, tai ir man galima
Šiuo požiūriu katės panašios į žmones - ne visos vienodai toleruoja laktozę.
Visgi, dauguma veterinarų pieno katėms duoti nerekomenduoja. Šiems gyvūnėliams jis paprasčiausiai nereikalingas.
http://gyvunai.sveikas.lt/lt/gyvunu_...uosius_faktus/
Bet kačiukai tai smulkmena, būna, kad ir mamos savo kūdikiams labai anksti pradeda duoti karvės pieno. Pasekmės: silpnas imunitetas, nuolatinės peršalimo ligos, alergijos ir kt., lydinčios visą gyvenimą.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąMano katė kasdien laka karvės pieną net apsilaižydama ir dar kol kas niekuo nesiskundžia.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąBet kačiukai tai smulkmena, būna, kad ir mamos savo kūdikiams labai anksti pradeda duoti karvės pieno. Pasekmės: silpnas imunitetas, nuolatinės peršalimo ligos, alergijos ir kt., lydinčios visą gyvenimą.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąVienerių metų tai dar nieko, jei iki tol žindytas motinos pienu. Kūdikį motinos pienu reikėtų žindyti bent pirmąjį gyvenimo pusmetį. Tada paklojami geri imuniteto pagrindai, kuriuos vėliau jau sunkiau sugriauti visokiais karvių pienais, skiepijimais ir t. t.
Comment
-
Priklauso, bet ne šimtu procentų. Daug lemia ir tai, kokį maistą gauna, kokioje aplinkoje gyvena. Jei, tarkim, dėl rūkančių tėvų vaikas priverstas nuolat pasyviai rūkyti arba maitinamas mikrobangėje perkaitintais pusfabrikačiais, tai nepadės ir geri genai. Kaip ten medikai sako, paveldime ne ligas, bet polinkį jomis sirgti. Atitinkamais veiksmais kai kurias ligas galima pergudrauti arba bent jau nutolinti.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąAš manau, kad imunitetas priklauso nuo genų.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąDalinai priklauso, iki trečios klasės mano imunitetas buvo nerealus, knygutė poliklinikoj tuščia buvo. O po to prasidėjo bronchitai, plaučių uždegimai ir peršalimai. Vasara, o aš šiuo metu sergu bronchitu
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDėl pieno visi argumentai mano pirmame pranešime. Jau seniai aišku, kad gyvulinės kilmės maisto produktų racione turi būti kuo mažiau.
Žmogaus dantų struktūra rodo, kad jis yra visaėdis sutvėrimas, kaip kokia kiaulė.
Ir DNR žmogaus kiaulei artimas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąMan įdomu ar buvo kasnors susirge kai išgerė katik pamelšto pieno, visa gyvenima gyvenu kaime vartoju pieno produktus labai minimaliai termiškai apdorotus, ir nesergu jokiomis neaiškiomis ligomis, nebijau gerti šviežia pieno, net nekyla mintis jį pirmiau pervirinti kelis kartus ir su vandeniu atskiesti
O laktozė sunkiai virškinama tuomet, kai žmogui trūksta fermento laktazės. Jeigu jos turi - jokių problemų. Laktazės trūkumas (laktozės netoleravimas) yra viena iš dažniausių, taip vadinamų fermentopatijų. Tada žmonės tikrai negali vartoti pieno produktų. Spėju dažnai ir kitus tuo baugina, nors sveikiems žmonės nėra ko bijoti.Paskutinis taisė bebop; 2011.06.16, 18:32.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
Comment