Gal kai kam gali pasirodyti juokinga, bet i sia tema dekite visas savo virtuves nuotraukas... Gal kam pasirodys idomu ;] as virtuvemis susidomejau, kai musu seima ja nusrendem isirengti... Va tada ir prasidejo...

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Svarbiausia kiekvieno mūsų būsto vieta - virtuvė !!!

Collapse

X
- 

nu apie bendrabuciu virtuves tai tikriausiai isviso baisu kalbes
 konstlageriu lygio mazdaug

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
 - 

Abejoju, ar įleistų, nes šiame name vien paranojikai gyvena (iki savų durų turi atrakint dar 2 duris, be to nuolat sargas budi). Bet reiks pasidomėtParašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo
 , daugybe sviesu, labai grazu.

Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Turetu buti tik dar idomiau. Naktinis fotografavimas+adrenalinas=labai geros nuotraukosParašė MantazAbejoju, ar įleistų, nes šiame name vien paranojikai gyvena (iki savų durų turi atrakint dar 2 duris, be to nuolat sargas budi). Bet reiks pasidomėtParašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo

Comment
 - 

Mantai,Parašė MantazAbejoju, ar įleistų, nes šiame name vien paranojikai gyvena (iki savų durų turi atrakint dar 2 duris, be to nuolat sargas budi). Bet reiks pasidomėtParašė JohnMantai, galetum nakti uzsikabaroti ant stogo ir padaryti nuotrauku, visi komibloku rajonai nakti atrodo
tai pasirodo tu mano name gyveni, pamaciau is pradziu tavo vaizda per langa kur kompas stovi pagalvojau kad gyveni priesais, bet po tavo virtuves lango vaizdu supratau kad tame name ir as gyvenu, na mano vaizdas pro virtuves langa truputi geresnis ,as siek tiek auksciau gyvenu

bet turbut tu cia gyveni ne daugiau kaip kokius 7-8 menesius nes anksciau taves nemaciau
ir tiesa gyventojai tai tikrai neparanojiski
 na gal kai kurie...
 o del stogo tai kai busiu LT galesim kada ir nueti  

Comment
 - 

Hehe, smagu
 Šiaip šitam name tik mėnesį kol kas sukiojuos, bet manau ir užsiliksiu 
 Dėl stogo tai šaunu, kai grįši, būtinai parašyk man žinutę į forumą, užlipsim. Pats gyvenu vienuoliktam aukšte, o vaizdai vis tiek neblogi 
Dėl paranoizmo tai nors ir taip gyvenu už 3 užraktų, šeiminkai pataria dar ir savo kambarį užsirakint išeinant (ką, beje, ir patys daro), nes atseit šiais laikais visko gali pasitaikyt
 Aišku ne visi taip bijo 

Mano galerija Flickr'yje
Comment

Comment