Bet matosi kad fotografo desktopas 

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Tavo darbalaukis

Collapse

X
- 

Tiesa, pagrinde kompiuteris man tik ir yra darbui su foto. O ziauraus cia nieko nera, man taip patogu. Dirbant ir ne kompiuteriu, man kurkas padoriau tureti didziule netvarka ant stalo, ismetytas skaidres, negatyvus, printus vienoje vietoje, bet viska po ranka, negu viska sudelioti i dezutes, imautes ir poto knistis jose, isiminet, idedinet atgal ir tt..

Comment
 - 

Būtų gerai upradinti esamą į tokįParašė kaunaz Rodyti pranešimąIr nekis dar tiek laiko, kol nestoves tas BMW pas tave garaze?

Šiaip, man jis visų auto etalonas.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

Offtopic'uoju, bet regis, tai mėlynai kaip ir patiko fotografasParašė John Rodyti pranešimąCholerikai, man labai patinka tavo desktopo nuotrauka. Gal turi daugiau panasiu, ar tiesiog pacia foto be viso slamsto?

Comment
 - 

Ai, tingėjauParašė fatG Rodyti pranešimąTomizmas, ar nebūtų buvę lengviau dokumentus tiesiog į kokį aplanką įmesti, jei jau reikia juos slėpti, nei paskui su paintu juos cenzūruoti.
 O kas parašyta ant tų dokumentų galiu ir pasakyti - mano tikrasis vardas ir pavardė, na tiesiog nenorejau rodyti 

Snowflakes will attack U <3
Comment

Comment