Parašė Obi-Wan Kenobi
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Aš apie cut'us/perėjimus iš kadro į kitą kadrą, pritraukimą, filmavimą iš aukštai, o ne apie atlikėjų veiksmus scenoje. Filmavimas skiriasi nuo pusfinalio.
LT delegacijoje už režisūrą (tiksliau, CuePilot programavimą) atsakingas Povilas Varvuolis.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Būtent cut'ai ir yra programuoti, o operatoriai gauna instrukcijas realiu laiku, kokius shotus reikia atlikti. Pagal visą idėją, turėtų būti identiškai pusfinaliui. Nebent mūsų delegacija atliko kažkokių pakeitimų.
LT delegacijoje už režisūrą (tiksliau, CuePilot programavimą) atsakingas Povilas Varvuolis.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPagal finalinių pasirodymų peržiūras YT, Ispanija stipriai pirmauja su 190k, kai kiti surinkę 9 - 85k. Lietuviai tik 11k.
Aš kokia tavo išvada iš šito?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTai nueikite į EV puslapį YT, ir sulyginęs video pamatysi skirtumus.
Video - https://streamable.com/hufrj5
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąJo tikrai labai geras, vien tik kaip buvo pritrauktos Luko akys. Panašu, kad, galų gale, mūsiškiai išmoko dirbti su vietiniais operatoriais ir režisieriais, bei išsireikalauti ko nori.
- 3 patinka
Comment
-
Rezultatus apžvelgiant, ši Eurovizija labiausiai primena 2015 metus. Izraelis susirinko visą, be išimčių, Vakarų Europą, už Estiją balsus atidavė dauguma visos Rytų Europos šalių, o komisijų balsavimą vakar laimėjo Austrija – ir dar kartą net tokie rezultatai nulėmė laimėtoją.
Jeigu man kas nors po komisijų balsų skelbimo būtų pasiūlęs lažybas, kad ir šiemet viską nulems komisijų šou, tai dabar būčiau likęs pralaimėjęs tikrai ženklų statymą...
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąRezultatus apžvelgiant, ši Eurovizija labiausiai primena 2015 metus. Izraelis susirinko visą, be išimčių, Vakarų Europą, už Estiją balsus atidavė dauguma visos Rytų Europos šalių, o komisijų balsavimą vakar laimėjo Austrija – ir dar kartą net tokie rezultatai nulėmė laimėtoją.
Jeigu man kas nors po komisijų balsų skelbimo būtų pasiūlęs lažybas, kad ir šiemet viską nulems komisijų šou, tai dabar būčiau likęs pralaimėjęs tikrai ženklų statymą...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai ką pliauska heiteriukams, nes "labai bloga'" daina paėmė 16 vietą kai pernai "labai gera" net 14
- 2 patinka
Comment
-
Paskelbti detalūs rezultatai. Latvija antrame pusfinalyje buvo antroje vietoje po Izraelio! Lietuva į finalą pateko šeštu numeriu pagal balsų skaičių. Austrijos atstovas pusfinalyje buvo penktoje vietoje ir surinko tik šiek tiek daugiau balsų negu Lietuva. Gana netikėta, kad finale laimėjo ne pirmoje vietoje pusfinalyje buvęs pasirodymas. Favoritai švedai į finalą pateko ketvirtu numeriu pagal žiūrovų balsų skaičių.
Detaliau.: https://eurovisionworld.com/eurovisi...5/semi-final-2.Paskutinis taisė Silber418; Vakar, 03:21.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNesąmones, kad žiūrovų balsų nepranešinėja kaip žiuri ar kaip seniau. Man įdomiausia dalis būdavo kai skaito tuos balsus ir lėtai gali skaičiuoti. Dabar kai taip greit susako praranda dalį žavesio
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNesąmones, kad žiūrovų balsų nepranešinėja kaip žiuri ar kaip seniau. Man įdomiausia dalis būdavo kai skaito tuos balsus ir lėtai gali skaičiuoti. Dabar kai taip greit susako praranda dalį žavesio
Puikus pavyzdys - Šveicarija, kai atrodė buvo viena iš top3 šalių, galbūt laimėsiančių antrą kartą iš eilės, ir iš žiūrovų gavo 0 balsų.دائما الليتوانيه
- 3 patinka
Comment
Comment