Rezultatus apžvelgiant, ši Eurovizija labiausiai primena 2015 metus. Izraelis susirinko visą, be išimčių, Vakarų Europą, už Estiją balsus atidavė dauguma visos Rytų Europos šalių, o komisijų balsavimą vakar laimėjo Austrija – ir dar kartą net tokie rezultatai nulėmė laimėtoją.
Jeigu man kas nors po komisijų balsų skelbimo būtų pasiūlęs lažybas, kad ir šiemet viską nulems komisijų šou, tai dabar būčiau likęs pralaimėjęs tikrai ženklų statymą...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Gauti žiūrovų balsai:
12 Ukraine
10 Latvia
8 Ireland, United Kingdom
6 Georgia, Poland
4 Luxembourg, Norway
2 Denmark
1 Estonia, Finland
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąJo tikrai labai geras, vien tik kaip buvo pritrauktos Luko akys. Panašu, kad, galų gale, mūsiškiai išmoko dirbti su vietiniais operatoriais ir režisieriais, bei išsireikalauti ko nori.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTai nueikite į EV puslapį YT, ir sulyginęs video pamatysi skirtumus.
Video - https://streamable.com/hufrj5
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPagal finalinių pasirodymų peržiūras YT, Ispanija stipriai pirmauja su 190k, kai kiti surinkę 9 - 85k. Lietuviai tik 11k.
Aš kokia tavo išvada iš šito?
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Būtent cut'ai ir yra programuoti, o operatoriai gauna instrukcijas realiu laiku, kokius shotus reikia atlikti. Pagal visą idėją, turėtų būti identiškai pusfinaliui. Nebent mūsų delegacija atliko kažkokių pakeitimų.
LT delegacijoje už režisūrą (tiksliau, CuePilot programavimą) atsakingas Povilas Varvuolis.
Komentuoti:
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Aš apie cut'us/perėjimus iš kadro į kitą kadrą, pritraukimą, filmavimą iš aukštai, o ne apie atlikėjų veiksmus scenoje. Filmavimas skiriasi nuo pusfinalio.
LT delegacijoje už režisūrą (tiksliau, CuePilot programavimą) atsakingas Povilas Varvuolis.
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAš tai už Maltą! Vienareikšmiškai. Kukliai, bet skoningai.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aš tai už Maltą! Vienareikšmiškai. Kukliai, bet skoningai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Man patinka šita Eurovizija, daug stiprių ir įvairių dainų ir įvairovės. Balsavau už Latviją ir Albaniją. Dar patiko vokiečiai, islandai, San Marinas, švedai, suomė, estas, Liuksemburgas, belgas (gaila, kad ne finale). Jei tiek galiu vardinti, tai tikrai gera Eurovizija.Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2025.05.17, 23:57.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąRežisūra lygiai tokia pat, kaip ir pusfinalyje. Visi pasirodymai Eurovizijoje yra užprogramuoti repeticijų metu ir vyksta pilnai automatu.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Jo tikrai labai geras, vien tik kaip buvo pritrauktos Luko akys. Panašu, kad, galų gale, mūsiškiai išmoko dirbti su vietiniais operatoriais ir režisieriais, bei išsireikalauti ko nori.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Režisūra lygiai tokia pat, kaip ir pusfinalyje. Visi pasirodymai Eurovizijoje yra užprogramuoti repeticijų metu ir vyksta pilnai automatu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNa jau visko tai tikrai nežiūrėsiu, užteko idiotiškos pradžios ir moters-vyro su kailine kepure.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na jau visko tai tikrai nežiūrėsiu, užteko idiotiškos pradžios ir moters-vyro su kailine kepure.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: