Dieve Dieve... 
 Eilinis fiasko ir ne kitaip 

Juos nušvilptų - nusileistų ant žemės gal.

.Apskritai įspudis nekoks.Kuom tas Jeronimas Milius žmonėms patiko ?Nors išrinko jį ne tiek jau ir daug- viso labo 11000 žmonių.Labai nepatiko komisijos komentarai (ypač kai kurie J.Smorigino).Vieni buvo be atvangos kritikuojami, kabinėjantis prie smulkmenų, tuo tarpu Aistei Pilvelytei užteko tiesiog pastovėti scenoje, kad sulauktų liaupsių iš komisijos.Lyg nupirko juos visus.Jos daina, asmeniškai man kelianti asociacijas su Ispanija ar Turkija (apie Troja juk dainavo), tačiau tik ne su Lietuva.Mano nuomone tai dainai reikėjo šou, didelio, spalvingo pasirodymo.O ten stovėjo Aistė Pilvelytė.Ir viskas.Bene vienintelė daina lietuvių kalba (dar ''Laiptai''), Vilmos Voroblevaitės daina su tautiniais motyvais liko paskutinė, ją aplenkė visi, net šokių grupė (kam dalyvauja ?)''Funny beat''.Asmeniškai man geriausi pasirodė Augustė ir Sasha Son.O J.Milius man iš pat pradžių priminė ''Operos fantomą'', miuziklą.Tačiau ten, atrodo geriau dainavo žmonės.Mano subjektyvia nuomone, toli su ta J.Miliaus daina nenueisim.Gal klystu.Bet šiuo metu man atrodo taip.

Dar labiau sumauta pernykštės britų dainos "We're flying the flag" versija 
 Jau kyla man jausmas, kad reikia velniop šį konkursą užbaigt. Tikrai nieko gero neberodo. Et, kur gi seni geri laikai... Nebeliko orkestro, grojančio gyvą muziką, įsyvyravo anglų kalba bei nusirenginėjimo šou. Daugybė ankstesnių konkursų dainų tapo klasika, tuo tarpu dabar iš visų blogybių renkamės mažiausią 
 Bet tai dar ne blogiausia. Blogiausia yra tai, kad mūsiškiai netgi nė karto nebandė padaryti kažką panašaus į tai:

Comment