Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurovizija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Gator
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

Bevertis dalikas tos komisijos, nes balsuoja vis tiek už kamynus (plius pažiūri į lažybininkus).
    Suprantu, kad nepasidomėjus galima ir nusišnekėt, bet kai informacija priešinga tiesiai po nosimi...

Lenkijos pižonai LT davė 0, estų išstenėjo 2 taškus, kaip visada - LT neturi kaimynų.
    O dar ir lažybininkuose aukštai stovėjo LT.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

Aš apie komisarus-žandarus.
    Bevertis dalikas tos komisijos, nes balsuoja vis tiek už kamynus (plius pažiūri į lažybininkus).

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Kad turi - latvių balsuotojai davė 12, Ukraina, Gruzija, Estija - 10, na ir UK, Norvegija, Airija kaip ir priklauso po 12
    Kaip nekeista, ir Vokietija davė 12.
    Aš apie komisarus-žandarus.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
    Lenkijos pižonai LT davė 0, estų išstenėjo 2 taškus, kaip visada - LT neturi kaimynų.
    Kad turi - latvių balsuotojai davė 12, Ukraina, Gruzija, Estija - 10, na ir UK, Norvegija, Airija kaip ir priklauso po 12
    Kaip nekeista, ir Vokietija davė 12.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Man, be Lietuvos, patiko Ukraina, Italija, Prancūzija, Šveicarija, Islandija, Belgija, Portugalija, Albanija, Suomija, Nyderlandai.
    Lietuva, kaip ir tikėjausi, pasiekė daugmaž LT United vietą, na, ten ir buvo labiau šokis/ judėjimas, negu daina.
    Visai šaunus finalo koncertas, nors kai kurių galėjo ten ir nebūti, o galėjo būti tarkim Kroatija ir Rumunija.
    Gaila vokiečių ir ispano.

Komentuoti:

• vakaruvejas
    replied
    Click image for larger version

Name:	ltu.jpg
Views:	357
Size:	105,5 kB
ID:	1887510

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Man labiausiai patiko Šveicarija.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Po dopingo testo turėtų laimėti Prancūzija.

Komentuoti:

• Pilaitis
    replied
    Ką gi, 8 vieta

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Nesitikėjau Afrojack pasirodymo, bet tai buvo FANTASTIKA!!! Nerealiai pasiilgau tokių masinių EDM festų atmosferos!!! Jeigu jau Olandija, tai galėtų dar liaudžiai parodyti ir Hardstyle

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Taip kad linkiu Lietuvai užimti vietą paskutiniame penketuke.

Komentuoti:

• bimbam
    replied
    Parašė index Rodyti pranešimą
    Jis gal bijo, kad Eurovizijai priartėjus pernelyg Šeimų gynimo maršo veikėjų jie anihiliuos vienas kitą, o sprogimas stipriai nuniokos apylinkes.
    Man nepatinka kai žmonės neteisingai parašo pavadinimus ir bjauriai sumenkina reikalą. Turi būti DIDYSIS šeimos gynimo maršas.

Komentuoti:

• index
    replied
    Jis gal bijo, kad Eurovizijai priartėjus pernelyg Šeimų gynimo maršo veikėjų jie anihiliuos vienas kitą, o sprogimas stipriai nuniokos apylinkes.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
    Lažybų kontoros spėja, kad mūsų šiemet šansai:
    * 1 % laimėti.
    * 7% TOP 3.
    * 19% TOP 5.
    * 62% TOP 10.

https://eurovisionworld.com/odds/eurovision
    BS
    Kas turi didesnę rinką, tas ir daugiau stato už savus. Išimtis Malta ir Šveicarija. Italai su įprasta popsine roko versija, nieko įpatingo.

Komentuoti:

• Kristisz
    replied
    Lažybų kontoros spėja, kad mūsų šiemet šansai:
    * 1 % laimėti.
    * 7% TOP 3.
    * 19% TOP 5.
    * 62% TOP 10.

https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Nerekia mums to laimėjimo, nes tada kitąmet tektų organizuoti konkursą, transliaciją, o tai būtų visiškas

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Mano prognozė top 3 (1-3 vieta).

Komentuoti:

• liutass
    replied
    visi sansai

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Ar daug šansų, kad jei šįvakar The Roop laimės Euroviziją, ženklesnė dalis Lietuvos pasuks vegetarizmo link? Juk grupės lyderis (jei išvis ne visa grupė ar jo šeima) - vegetarai. Na čia iš pagarbos jiems, nes laimėjus, baisu net pagalvoti, kaip visa šalis jiems lankstysis ir bučiuos kojas ir dar kai ką...

Komentuoti:

Working...
X