19.09.2025 po 5 metu pertraukos iseina naujas Prarasto Rojaus albumas - "Zengimas i dangu"
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Na, ar kas buvote Armin Van Buuren rugpjūčio pradžioje Vingio parke? Tomizmas buvo, stogą nurovė visiškai, o štai šis naujas gabalas labai tvirtai įsitvirtino mano grojaraštyjeTinka viskam - ir klubuose gerai daužo, ir workoutai gerai darosi ant jo, tiks ir jūsų giminių baliams
Smagus Die Antwoord gabalo remeikas. Darbinėj mašinoj neseniai visą ryta non stopu variau, energija vietoj kofeino
Mano kol kas mėgstamiausia daina šiais metais. Gera didinga melodija, puikus ir net mielas tekstas, super! Daužo kaip turi būti
Hardstyle su religiniu prieskoniu, irgi mano šios vasaros hitas
Gražūs žmonės (turbūt geriausias šios dainos remixas)
Bonus track: duoklė nostalgijai! Šito remixo labai geras ir stiprus intro - primena kaip 2003 metų vasarą per Švenčionėlių kultūrnamio šokius, Tomizmą (tada dar paauglį) ištaškydavo jau pakankamai nevaikiškai (brendo gi vaikas)
Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa, ar kas buvote Armin Van Buuren rugpjūčio pradžioje Vingio parke? Tomizmas buvo, stogą nurovė visiškai
armin van buuren Vilnius 2025
Gaila, kad žmonių nedaug, ne kaip Tomorrowlande
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąRovė ir man, ypač šitas
armin van buuren Vilnius 2025
Gaila, kad žmonių nedaug, ne kaip Tomorrowlande
Su Tomorrowlandu aišku neįmanoma lyginti, bet lietuviškame kontekste, renginys stiprus. Gaila kad Ferry Corsten nebuvo, bet Seth Hills varė už du
Dabar nekantriai laukiu šio penktadienio ir va šito:
Kaaze, Mariana Bo, Kura, Coone, Mutilator, Hard DriverSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Kaaze, Mariana Bo, Kura, Coone, Mutilator, Hard Driver
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąPer stipru manSnowflakes will attack U <3
Comment
Comment