Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Grojaraštis. Tema apie muziką

Collapse

X
- 

Nuostabus atradimas, ypač pasigilinus. Jų ir internetinis puslapis, ir šiaip informacijos paieškojus - tapo metų atradimu ir... pirkimu. Ačiū, John !Parašė John Rodyti pranešimąLabai užmušanti grupė iš Berlyno
Torpedo Boyz - Ich bin Ausländer (leider zum Glück)
Youtube video
Torpedo Boyz - Oni Bolnye Na Golovu
Youtube video______________
The Division Bell
Comment
 - 

Kažkodėl Japonijoje ypač mėgstamos alternatyvios grupės - pradedant nuo klasikinių "Kraftwerk", "La Duuseldorf" ir pan. Krautrock grupių - baigiant elektroninės muzikos šedevrais, tokiais kaip "Tangerine Dream", Klaus Schulze, NEU!, "Harmonia", "Cluster" ir daugėlį kitų...______________
The Division Bell
Comment
 - 

Aš jau kokius metus klausau senas dainas ''tėvų laikų'', draugai žiūri keistai į mane kad klausau tokia muzika, REM irgi įeina į mano sarašaParašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą

Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
 - 

Aš tai jau nuo neatmenamų laikų klausau tokios "tėvų muzikos". Paprasčiausiai todėl, kad tų laikų ir grupių muzika yra daug geresnė, negu absoliučios daugumos šiuolaikinių atlikėjų.Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąAš jau kokius metus klausau senas dainas ''tėvų laikų'', draugai žiūri keistai į mane kad klausau tokia muzika, REM irgi įeina į mano saraša
Comment

Comment