Liutee, ne tu vienas toks . Tik aš nuo kokių 1987-88 m. "užsinarkašinau" Metallica. Iki šiol "nuo adatos" nenulipu. Beje, į Apocalyptica važiuoji?
I Apocallyptica nevaziuoju, neturiu laiko (pas mane seima ir mazas vaikas). Bet gyvenime nepamirsiu Sepulturos koncerto Vilniuje 1989 m. sporto rumuose
When a man lies, he murders some part of the world
Nemanot kad apie muzika naujos temos reiketu? Metallica man labiausiai patinkanti grupe, uz nothing else matters geresnes dainos nezinau. Siaip tikra muzika pradejau klausyt pries kokius 3 metus, tad dauguma koncertu praleidau: deep purple, nazareth, rammstein, apocalyptica ir dar daug. Dabar i apocalyptica pinigu truksta, parduociau bilieta i prodigy, bet nemanau kad jie beatvaziuos kada daugiau, o apocalyptica dar jauna grupe, tad turiu vilties
/ Spec, net tokia ta Apocalyptica ir jauna- groja nuo 1996 m., t.y. 9 metus. Vidutinis Apocalypticosų amžius virš 30 m. Pagrindiniam veikėjui- gerokai daugiau nei 30 m. O koncertas žada būt geras- grįšiu, aprašysiu įspūdžius. Interviu buvo, tai žadėjo 33 proc. Metallica pergrojinių, 33 proc. senesnių Apocalyptica gabalų ir 33 proc. - iš naujausio albumo. Bus geeeeras
Trumpai sakant, ta ka groja klubuose. Cia tikrai ne mano naujadaras koks nors. Juk zmones, kurie retai lankosi klubuose nelabai sarina kas ten progresive, electro, evolution, house ir t.t.
Comment