Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kavinės ir klubai Kaune

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Jo suflerkej dabar pakeista daug kas,bet vietos tiek pat...galima sakyt 4 staliukai ir baras...bet kas smagu kad dirba ji kiek ilgiau nei kiti barai,o ir baras su savo lempom ispudingas,be to yra "Desperado".

    DzemPub tai buvo gerai kai atsidare,rinkosi ir publika vyresne.odabar jau ir Marozu pasitaiko,bet gerai kad jie ten neuzsibuna.Ir vaiku prieina kartais...

    The face kolkas buvau tik viename vakarelyje pries atidaryma,bet ten rinkosi butent tu vakareliu publika + keletas uzklydeliu "Marozu" kuriems ten viskas netiko....Jei klubas tikrai stengsis atsirinkti savo publika ir bet ko nesuleis tai gal uzsitarnaus gera reputacija ir taps nauju traukos centru tolerantiskam jaunimui.

    BO jau sakyciau vaziuoja dideliu pagreiciu zemyn,o gaila daug gero laiko ten praleista....Gaila kad kelis kartus jau ir mustynes teko stebet jaunimo tokio is "Sienos" mazdaug.

    Labai gaila Forto...

    Gaila kad mazeja isvis kaviniu centre,tokiu kurios turetu savo aura...vien picerijos..
    Apie vietas kur galima tusinti iki ryto isvis ner ka kalbet...Truksta ilgiau dirbanciu,turinciu savo publika,grojanciu gyva gera muzika baru,klubu...
    Labai jau siauras pasirinkimas,na tiesa vyksta kartais vakareliai organizuojami dj'eju grupiu vis kitose vietose,bet dabar jie visi turbut vyks "The face"...

    Comment


      #82
      Perspektyva - jeigu Fortas nebeatsidarys arba atsidarys kitur, ko gero, nuolatinė Forto publika (VDUšnikai) keliaus sėdėti į The Face (nes netoli).

      O šiaip tie vakarėliai skirtingose vietose, o jeigu dar netradicinėse, tai apskritai yra gėris. Tokie man labiausiai patinka. Pvz. naujus metus švenčiau tuse ex-Romuvos kino teatre - tą vietą būtina atgaivinti... Nebėra ir tų undergroundinių Terra-X vakarėlių... , anksčiau man dar patiko RyRalio tusai, bet dabar kažkaip nusipopsino... Kas dar Kaune įdomaus? Toj mažoj picerijoj Punto Pizza Kęstučio gatvėj būna minimal, techno ir pan. vakarėliai, tik vietos labai mažai.

      Aš norėčiau, kad VDA įrengtų ex-psichuškėj Kuzmos g., daugiafunkcinį alternatyvų pramogų centriuką, pvz. su klubu, baru, kino sale, studentų parodom, etc. Gal atgytų senamiestis.......

      Comment


        #83
        /\ ne gal, o šimtu procentų atgytų

        Comment


          #84
          Pagrindinis Forto savininkas patalpas buvo užstatęs ir negražino paskolos, tad po naujų bankas viską perėmė.

          Comment


            #85
            Dar šią vasarą sėdėdami pustuščiame Kauno Senamiestyje iš neturėjimo ką veikti su draugu kūrėme Muitinės gatvės viziją – pabandysiu ją dabar prisiminti – įsivaizduokit, jeigu ši gatvė būtų paversta pėsčiųjų zona, kuri būtų orientuota į alternatyvią kultūrą: veiktų kokybiškos elektroninės muzikos, džiazo, roko klubai, barai, būtų rengiamos lauko parodos, įjungiant VU ir VDA vidines erdves, atsidarytų jaunųjų mados dizainerių boutiqai, Kuzmos 13 ir kituose nenaudojamuose pastatuose atsirastų vadinamasis Meno fabrikas su daugiafunkcine panauda: baras, šokių klubas, nekomercinis kinas, VDA (ir kitų studentų) menininkų ekspozicjų salė, multi-media parduotuvėlės, taturuočių salonas, fotostudijos, dizaino agentūros ir pan. Kita vertus, iš karto galima kelti klausimą – ar „kavianską“ publiką tai sudomintų? Nors jeigu galvojant apie tai, kad didelis Kauno marozų kiekis jau išsiskirstė po Ispaniją, Angliją, Švediją, ir t.t., tai galima daryti išvadą, kad Kaune liko ir... tikėtina, auga nauja kultūringa karta, kuriai tokie dalykai turėtų būti aktualūs.

            P.S. liutass, aktualią temą sukūrei
            Paskutinis taisė d'Ark; 2008.01.17, 01:00.

            Comment


              #86
              Labai graži vizija, d'Ark.
              Bet su naujų pėsčiųjų zonų kūrimu reikia būti atsargesniam. Turim tokias vietas - LA ir Vilniaus g. ir... dejuojam, kad jos mirusios. Rotušės aikšte, vienu metu, irgi buvo uždrausta važiuot ir pamenat, kas buvo tuomet? Kodėl vėl leido?
              Tiesa, nuolat aplink zujantys automobiliai man irgi nepatinka, tačiau ir pats esu vairuotojas ir dažnai stengiuosi privažiuoti ten kur yra patogiau. O Muitinės gatvė, ypač ties Rotušės a. tikrai atgims. Kito kelio nėra. Tiesiog tikiu.

              Comment


                #87
                FACE atidarymas buvo gero skonio, L.Donskis ne tik perkirpo jusotelę, bet ir užbitlavo Yesterday ( du kartus, po bis'o). O kalbant apie Baltijos gitarų kvartetą, tai man gaila, kad aš ankščiau jų nežinojau, nes tai tikrai aukšto estetinio lygio kolektyvas.


                Vienas pažįstamas piešia freskas FACE klube, kai baigs, būtinai įdėsiu foto

                Comment


                  #88
                  Parašė androff Rodyti pranešimą
                  FACE atidarymas buvo gero skonio, L.Donskis ne tik perkirpo jusotelę, bet ir užbitlavo Yesterday ( du kartus, po bis'o). O kalbant apie Baltijos gitarų kvartetą, tai man gaila, kad aš ankščiau jų nežinojau, nes tai tikrai aukšto estetinio lygio kolektyvas.


                  Vienas pažįstamas piešia freskas FACE klube, kai baigs, būtinai įdėsiu foto
                  Kaip ir VDU per rugsejo pirma.

                  Comment


                    #89
                    Parašė d'Ark Rodyti pranešimą
                    Kuzmos 13 ir kituose nenaudojamuose pastatuose
                    Nesuprantu, koks tas nenaudojamas pastatas, nė vienam žemėlapy nerandu

                    Comment


                      #90
                      Kauno psichiatrijos ligoninė Muitinės g. 2/Kuzmos g., ten net ne vienas nenaudojamas pastatas yra.

                      liuto foto:

                      Paskutinis taisė d'Ark; 2008.01.17, 17:16.

                      Comment


                        #91
                        visi jusu pamineti pastatai, jau yra naudojami arba rezervati KDI bendruomenei.

                        Comment


                          #92
                          tai aš ir sakau, kad VDA KDI galėtų ten padaryti kažką panašaus į meno fabriką, juk būsimieji menininkai ten mokosi, pvz. kaip 3 bis f - Aix en Provence Prancūzijoje, meno fabrikas įkurtas buvusioje moterų psichiatrinėje ligoninėje/internate. Jis, aišku, ne toks įspūdingas kaip koks Kaapelitehdas Helsinkyje, įkurtas buvusioje Nokia gamykloje (su barais, klubais, teatrais, shopais ir t.t.), bet vistiek geras pavyzdys kaip psichų ligoninė gali tapti kultūros erdve.

                          www.3bisf.com
                          www.kaapelitehdas.fi
                          Paskutinis taisė d'Ark; 2008.01.17, 17:40.

                          Comment


                            #93
                            d'Ark aciu uz linkus,labai idomus projektai...Pats studijuoju menus,todel labai noreciau kad Kaune atsirastu kazkas panasaus...
                            O ir investuoti manau atsirastu kam,nes daug skirtingu dalyku burtusi po vienu stogu...labai suzavejo si ideja...Senamiesciui tai galetu tapti tramplinu.

                            Comment


                              #94
                              Šiaip buvisiame Kauno psichiatrijos ligoninės pastate vyksta VDA studentams paskaitos (kiek žinau, kol kas tik vienoj pastato daly)
                              O dėl parodėlių visokiu, tai kartais pasidomėkit ir užeikit, nes būna kelis kartus per metus darbų peržiūros, dabar, pavyzdžiui, VDA KDI senajame pastate stiklo dizaino studentų darbų paroda
                              Paskutinis taisė Taduse; 2008.01.18, 12:16.

                              Comment


                                #95
                                kaune yra vienitelis tikras naktinis klubas - exit. darbo dienom nepardavineja dienos meniu o savaitgaliais surenka gerus dj.
                                Savo dvasia turi skliautai - pereme kazkada veikusio pegaso funkcija, tiesa ten daznai sedi nutriuse pseudo menininkai, bet jie neikyrus ir i aki nesoka.
                                Buvo dar toks orleanas - gedimino g prie noriu redakcijos, bet ten siaubinga ventiliacija ir kol dar buvo galima rukyti iseidavau verkdamas nuo dumu.
                                jam pub - super, nors ne visa ten grojama muzika man prie sirdies, bet super vaizdai per balkona, skanus alus ir neblogas pietu maistas.
                                kaip visada geras desertine, bet ten kainos aukstokos.
                                Europa (Santokos viesbutyje) labai neblogai - subtilu.
                                BO - jei skliautas nevykeliu menininku lizdas, tai bo - nevykusiu studentu irstva...i ja panasus "antri namai" prie birstono g. perejos.
                                papa jazz - neiki galo igyvendintas projektas, verslo emesi zmogus sudarkes pries 10m metropoli, todel ir cia jo vizija neprigijo, naujieji seimininkai fantazijos neturintys zmones, jiems triaukstes stikleskes kepti o ne pizzas klube daryti...
                                פוניקולאַר

                                Comment


                                  #96
                                  Parašė Doncikas Rodyti pranešimą

                                  Artimiausiu metu reiks išbandyti azoto patrankas B)
                                  Vakar "grajino" Shapeshifters..."išbandžiau" tą azoto srovę, patiko ir keistas ir geras jausmas.
                                  Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                  Dordrechtas/Haarlemas
                                  Nesebaras/Plovdivas
                                  Kiolnas

                                  Comment


                                    #97
                                    Parašė fui
                                    buvo dar toks orleanas - gedimino g prie noriu redakcijos, bet ten siaubinga ventiliacija ir kol dar buvo galima rukyti iseidavau verkdamas nuo dumu.
                                    Orleanas buvo neblogai, nemažai ten praleista laiko Kažkaip su nostalgija prisimenu "Seną Stalčių", pirmą roko klubą Kaune, o ten velntiliacija buvo dar kraupesnė nei Orleane. Toks besisukantis propeleriukas "fortkėje"
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                    Comment


                                      #98
                                      Parašė fui Rodyti pranešimą
                                      BO - jei skliautas nevykeliu menininku lizdas, tai bo - nevykusiu studentu irstva...i ja panasus "antri namai" prie birstono g. perejos.
                                      Ir kaip gi tamsta skiria 'vykusį studentą' nuo 'nevykusio studento' ?

                                      O šiaip tai BO renkasi pernelyg daug narkomanų.
                                      Paskutinis taisė Taut.; 2008.01.20, 23:35.
                                      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

                                      Comment


                                        #99
                                        O pries ~3 metus BO buvo visai nieko..

                                        Comment


                                          Parašė wrm Rodyti pranešimą
                                          O pries ~3 metus BO buvo visai nieko..
                                          Prieš 10 metų jis buvo pats tas

                                          Comment

                                          Working...
                                          X