O ar aš gerai šian nugirdau, kad Tom Flagman buvo nominuotas PowerHitRadio apdovanojimams?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Mhm
Parašė fredis Rodyti pranešimąO ar aš gerai šian nugirdau, kad Tom Flagman buvo nominuotas PowerHitRadio apdovanojimams?
Comment
-
Kiaulių gripo (a la kiaulių, a la gripo) žemėlapis
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...,25.488281&z=5
Comment
-
O ko tikėjais? Šiaip visur taupomos lėšos... Na gaila, kad Kaune nevyks, bet yra kaip yra...Na nebent sugėtum surasti papildomus 2.5mln lt...Parašė Gator Rodyti pranešimąDainu svente is Kauno "taupant lesas" perkelta rytu Lietuvos link
Comment
-
kuri? gal su šokių sumaišei?Parašė Gator Rodyti pranešimąDainu svente is Kauno "taupant lesas" perkelta rytu Lietuvos link
Comment
-
man idomu kokiu budu ta svente Kaune kainuotu papildomai 2.5Mln brangiauParašė tivoli Rodyti pranešimąO ko tikėjais? Šiaip visur taupomos lėšos... Na gaila, kad Kaune nevyks, bet yra kaip yra...Na nebent sugėtum surasti papildomus 2.5mln lt...
Comment
-
Paparasta. Papildoma nakvynei patalpų nuoma, papildomas servisas (šiūkšlių rinkimas, apsauga, aparatūra, jos krovimo/iškrovimo paslaugos, troleibusų linijos vakare paleidimas), bei stadiono/Dainų slėnio nuoma. Tuo tarpu kai darai koncentruotai vienam mieste, logiška jau vien, kad suspausi kelias buhalterines eilutes į vieną ir taip sutaupysi ir taip menką biudžetą. O dalyviai - moksleiviai ir studentai - per daug nesiskųs, nes dalyvauja ne dėl 5 žvaigždučių serviso.Parašė Gator Rodyti pranešimąman idomu kokiu budu ta svente Kaune kainuotu papildomai 2.5Mln brangiau
Comment
-
Kariuomenes svente. Santakoj ir IX forte vyko renginiai.Parašė Gator Rodyti pranešimąKas siandien Kaune vyksta, prie pilies ir aplinkinese gatvese auto kol radau kur ikist, zmoniu pilna, bet nesimato kas vyksta
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Bet taip ir nesupratau kur rašė apie girtumą - girtumas nepasitvirtino kai buvo tėvo mašiną "pavogęs" ar šįsyk? Na bet kokiu atveju, jei ir nebuvo girtas tai dėl greičio nėr pasiteisinimų.Parašė Mjso Rodyti pranešimąNer teisybes... 4 sudege, o vairuotojas, kuris jau buvo 26 kartus baustas uz keliu eismo taisykliu pazeidimus, liko gyvas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Is jo buvo atimtos teises 19-ai menesiu uz vairavima neblaiviam, o del sio ivykio girtumas jo nebuvo patvirtintas.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBet taip ir nesupratau kur rašė apie girtumą - girtumas nepasitvirtino kai buvo tėvo mašiną "pavogęs" ar šįsyk? Na bet kokiu atveju, jei ir nebuvo girtas tai dėl greičio nėr pasiteisinimų.
Comment
-
Man tas pats klausimas iškilo. Kai šiti filmavę vaikinukai sustojo jau būrelis smalsuolių buvo susirinkęs, tačiau, kad kažką daryt niekam mintis nekilo. Bet kaip suprantu smūgio metu baką prakiurdė ir užsidegė? Na bent sprogimo taip buvo išvengtaParašė fredis Rodyti pranešimąO tai kodėl niekas negesino? Ką mašinose gesintuvų neturi?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment