Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Tikrai būčiau sakęs, kad nei vienos, geriau įsižiūrėjus nesimato nei viename iš tiesų moteriškų bruožų.
-
Bet, kad pirma tai niekas ir nespejo... Kodel butent ta pirma isskyrei tada cia savo pranesime?Parašė Magician Rodyti pranešimąMjso irgi neteisus.
NĖ VIENOS
. Ashley Purdy (pirma(s) iš kairės, lygtais) - bičas
D.
Komentuoti:
-
Žiauru. Net vardas bobiškasParašė Magician Rodyti pranešimąMjso irgi neteisus.
NĖ VIENOS
. Ashley Purdy (antra(s) iš kairės, lygtais) - bičas
D.
Komentuoti:
-
Viena?Parašė Mjso Rodyti pranešimąNe visos. Irma teisi buvo. Tam yra google. Bet visi atrodo kaip bobos
Komentuoti:
-
Ne visos. Irma teisi buvo. Tam yra google. Bet visi atrodo kaip bobosParašė LC. Rodyti pranešimąŽinai, aš parašiau, po to iš yeah#7 gavau neigiamą įvertį, o tada nusprendžiau ištrint.
Turbūt, nesąmonę parašiau. Bet negi visos? Pusės iš jų smakrai kampuoti. 
Komentuoti:
-
Žinai, aš parašiau, po to iš yeah#7 gavau neigiamą įvertį, o tada nusprendžiau ištrint.Parašė Magician Rodyti pranešimą(LC spėjimas apie dvi - antrą ir trečią iš kairės buvo neteisingas
)
Turbūt, nesąmonę parašiau. Bet negi visos? Pusės iš jų smakrai kampuoti.
Komentuoti:
-
Viena. Iš kairės antra. Bet visko gali būti, kad ir ne vienos, sunkiai matosi figūros
Komentuoti:
-
Tiesiog noriu su jumis pažaisti. Pabandykite atspėti, kiek merginų yra šioje fotografijoje, ir kur ji/jos yra
.
Komentuoti:
-
Nepagydoma liga..Parašė ratČia rizikos elementas bent jau mažesnis nei tarp eismo lakstyt. Nors vis tiek nesuprantu, kaip galima tuo užsiimti, kai nukritus didelė popa būtų.
Komentuoti:
-
Jie profai, aisku nuo zuciu/traumu niekas neapsaugotas, bet ir ju apsaugos atitinkamai rizika...
Komentuoti:
-
SkywalkeriaiParašė HAMMER Rodyti pranešimąĮdomu kiek procentų išgyvena po karjeros pradžios ilgiau metų...
Youtube video
Komentuoti:
-
Man jos tiesiog nereikia ir bent jau aš jos per TV paiešką neieškosiuParašė Gator Rodyti pranešimąNe, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)
Komentuoti:
-
Kažkaip pas mane nerodo, nors ir turėtųParašė Gator Rodyti pranešimąNe, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)
Komentuoti:
-
Ne, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)Parašė spirit Rodyti pranešimąŠ rodė, todėl ir negaila.
Komentuoti:
-
Š rodė, todėl ir negaila.Parašė Gator Rodyti pranešimąTruputi nesupratau del ko tau negaila?
Komentuoti:
Komentuoti: