/\ Čia yra vakarietiškos vertybės. Jeigu Jackass'ai taip padarytų tai būtų galima juoktis. Arba va šitaip:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
po šito "post`o" tavo visi pasisakymai apie kaimo kultūros namų humorą labai gerai tinka į "šiaip linksma" temą. Labai jau linksma skaityti žmogaus, kuriam juokinga kaip kažkas kažkam su tortu i veidą trenkia, humoro kritiką.Parašė John Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Na ką nors rašydamas ,,sienoje'' manau turėtum turėti omeny, kad tai gali perskaityti ne tik ,,draugai''.Parašė John Rodyti pranešimąMano perspėjimas labiau skirtas tiems, kurie patys neįtardami gali netyčia paviešinti savo asmeninę infomraciją, kurios paviešinti jie galbūt visai nenori.
Komentuoti:
-
Kur aš rašiau, kad užiimu? Tik rašau, kad nereiktų būti per daug paranojiškiems ir susireikšminti, kad jus kažkas labai seka ir jūs esat labai kažkam įdomūs.Parašė blitz Rodyti pranešimąLettered užsiima tokiais dalykais? Hmm.... Nors tai nėra visai legalu, bet aš irgi jo nesmerkiu, visi turim savų pliusų ir minusų.Paskutinis taisė Lettered; 2010.10.10, 21:18.
Komentuoti:
-
Lettered užsiima tokiais dalykais? Hmm.... Nors tai nėra visai legalu, bet aš irgi jo nesmerkiu, visi turim savų pliusų ir minusų.
Komentuoti:
-
Na aš juk parašiau "ir kitų internetinių resursų"Parašė Lettered Rodyti pranešimąO ar tai iš tiesų taip jau blogai kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo?
Man pvz. negaila, jei kas nors naršo po mano feisbuko profilį. Galų tai yra socialinis tinklas ir nededu ten labai asmeniškų vaizdų ar informacijos.
Sukombinavus infomraciją, kuri prieinama Feisbuke, su kai kuria kita informacija, kurią galima rasti Internete, galima atkasti pačių įvairiausių ir netgi visai pikantiškų detalių: pvz., kas, su kuo, kur ir kada miegojo.
Įdomu, kad atskirai (t.y. vien per Feisbuką ar bandant ieškoti vien tik kitų resursų) to padaryti nepavyktų. Na panašiai, kaip koks detektyvas, kur iš mažų detalių kartais susidėlioja didelis paveikslas.
Aišku, jeigu tau taip patinka, viskas tvarkoje. Yra žmonių, kuriems, pavyzdžiui, patinka gatvėje vaikščioti nuogiems arba iššokus iš krūmų kam nors parodyti savo gamtos dovanas... tokių žmonių aš nesmerkiu ir žiūriu į tai labai tolerantiškai. Bet juk ne visi tokie esame
. Mano perspėjimas labiau skirtas tiems, kurie patys neįtardami gali netyčia paviešinti savo asmeninę infomraciją, kurios paviešinti jie galbūt visai nenori.
Paskutinis taisė John; 2010.10.10, 21:04.
Komentuoti:
-
O ar tai iš tiesų taip jau blogai kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo?Parašė John Rodyti pranešimąNa aš kartą pabandžiau su Feisbuko ir kitų internetinių resursų pagalba šiek tiek "pašifruoti". Mane net šiek tiek šiurpas paėmė pamačius, ką galima atkasti vos per kelias minutes apie žmones, kurių net nepažįsti ir kurie paprastai neminimi laikraščių ir žurnalų viršeliuose.
Man pvz. negaila, jei kas nors naršo po mano feisbuko profilį. Galų tai yra socialinis tinklas ir nededu ten labai asmeniškų vaizdų ar informacijos.
Komentuoti:
-
Na aš kartą pabandžiau su Feisbuko ir kitų internetinių resursų pagalba šiek tiek "pašifruoti". Mane net šiek tiek šiurpas paėmė pamačius, ką galima atkasti vos per kelias minutes apie žmones, kurių net nepažįsti ir kurie paprastai neminimi laikraščių ir žurnalų viršeliuose. Aišku, John nėra iškrypėlis-maniakas, bet tai nereiškia, kad to paties nedaro ir piktų kėslų turintys žmonės. Dėl šios priežasties ir dėl šventos ramybės reikia bent jau įspėti žmones. O kaip jie elgsis toliau - jų reikalas. Bet kokiu atveju, savo pareigą jau atlikau ir įspėjau šio forumo bendruomenę.Parašė Lettered Rodyti pranešimąIr kas iš to, kad koks iškrypėlis iššifruos? Kur nors feisbuke net šifruoti nereikia. Nors bijoti reiktų kaip tik nebent patiems iškrypėliams, besislapstanties nuo teisėsaugos, arba apskritai tiems, kas jaučia gėda dėl savo pranešimų forume
Komentuoti:
-
Ir kas iš to, kad koks iškrypėlis iššifruos? Kur nors feisbuke net šifruoti nereikia. Nors bijoti reiktų kaip tik nebent patiems iškrypėliams, besislapstanties nuo teisėsaugos, arba apskritai tiems, kas jaučia gėda dėl savo pranešimų forumeParašė John Rodyti pranešimąKai kas, kaip suprantu rašo ir pavardes. Ir jei tau neaktualu šifruoti, tai nereiškia, kad neaktualu ir visokiems iškrypėliams, kurie tuo užsiima. Aišku, tikriausiai nieko čia blogo, bet visvien reikia, kad žmonės žinotu, ką tiksliai daro.
Komentuoti:
-
Kai kas, kaip suprantu rašo ir pavardes. Ir jei tau neaktualu šifruoti, tai nereiškia, kad neaktualu ir visokiems iškrypėliams, kurie tuo užsiima. Aišku, tikriausiai nieko čia blogo, bet visvien reikia, kad žmonės žinotu, ką tiksliai daro.Parašė daktaras Rodyti pranešimąojej jonai, nu tu ir bailys
neturiu aš pvz kada šifruot, ir išvis, nu jeigu vardas lietuviškas yra jonas, tai jonas būs ir japonijoje 
Komentuoti:
-
ojej jonai, nu tu ir bailys
neturiu aš pvz kada šifruot, ir išvis, nu jeigu vardas lietuviškas yra jonas, tai jonas būs ir japonijoje
Komentuoti:
-
Jūs atsargiau su savo "japoniškais" vardais, nes juos galima nesunkiai peršifruoti atgal į lietuviškus. Šiaip pastebėjimas dėl "privacy" internete.
Komentuoti:
ha... ha... ha...
omg
Komentuoti: