Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Už Gruziją

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė antitotalitarizmus Rodyti pranešimą
    Tai oficialus fondas, jis remia Gruzijos svietima, universitetus. Ir visi gruzinai apie tai zino ir jie nori , kad juos sis fondas remtu, jie JAV fondus priima. Todel tai nera papirkinejimas, nes tuos fondus tauta priima. Zmonems jau uzteko rusiskos sistemos ir Kremliaus "fondu", jie jau nebenori to. Vat ir visas konfliktas kyla del to, kad Kremlius ir Kremlius remejai (tokie kaip jus) negali susitaikyti su tuo, kad gruzinai jau nenori buti kartu su Rasija. Rusija griebiasi paciu sluksciausiu, nepiimtu civilizuotam pasauliui priemoniu: pradejo tautinius valymus, sprogdina duju vamzdynus, remia seperatistus ir banditus, snipineja, lenda, kisasi per prievarta i Gruzijos reikalus, organizuoja skandalus ir kelia politine sumaisti, zlugdo ekonomika neleistinais budais.
    Rusijos visada tokios stalinistines priemones buvo ir dabar jos visiskai nesikeicia.
    O jus dar uzstojat Kremliaus veiksmus. Slykstu skaityt jusu komentarus
    Nu jau ir as issigandau tos rusijos

    Comment


      Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      As irgi man rodos ta pacia laida maciau. Tai galiu pasakyt kad irgi pilnai palaikiau ta laidos dalyvi is kaires puses, kuri kaip sakei ir pats vedejas(idiotas vaidinantis visazini) uzsipuole ir praktiskai zemino, kaip ir tas kitas jo oponentas ir asilas. Tai del sito tau pritariu. Bet juk ne pas visus Rusijoj tokios paplaukusios smegenys, todel nereikia sprest pagal kelis, ne pacius geriausius pavyzdzius, svelniai tariant.
      Bet kas del Gruzijos, tai ar tu isitikines kad ten viskas svaru, ir yra opozicija ir pan.. As to kategoriskai netvirtinciau.
      Turint galvoj tai, kad NTV buvo paskutinė laisva TV Rusijoje iki tol, kol ją nupirko Gazpromas (berods), galima teigti, kad ta laida ir buvo Kremliaus užsakymas. Tokias laidas aš ir vadinu rusiška propaganda.

      Kai aš sakau "Kremliaus užsakymas" nereikia taip tiesiogai suprasti, kad Putinas paskambina ir pasako, kokia laida turi būti. Paprasčiausiai yra žmonės, kurie žino valstybės politiką ir žino, ką reikia daryti (kokias laidas rengti), kad ta politika būtų lengviau įgyvendinama. Čia panašu į cenzūravimą.
      BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

      Comment


        V.Putinas: Gruzijoje gresia kraujo praliejimas
        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

        Comment

        Working...
        X