Ką manot?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
John/blitz rusofobas?
Collapse
X
-
Totaliai, neginčinamai , 100 % , kad jie yra rusofobai
. Klausimas manau net nereikalingas
Long live Vasia Pupkin
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Visiškai pritariu, pats balsavau neigiamai, nes nemačiau nieko jau tokio rusofobiško John'o kalboje ir tikrai nemanau, kad už tiek galima žmogų 'nuteisti'.Parašė syle
Visai nusišnekėt pradėjot rusofobai tikrai nelygu zuokininkams. O iš John/blitz pozicijos Edd tave galima pavadinti rusofilu (o žiūrint toliau homosovietiku) tad neklijuokime bereikšmių etikečių.
Comment
-
Niekas nieko neteisia, nedarykim iš visko tragedijų.Parašė pauliaKVisiškai pritariu, pats balsavau neigiamai, nes nemačiau nieko jau tokio rusofobiško John'o kalboje ir tikrai nemanau, kad už tiek galima žmogų 'nuteisti'.
Forume tu esi gan neseniai, o SSC forume iš viso nedalyvavai, todėl ir nematai jokio rusofobiškumo John kalboje.
Comment
-
Parašė EddTikra tragedija.
rusofobiskumas yra impregnuotas john ir/arba blitz asmenybese, manau jau ju negalima atversti i tikrus lietuvius, man jie yra zluge, apsiverksiu tuoj
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
IKi siol maniau, kad tikras lietuvis ir yra rusofobas (ir nieks nenuneigs kad buvo ir turbut yra del ko), o is tavo posto supratau, kad atvirksciai ?Parašė DeSadas
rusofobiskumas yra impregnuotas john ir/arba blitz asmenybese, manau jau ju negalima atversti i tikrus lietuvius, man jie yra zluge, apsiverksiu tuoj 
Comment
-
gal geriau perfrazuoti klausimą į Ar lietuviai yra rusofobai? diskusija būtų kiek įdomesnė, neapsiribojanti keliais asmenimis.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Niekas netrukdo surengti ir tokią apklausą.
Na kai issiaiskinsim rusofobus, galima bus issiaiskinti visus rusofilus
Comment