Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar reik abonentą sodint daboklėn?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ar reik abonentą sodint daboklėn?

    Nors kažkiek abejojau, dabar mano nuomonė tvirtą reik raukt Vilniaus mero kaip politiko karjerą ir sodint į kaliuzę.
    Šiandien per Pagalba SOS viską gražiai parodė kas kaip buvo, pridėt jie nieko negalėjo, nes buvo filmuota medžiaga slapta kamera ir garso įrašai su mūsų mero cinišku balsu.
    Ryt prasideda teismas.
    Aišku jei nebus teisėjams, kaip Drėmai.
    37
    Taip
    75,68%
    28
    Ne
    24,32%
    9

    #2
    jau seniai praradau viltį pamatyt jį už grotų... juk jau kiek incidentų švariai užglaistyta
    Mano nuotraukos @Fotki.com

    Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

    Comment


      #3
      Reikia sodinti ir abonentą, ir jo rubikonišką draugelį, ir televizijos, kuri parodė šį reportažą savininkus, ir AMB, ir Uspasksiką, ir daugybę kitų. Tik deja, bet greičiausiai tai niekada neįvyks, o jei ir įvyks tai bausmės nebus didelės.

      Aplamai, ne tik jie nesodinami, bet ir toliau metai iš metų renkami į valdžią. Tai parodo kokius bukus rinkėjus mes turim.

      Comment


        #4
        ne nereikia Zuoko sodint.nezinau nors Zuokas ir nera sventasis bet tik per Zuoko kadencija Vilnius atsigavo nesvarbu kaip tos projektus prastume ar legaliai ar ne svarbu kad juos yvykde ir vilnius tapo dabar daug grazesnis nei pries kelerius metus.kas pasikeite Pakso metu?nieko Vilnius buvo skolose ir ne toks jau ir grazus tik gal senamiestis ir tiek.man Zuokas patinka ir viskas

        Comment


          #5
          Nors pats esu vilnietis, bet niekaip nesuprantu, kodėl Vilniuje vis tik yra kažkokia dalis miestiečių esančių u Zuoką. Kodėl?Ką jis jau tokio gero padarė miestui? Iškėlė centrą? Sutavrkė Gedimino prospektą? Atrodo ir viskas.Visa kita padarė verslininkai.Kiek kelių nutiesta? Kiek pagerinta infrastruktūra, kaip priklauso tikrai sostinei?
          Giriasi kažkada zuokas savo puslapyje, kad sutvarkys pilies knygyną, kur miestiečiai galės kiatyt knygas, tai ko tu po velnių 2002 metų pasaulio jaunas žmogau negali sutvarkyt sereikiškių parką, kaip kad priklausytų moderniai sostinei.

          Comment


            #6
            Parašė FM'as
            ne nereikia Zuoko sodint.nezinau nors Zuokas ir nera sventasis bet tik per Zuoko kadencija Vilnius atsigavo nesvarbu kaip tos projektus prastume ar legaliai ar ne svarbu kad juos yvykde ir vilnius tapo dabar daug grazesnis nei pries kelerius metus.kas pasikeite Pakso metu?nieko Vilnius buvo skolose ir ne toks jau ir grazus tik gal senamiestis ir tiek.man Zuokas patinka ir viskas
            Čia aš norėčiau su tavim sutikti vagia tai visi, bet Zuokas vokdamas dar ir kažka padarė už tuos pinigus, ko kiti nesivargina daryti... Kad jau laikas jam eit iš šito posto - faktas. Negali tiek apsi****s žmogus užimti tokį postą, o dėl sodinimo tai susilaikysiu nuo komentarų...

            Comment


              #7
              na as ne Vilnietis.Nezinau kodel bet man jis patinka kaip politikas vien toedel kas jis moka issisukti is sudetingu situaciju ir niekad negirdejau jo pykstant kaip Paksa! jis man panasu i Blera anglijoj.o siaip dar sakau per jo kadencija daug kas vilniuj pasikeite gerai verslininkai pastate bet vistiek m,erai duoda leidimus statyt. ar ne?

              Comment


                #8
                Parašė Edd
                Aplamai, ne tik jie nesodinami, bet ir toliau metai iš metų renkami į valdžią. Tai parodo kokius bukus rinkėjus mes turim.
                Pilnai sutinku

                Comment


                  #9
                  zinot politika yra ta sritis kurioje labiausiai galima susipykti.kiekvienas turi savo nuomone ir ta nuomone nera durna.Tam yra demokratija.Del Zuoko manau ijeis i Vilniaus ir Lietuvos istorija kaip tikras svelniai tariant Shudzius ir kaip vilniui gerus darbus padarantis.Isvis as manau politika galima kritikuot bet negalima keikt ir kitaip blogiausiais zodziais varyt cia mes parodam savo lietuviska tokia nekultura. B-)

                  Comment


                    #10
                    Gal pagaliau užteks kliedėt apie mistinius Zuoko nuopelnus Vilniui... Jis kaip tik visada šavistė biudžetą visokiem iditiškiem projektam ir akcijom. O Vilniui jis nepadarė nieko gero už ką jį galima būti gerbt. Viskas ką Vilnius turi naujo ar šiaip sutvarkyto, tai Zuoko nuopelnas mažiausias. Būtų kitas meras buvęs visus tuos metus - būtų tas pats, o turbūt dar netgi daug geriau Vilniuje.

                    Comment


                      #11
                      ne tu nelabai teisus ka padare Paksas? a? ir ka jis butu dabar padares? jei tada nieko nepadare ir dabar nebutu padares

                      Comment


                        #12
                        Ar tai, kad Paksas nieko irgi nepadarė įrodymas, kad Zuokas kažką gero padarė? Savaime aišku, kad Vilnius gauna didžiules lėšas už kurias viskas ir padaroma, o miesto biudžetas tikriausiai Pakso laikais buvo gerokai mažesnis. Viską lemia laikas. Zuokui pavyko pasikinkyt Vilnių pačiu geriausiu metu pralobti ir susikurt reputaciją.

                        Be to nemanau, kad Paksas kažkuo labai išskirtinai nieko nepadarė, ir nereikia čia liet pagiežos už jo prezidentavimą, nes Paksas iš vis nieko dėtas kai kalbama apie Zuoką.

                        Comment


                          #13
                          kodel nieko detas? cia buvo kremliaus zmogus per kuri rusai dare itaka lietuvai as 10 metu studijuoju politika zinau ta dalyka.kai Paksa isrinko prezidentu tai kremlius labai dziaugesi o kai nuverte tada buvo rusams vienas didziausiu smugiu.taigi musu visuomene politikai nera dar subrendusi musu valstyve jau butu buvusi turtingesne jei visuomene nerinktu buvusius komunistus kaip brazausku ir jo komanda ir apskritai kurie suristi su rusija.jei norite kad lietuva toliau toliau gyvuotu jei ne tai prasom rinkit uspashkiha prezidentu tada busim rusija.pirgus benzinas viskas bus veltui

                          Comment


                            #14
                            Visai nusivažiavai nuo topico, gali kurt naują temą apie Paksą nuodėmingajį ir ten jį dergt. Be to kad, ir koks nevykęs politikas būtų Paksas, bet jis n kartų geriau nei Zuokas.

                            Comment


                              #15
                              Kaip FM'as sake, politika - " sritis kurioje labiausiai galima susipykti".
                              Bet pora pastebejimu:
                              *anksciau dirbe merai nelabai ka nuveike dar ir todel, kad tada nebuvo pinigeliu; butu "meraves" tais laikais abonentas - irgi nelabai ka butu padares;
                              *Vilnius labiausiai atsigavo ne del mero - paprasciausiai sostines visada ir visur gyvena geriau. Palyginkime Maskva ir Kaliningrada, maskvieciams irgi persama mintis apie Luzkovo nepakeiciamuma;
                              *keicia ne valdzia, o pinigai; biurokratai tik trukdo; daug daugiau butu padaryta, jei mero is viso nebutu. Suprantu, kad tai neimanoma - kazkas turi laikyti vadzias; tik kad vietoj visuomenes interesu gynimo yra pardavinejama teise juos pazeisti;
                              *Zuokas man patinka tik del jo "nesamoniu" - oranziniu dviraciu ir pan.
                              darbas lietuvoje.lt

                              Comment


                                #16
                                na gal as ir nusivaziavau bet ar pagalvoji ka masto Kremlius? ar jie neturi savo simpatiju antipatiju?gal kremliaus zmogus buvo paksas? paprastas lietuvis aisku tuo gali ir nepatiket bet kas slypi kremliaus uzkuliuose kodel tiek dau Lukoil degaliniu? beje sia informacija yra ne mano as gavau is patikimu saltiniu todel as nenusivaziavau

                                Comment


                                  #17
                                  vilniuj zuoko nuopelnu laaabai jau nedaug.turetu bet kuris kitas lietuvos miestas sostines statusa tai lygiai taip pat iskiltu.va ir visa tiesa apie geraji zuoka zmoniu grobika

                                  Comment


                                    #18
                                    Klausimą ar sodinti ar ne, manau, būtų geriausia palikti teismams Neįsivaizduoju ar Zuokas "geras" ar "blogas", bet kaip sakoma toje patarlėje: nepagautas - nevagis.

                                    Tikiu, kad jis yra kažkur susitepęs ir, kad galų gale viskas išlįs į paviršių, bet kol tai neoficialu, mano nuomone, geriausia yra patylėti ir palaukti teismo sprendimo, o ne speukliuoti remiantis kažkokiais tai neaiškiais šaltiniais .

                                    Dėl Zuoko nuopelnų Vilniui, manau jie yra akivaizdūs. Įvairios iniciatyvos kaip Vilniaus pristatinėjimas ir reklamavimas pasaulinėse parodose, puikiai pavykęs savivaldybės restruktūrizavimas, tramvajaus projektas (kurį, bent jau aš, remiu) ir tt. ir pan. buvo pradėtos būtent jo. Zuoko vadovavimas Vilniui pakeitė apskritai mero posto įvaizdį Lietuvoje, iš seno, vos bepajudančio "nusipelnusio" krieno į ambicingo ir veiklaus žmogaus. Gal kam nors tos iniciatyvos ir projektai atrodo kvailai, bet būtent už juos Zuokas gavo "Outstanding young person of the World 2002" apdovanojimą, o tokį gauna tikrai nekiekvienas.

                                    To nereikia pamiršti, kaip, beje, nereikia visko skirstyti į juodą ir baltą...
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

                                    Comment


                                      #19
                                      ui ziuriu cia isipleske karas aisku virtualioj erdvej geriausia pyktis.baikim tas diskusijas ne sakau kiekvienas turi savo nuomone.as iskeliu baltas "taikos"veliavas manau ir jus iskelsit.

                                      Comment


                                        #20
                                        Parašė blitz
                                        Klausimą ar sodinti ar ne, manau, būtų geriausia palikti teismams Neįsivaizduoju ar Zuokas "geras" ar "blogas", bet kaip sakoma toje patarlėje: nepagautas - nevagis.

                                        Tikiu, kad jis yra kažkur susitepęs ir, kad galų gale viskas išlįs į paviršių, bet kol tai neoficialu, mano nuomone, geriausia yra patylėti ir palaukti teismo sprendimo, o ne speukliuoti remiantis kažkokiais tai neaiškiais šaltiniais .

                                        Dėl Zuoko nuopelnų Vilniui, manau jie yra akivaizdūs. Įvairios iniciatyvos kaip Vilniaus pristatinėjimas ir reklamavimas pasaulinėse parodose, puikiai pavykęs savivaldybės restruktūrizavimas, tramvajaus projektas (kurį, bent jau aš, remiu) ir tt. ir pan. buvo pradėtos būtent jo. Zuoko vadovavimas Vilniui pakeitė apskritai mero posto įvaizdį Lietuvoje, iš seno, vos bepajudančio "nusipelnusio" krieno į ambicingo ir veiklaus žmogaus. Gal kam nors tos iniciatyvos ir projektai atrodo kvailai, bet būtent už juos Zuokas gavo "Outstanding young person of the World 2002" apdovanojimą, o tokį gauna tikrai nekiekvienas.

                                        To nereikia pamiršti, kaip, beje, nereikia visko skirstyti į juodą ir baltą...
                                        na va bendramintis nors vienas.matosi zmogus gyvena uzsienije issilavine ...

                                        Comment

                                        Working...
                                        X