O jūs, kaip kaunietis, esantis arčiau tų reikalų, gal nujaučiate, kad grįš liutaz (ir aš išvis grįš)? Nes nu kol kas kaip iššluota - nėra ir viskaz. Gal tikrai išvarė į užsienį pas pažįstamus? Gal ten kitą forumą susirado? Negi jis nesupranta, kad aš jo laukiu, kad galėtume užpildyti forumą juoku? Aš rašau pačius keisčiausius klausimus, jis bando spėlioti, nepataiko, tuomet aš parašau teisingą atsakymą. Ir visi gerai žvengiam. Na kad ir šitas pavyzdys:
Aš > Kas yra kauzacija?
LiutaZ > Kažkas su Kaukazu?
Aš > Ne, tai Helgos Marijos Kauzonės įšventinimas į SAM ministrės postą (per 2024 m. Seimo rinkimų debatus, kai žodis buvo duodamas LŽP, tai sveikatos reikalų klausimais pasisakinėjo ji - būtų išrinkta į Seimą, tai mažiausiai Sveikatos reikalų komiteto pirmininke būtų buvusi).
Liūzė > Sudėtingai čia...
Aš > Kas yra kauzacija?
LiutaZ > Kažkas su Kaukazu?
Aš > Ne, tai Helgos Marijos Kauzonės įšventinimas į SAM ministrės postą (per 2024 m. Seimo rinkimų debatus, kai žodis buvo duodamas LŽP, tai sveikatos reikalų klausimais pasisakinėjo ji - būtų išrinkta į Seimą, tai mažiausiai Sveikatos reikalų komiteto pirmininke būtų buvusi).
Liūzė > Sudėtingai čia...
Comment