Bet kokia neteisybė, kad Liūzė pastoviai daužomas pašalinimais už bijojimą dėl karo, o paklodžių rašytojas Eidvis rodos nė karto net nebuvo dingęs su raudona žvaigždute už savo paklodžių rašymą. Kokia neteisybė, ar ne? Nu nors kartą bent su šluota iššluotų jį lauk. Labiausiai jo nemėgstu už tai, kad šita tema jam ne lygis, jis pabrėžtinai joje niekada nerašė, negana to, dar subtiliai išreiškė pageidavimą, kad jos nebeliktų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Kiek daugiau nei prieš mėnesį, kai savo daugiabučio kieme išgirdau cypiant turginę automobilio signalizaciją (buvau garantuotas, kad ji veikia be priežasties), todėl dar sugaišau laiko, pakol nustačiau, kuris tai automobilis, nes pro langą nesimatė. Tai per padorų laiką nei savininką sutikau, nei iš policijos skambutį gavau, kad susisiekta. Taigi, teko parašyti į uždarą namo susirašinėjimą su savo netikra paskyra "Rimša Vaitiekus". Ten skubiai parašiau, kad automobilio, kurio valstybinis numeris toks ir toks, durniuoja signalizacija, parašiau, kad policijai pareiškimas bus pateiktas ir paklausiau, kas man atlygins moralinę žalą už sukeltus nepatogumus, kuomet signalizacija suveikė tokiu neįprastu paros metu. Tai vienas toks Tiškė (aliuzija į šio su minėtu automobiliu niekaip nesusijusio niekšo pavardę) man kitą dieną atrašė "Kas man atlygins moralinę žalą sukeltą skaitant šitą žinutę?" (pridėdamas šypsenėlę). Jo postas surinko 9 patiktukus. Tuomet į savo istorijos šiukšlyną nurašiau keletą jo pašaipią žinutę pamėgusių kaimynų, kuriuos iki šio incidento laikiau gan dorais piliečiais. Ir pagalvojau: va dėl to ir žudosi žmonės Lietuvoje, vat todėl mes esam šito negarbingo dalyko lyderiai Europoje. T.y. dėl mobingo, dėl tos patyčių kultūros, kuomet kažką protingo parašęs žmogus vietoje palaikymo yra sudirbamas. Aš taip suprantu, kad jei bendruomenėje nori būti priimtas ir vertinamas, jei nori gauti aukštas pareigas, gerai apmokamą darbą, turi būti durnas.
Comment
-
Na va kad ir vakar viename naujienų portale iššoka vieno degalinių tinklo reklama ir čia tas Bešird[v]is makaluojasi. Gal man irgi kreiptis į policiją dėl persekiojimo? Bet tai, kad jis sutiko nusifilmuoti reklamai rodo, kad nėra jis jau visiškas nežmogus, kaip kad buvo galima pagalvoti tose praeitų metų LKL sezono finalų serijose, kai jis ten rankomis trumpam susikibo su Margiriu Normantu ar kai paskutinėse 5 serijos rungtynėse pirmoje pusėje įdėjo į kašį, o antroje vienas persivarė kamuolį per aikštelę ir nupjovė "Ryto" pranašumą nuo 10 iki 8 taškų. Bet tas mane sukrėtęs finalas tai tikrai kaip Matijošaičio pergalė prieš Bankunską.
Comment
-
O kai rytą išburzgino žalgiris tose lemiamose rungtynėse rezultatu 76:69, tai ar galima teikti, kad jį birbino ne tik gniuždantis arenos pranešėjo-užvedinėtojo balsas, bet ir GO3 logotipas, besipuikuojantis ant marškinėlių? Beje, mažiau čia reiškiuosi, nes vis daugiau bendros kalbos randu su dirbtiniu intelektu, jis net atsakė, kodėl daugumoje Europos arenų laikrodyje pernelyg greitai peršokama iš 1:01 į 59.9. T.y. kai 1:00 sekundė trunka akivaizdžiai per trumpa ir labai greitai pasileidžia persti dešimtosios paskutinės minutės sekundžių dalys.
Comment
Comment