O yra tokia studijų specialybė kaip bioetika? Ką tik į mano galvą atėjo toks durnas žodis, tai pagalvojau, kokių tik specialybių programų nėra prikurta. Trūksta dar tik "Nesąmonių ir kliedesių" mokslo dėstymo. Beje, labiausiai šioje temoje dalyvaujančiam (aišku, tik antram po manęs) asmeniui esu numatęs įteikti dovaną "Nesąmonės ir kliedesiai BLITZ" žaidimą, kuriame rasi: kryžiažodį, linksmą istoriją, testą, klausimyną, loginį galvosūkį. Logotipas bus pristatytas artimiausiu metu.
Ups, tik įkėlęs šį pranešimą pagooglinau - nu gi tikrai tokia sąvoka egzistuoja. Ir studijos taip pat! O kur studijuoti apie kokio nors paprasto, ne įžymaus, žmogaus biografiją - dirbančio kur nors privačiame sektoriuje - pvz. autobuso vairuotojo, kiemsargio, papuošalų kūrėjo? Turi būti sudarytos bent proftech sąlygos studijuoti kiekvieno mano buvusio klasioko mamos ar tėvo biografiją, į paskaitas pasikviečiant ir patį mane dominantį asmenį.
Ups, tik įkėlęs šį pranešimą pagooglinau - nu gi tikrai tokia sąvoka egzistuoja. Ir studijos taip pat! O kur studijuoti apie kokio nors paprasto, ne įžymaus, žmogaus biografiją - dirbančio kur nors privačiame sektoriuje - pvz. autobuso vairuotojo, kiemsargio, papuošalų kūrėjo? Turi būti sudarytos bent proftech sąlygos studijuoti kiekvieno mano buvusio klasioko mamos ar tėvo biografiją, į paskaitas pasikviečiant ir patį mane dominantį asmenį.

Comment