reiketu pas jas ir paklausti. Mano aplinkoje tokiu nera, tai negaliu paklausti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
labiau komentuojantiParašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO įsivaizduojate tą prokurorą Dainių Kunigėlį kabinantį ir pelnantį dvitaškį, iš nuotole vidutine?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Ten Linas Kunigėlis, krepšinio komentatorius, o aš kalbu apie prokurorą Dainių Kunigėlį, tą kur kvietė tą nuteistą jaunuolį Mantą į savo sodybą Švenčionių rajone "Pasikalbėti apie bylą". Ten nusivežęs jį, išdergė savo kolegas, pasakojo visokias nešvankybes, gyrėsi, kad turi krūvą baudų už greičio viršijimą, apie kurias jo vadovybė nė nesužino. Tai bene labiausiai prokuratūrą sudrebinęs skandalas istorijoje.
Comment
-
Taigi jau esu dėjęs nuorodas, kur galite prisiminti, pasižiūrėti kaip jis atrodo. Kaip sakė mano mama "Bet koks baisus!"
https://www.15min.lt/tema/dainius-kunigelis-98518
Atsimenu kažkurioje pradinėje klasėje per pasaulio pažinimo pamoką darėme pratybų sąsiuvinyje kažkokią užduotį apie Lietuvos geografiją, ir klasiokas Aleksas, pas kurį namuose kalbama rusiškai/lenkiškai, tai ten kažkur buvo terminas "Baltijos jūra", tai jam kažką reikėjo apie tai paskaityti, ir jis perskaitė kaip "Baltijos rūra". Tai mokytoja kad pasiuto, kad pradėjo ant jo šaukti! Tuo metu nesupratau kame bajeris, jis ko gero ir pats nelabai dar galėjo suprasti, kad pasakė negražų žodį pats to nenorėdamas.
Comment
-
Atrodo stengiatės specialiai pateikti kuo neteisingesnį atsakymą. Tai vyras, kuris dėvi purpurinės arba rožinės spalvos marškinius, daug šypsosi, yra malonus, o jo veidas labiau įdubęs, nei išdubęs, kaip to gašliojo prokuroro Kunigėlio. Pirmą kartą žodį "Mantaška" sukūriau gal 2008 m., kuomet su ilgu senu Škoda troleibusu (armonika) 2604, 16 maršrutu dirbo toks vyras, kuris labiau panašus į lietuvį, kas yra reta. Vėliau, 2011 m. birželį, kai mūsų kaime kaimynei Janei atvažiavo presuoti šieno atvyko toks vyrukas su nauju traktoriumi, jis dėvėjo rožinius marškinius, atsimenu, ties vienu posūkiu lauke jam trukdė tie kvadrato formos šieno spudulai, tad jis išlipo iš kabinos ir numetė juos tolyn, patraukė sau iš kelio.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.17, 20:11.
Comment
Comment