Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

reiketu pas jas ir paklausti. Mano aplinkoje tokiu nera, tai negaliu paklausti
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Kokios dvi Lietuvoje registruotų automobilių numerių raidžių kombinacijos pagal mane reiškia "Tuoj aš jums čia užsmirdinsiu"? Nesakau, gal ir yra gerų žmonių, vairuojančių taip tam tikromis raidžių sekomis paženklintas mašinas, bet yra 2, kurios man sukelia ypač nekokias asociacijas.

Comment

WTF ir LOP?

Comment

LUH ir KSD (arba JSD).

Comment

Luhanskas ir Kauno arba Jonavos socdemai?

Comment

O įsivaizduojate tą prokurorą Dainių Kunigėlį kabinantį ir pelnantį dvitaškį, iš nuotole vidutine?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                O įsivaizduojate tą prokurorą Dainių Kunigėlį kabinantį ir pelnantį dvitaškį, iš nuotole vidutine?
                labiau komentuojanti

Comment

Ten Linas Kunigėlis, krepšinio komentatorius, o aš kalbu apie prokurorą Dainių Kunigėlį, tą kur kvietė tą nuteistą jaunuolį Mantą į savo sodybą Švenčionių rajone "Pasikalbėti apie bylą". Ten nusivežęs jį, išdergė savo kolegas, pasakojo visokias nešvankybes, gyrėsi, kad turi krūvą baudų už greičio viršijimą, apie kurias jo vadovybė nė nesužino. Tai bene labiausiai prokuratūrą sudrebinęs skandalas istorijoje.

Comment

tada nezinau tokio

Comment

Taigi jau esu dėjęs nuorodas, kur galite prisiminti, pasižiūrėti kaip jis atrodo. Kaip sakė mano mama "Bet koks baisus!"
                      https://www.15min.lt/tema/dainius-kunigelis-98518

Atsimenu kažkurioje pradinėje klasėje per pasaulio pažinimo pamoką darėme pratybų sąsiuvinyje kažkokią užduotį apie Lietuvos geografiją, ir klasiokas Aleksas, pas kurį namuose kalbama rusiškai/lenkiškai, tai ten kažkur buvo terminas "Baltijos jūra", tai jam kažką reikėjo apie tai paskaityti, ir jis perskaitė kaip "Baltijos rūra". Tai mokytoja kad pasiuto, kad pradėjo ant jo šaukti! Tuo metu nesupratau kame bajeris, jis ko gero ir pats nelabai dar galėjo suprasti, kad pasakė negražų žodį pats to nenorėdamas.

Comment

prokuroras man ne draugas

Comment

Žiūrėkite, 2012-2013 m. sezone Kauno "Žalgiryje" rungtyniavo toks legionierius Oliver Lafayette ar kaip ten. Tai kodėl viską, ką jis darydavo - derinukus, metimus į krepšį ir pan., kodėl aš visiems jo veiksmams prilipindavau žodį "gaminti/gaminsim" ar pan.? Kodėl taip yra?
                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.01.12, 20:40. Priežastis: "2"

Comment

gal su kamuoliu kaip su kiausiniais elgesi?

Comment

Todėl, kad bene žinomiausias pasaulio žmogus, kurio vardas ar pavardė yra Oliver - yra toks žymus britų šefas Jamie Oliver. O šefas daro ką? - gamina maistą! Tai pamatęs to krepšininko vardą iškart susimąsčiau, kad jis gamins taiklius metimus, kaip tas žymus kulinaras - valgį.

Comment

tik Oliveri twista zinau

Comment

Kas jis toks?

Comment

tai Charlzo Dikenso herojus

Comment

O kokios aprangos elgesio ir manierų žmogų aš galiu vadinti "Mantaška"?

Comment

gal panasu i Parsiuka Ciuka?

Comment

Atrodo stengiatės specialiai pateikti kuo neteisingesnį atsakymą. Tai vyras, kuris dėvi purpurinės arba rožinės spalvos marškinius, daug šypsosi, yra malonus, o jo veidas labiau įdubęs, nei išdubęs, kaip to gašliojo prokuroro Kunigėlio. Pirmą kartą žodį "Mantaška" sukūriau gal 2008 m., kuomet su ilgu senu Škoda troleibusu (armonika) 2604, 16 maršrutu dirbo toks vyras, kuris labiau panašus į lietuvį, kas yra reta. Vėliau, 2011 m. birželį, kai mūsų kaime kaimynei Janei atvažiavo presuoti šieno atvyko toks vyrukas su nauju traktoriumi, jis dėvėjo rožinius marškinius, atsimenu, ties vienu posūkiu lauke jam trukdė tie kvadrato formos šieno spudulai, tad jis išlipo iš kabinos ir numetė juos tolyn, patraukė sau iš kelio.
                                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.17, 20:11.

Comment

Working...
                                          X