Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Eik tu sau! Kas galėjo pagalvoti ?!
    Nesupratau minties.

Ar lazdavoji, kad toks skaičius akivaizdžiai teisingas ir aš neadekvatus galvodamas, kad reaus turėtų būtų smarkiai mažesnis, ar turi omenyje, kad Norfa įžūliai meluoja dalindamasi faktine informacija?

Comment

Neaišku apie ginčijatės. Turi gal jau 100 metų Norfos kortelę, panaudoju vidutiniškai 1 kartą į metus kai ten kažką perku. Į statistiką papuolu, esu realus kortelės turėtojas.
      -

Comment

Nebūtina net plastiką tampytis. Yra apsai visų tinklų.
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
          Neaišku apie ginčijatės. Turi gal jau 100 metų Norfos kortelę, panaudoju vidutiniškai 1 kartą į metus kai ten kažką perku. Į statistiką papuolu, esu realus kortelės turėtojas.
          Aišku apie ką, nes aš puikiai supratau, kad 1 kortelės panaudojamas per metus įsiskaito į tą skaičių (akivaizdu).

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
            Nebūtina net plastiką tampytis. Yra apsai visų tinklų.
            Geriau plastikas nei dar krūva programėlių ir papildomas sekimas telefone.
            Nebent yra galimybė kažkaip telefone tik barkodo foto nešiotis?

Comment

Lidl barkodo neduoda, reikia programėlės. Dar maxima prilipo telefone.
              Buvau susikėlęs kitus barkodus i Google Wallet, bet pabandžius Senukuose nesuveikė, grįžau prie plastiko.
              -

Comment

Lidl barkodo neduoda, reikia programėlės. Dar maxima prilipo telefone.
                Buvau susikėlęs kitus barkodus i Google Wallet, bet pabandžius Senukuose nesuveikė, grįžau prie plastiko.
                O tiesiog screenshotas?
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą

O tiesiog screenshotas?
                  Tiesiog kortelės nuotrauka gal suveiktų. Sveikatos draudimo kortelės nuotrauką nusiunčiau vaistininkei, ir tiko.
                  -

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Geriau plastikas nei dar krūva programėlių ir papildomas sekimas telefone.
                    Nebent yra galimybė kažkaip telefone tik barkodo foto nešiotis?
                    Kuo krūva plastiko geriau, nei krūva programėlių? Nebe tie laikai, kai telefone trūksta vietos programėlėms.
                    Dėl sekimo nesu tikras ką turi omenyje. Ką tik pas save patikrinau - Norfa programėlė turi lygiai 0 leidimų (permissions). Tai reiškia, kad ji mane seka lygiai tiek pat, kiek sektų plastikinė kortelė.

Comment

Tiesiog kortelės nuotrauka gal suveiktų. Sveikatos draudimo kortelės nuotrauką nusiunčiau vaistininkei, ir tiko.
                      Prie ko čia vaistininkė ir jos asmeninė kortelės peržiūra?
                      Aš į klubą esu ėjęs su paso nuotrauka, bet tai nieko nesako apie temą - ar parduotuvės skanavimo apartas techniškai nuskaito kodą iš foto.

Comment

Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą

Kuo krūva plastiko geriau, nei krūva programėlių? Nebe tie laikai, kai telefone trūksta vietos programėlėms.
                        Dėl sekimo nesu tikras ką turi omenyje. Ką tik pas save patikrinau - Norfa programėlė turi lygiai 0 leidimų (permissions). Tai reiškia, kad ji mane seka lygiai tiek pat, kiek sektų plastikinė kortelė.
                        Jeii norfa iš tavęs per programėlę negauna naudos, jiems nėra tikslo leisti programėlę, gali tieisiog virtualią kortelę (ar kortelės foto) išdalint.

Comment

Jeii norfa iš tavęs per programėlę negauna naudos, jiems nėra tikslo leisti programėlę, gali tieisiog virtualią kortelę (ar kortelės foto) išdalint.
                          Aš visiškai nepykstu, jei Norfa mato naudą man reklamuodami akcijas savo programėlėje
                          Aišku galima ir apskritai nenaudoti nuolaidų kortelių, nes jei parduotuvės iš jų negautų naudos, jos neegzistuotų.

Comment

Manyčiau galima būtų atkeršyti už visas skriaudas ir iš viso nevaikščioti į prekybos centrus

Comment

Prie ko čia vaistininkė ir jos asmeninė kortelės peržiūra?
                              Aš į klubą esu ėjęs su paso nuotrauka, bet tai nieko nesako apie temą - ar parduotuvės skanavimo apartas techniškai nuskaito kodą iš foto.
                              Tai Barkodas ir buvo skanuojamas iš foto. Kitiems duomenims nuotraukos nereikia, negi taip sunku suprasti.
                              -

Comment

Lidl barkodo neduoda, reikia programėlės.
                                Duoda, turiu google wallete, veikia. Bet kadangi atsirado Scan and Go, tai teks ir appsą susidėti.

Comment

Working...
                                X