Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Sefas210 Rodyti pranešimą
    Kelionė Anglijon?
    Rimgio foto

    Comment


      Iš tamsiosios Mėnulio pusės kronikų.

      Post in English - fight censorship!

      Comment


        No Star Wars questions...

        Comment


          Kontekstas gal ir ne visai linksmas, bet amerikiečiai, kaip visada pasižymintys "puikiomis" geografijos žiniomis, Twitteryje masiškai kaltina čekus dėl Bostono sprogdinimų: http://storify.com/suchosch/e-en-sko?awesm=sfy.co_hIEW

          man iš karto priminė The Sopranos seriją Pine Barrens

          Comment


            Comment


              Comment


                Nežinau ar liudna ar linksma, bet pasijuokiau gerai, komiška situacija!

                Antstolę vietoj skolininkų užplūdo sekso ištroškusių vyrų skambučiai ir SMS žinutės

                Comment


                  Post in English - fight censorship!

                  Comment


                    Tauta nesnaudzia


                    Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

                    Comment


                      I wonder if the US is gonna invade Russia or Czech Republic or whatever for attacking the US
                      Or whatever Žodžiu, tiesiog invade'inkit ką nors, nors ir Kanadą.
                      Įžvalgos.lt - FB - G+

                      Comment


                        Parašė Rodyti pranešimą
                        Or whatever Žodžiu, tiesiog invade'inkit ką nors, nors ir Kanadą.
                        Ne pilnai i tema, bet ar sitas herojus vis dar tamstos bendrapartietis?

                        „(...) Šūdus šildo šūdai“, - pirmoji A. Ramanausko - Greitai reakcija apie brangiausiai apmokamą Rusijos repo žvaigždę Basta ir apšildančius atlikėjus soc. tinklo „Facebook“ renginio apklausoje. „Palojot, jobani pusgalviai? Dabar galit eiti nachuj su savo šūdina meile šūdiniems barbarų eilėraštukams, prognozuojami piemenys“, - į hiphopo muzikos mylėtojų pasisakymus sureagavo TV laidų vedėjas. „Tai chūliš mane followini, estete su debilo kepure? Užsidėk savo varšavkės triūsikus ant galvos, bus daug geriau. Pošol nachuj, žyvotnojė“, - savo neapykantą toliau liejo A. Ramanauskas - Greitai.
                        Skaitykite daugiau: http://www.diena.lt/naujienos/laisva...#ixzz2RE1D1sBm

                        Comment


                          Reikia pripažinti, kad Ramanauskas išties susidirbinėja su tokiais savo pasisakymais. Bando kopijuoti interneto trolių gretose madingą aštrią ir bekompromisinę Užkalnio kalbėseną, ją pasūdydamas dar aštresniais pasisakymais ir keiksmažodžiais, bet intelektinis ir publicistinis capacity iki Užkalnių ir panašių net iš tolo netraukia. Rezultatas nelabai koks. Teko FB daryti unfollow.

                          Comment


                            Vėl iš tamsiosios mėnulio pusės. Jie nenustoja manęs stebint.

                            Post in English - fight censorship!

                            Comment


                              Parašė John Rodyti pranešimą
                              Reikia pripažinti, kad Ramanauskas išties susidirbinėja su tokiais savo pasisakymais. Bando kopijuoti interneto trolių gretose madingą aštrią ir bekompromisinę Užkalnio kalbėseną, ją pasūdydamas dar aštresniais pasisakymais ir keiksmažodžiais, bet intelektinis ir publicistinis capacity iki Užkalnio net iš tolo netraukia. Rezultatas nelabai koks.
                              Užkalnis paprasčiausiai sako, ką galvoja, ir su tam tikra ironija, tuo tarpu Ramanauskas tiesiog išlieja savo irracionalų pyktį ir neapykantą tam tikrai socialinei grupei.
                              Paskutinis taisė Lettered; 2013.04.22, 22:52.
                              Flickr

                              Comment


                                Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Užkalnis paprasčiausiai sako, ką galvoja, ir su tam tikra ironija, tuo tarpu Ramanauskas tiesiog išlieja savo irracionalų pyktį ir neapykantą tam tikrai socialinei grupei.
                                Užkalnis man patinka tuo, kad jis neisvelia į temas, kurių neišmano ir nesupranta ir apsiriboja tuo, kas jam suprantama ir kur jis gali išlaikyti "autoritetą", pradedant burgerių ragavimais, baigiant visokiais sociokultūriniais visuomenės niuansais. Vien iš to reiktų daryti išvadą, kad tai gana intelektualus žmogus, nes jis nelenda ten, kur jam ne vieta ir kur jis negalėtų atlaikyti oponentų "puolimo". Ramanauskas gi šito nelabai suvokia ir būdamas puikus (galbūt geriausias Lietuvoje) humoristas, nesupranta, kad tai jam nesuteikia autoriteto ir capacity kitose srityse, kurias jis ne taip gerai išmano.

                                Nors lygiai tas pats galioja daugeliui viešojoje erdvėje šmėžuojančių personų, pradedant A.Bačiuliu, baigiant L.Donskiu, kurie galvoja, kad jų akademinis ar koks nors kitas solidus portfolio automatiškai suteikia geresnį visko žinojimą už visus kitus net ir tose srityse, kurios nesusijusios nei su jų profesine, nei akademine, nei kokia nors kita veikla. Tai turbūt gana žmogiškas fenomenas.
                                Paskutinis taisė John; 2013.04.22, 23:01.

                                Comment


                                  /\ Kuo L. Donskis neįtiko? Šiaip tiek pagal išsilavinimą, tiek pagal minčių logiškumą gerb. Užkalniui toloka iki Leonido.

                                  Comment


                                    Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                    /\ Kuo L. Donskis neįtiko? Šiaip tiek pagal išsilavinimą, tiek pagal minčių logiškumą gerb. Užkalniui toloka iki Leonido.
                                    Na aš Donskį taip pat laikiau intelektualiu ir protingu žmogumi, kuris kaip ir turėtų būti vienas iš "autoritetų" visuomenės švietime. Iki kol neteko atsitiktinai sudalyvauti su juo keliose virtualiose diskusijose (privačiai ir viešai, ką gali paliudyti ir kolegos forumiečiai blitz'as bei Aš'as, kurie taip pat tame aktyviai dalyvavo ). Likau šiek tiek šokiruotas ir "išsižiojęs", nes diskusijoje, kurioje išsiskyrė mūsų nuomonės, po labai mandagaus, konstruktyvaus ir šaltiniais paremto argumentų išdėstymo, vietoj kontrargumentų išgirdau labai primityvų ir tiesmuką gyrimąsi savo akademiniu portfolio, buvimu Euro MP bei bendravimu su kitais Euro MP ir individais, kurie irgi turi solidų akademinį portfolio. Kitaip tariant, vietoj atsakymo į argumentus, kuriems atmušti/paneigti jis akivaizdžiai neturi kompetencijos ir žinių (nes tai nėra nei jo akademinė, nei, ko gero, asmeninio susidomėjimo sritis), ėmė tiesiog iš lempos deklaruoti savo tikrą ar tariamą intelektualinį pranašumą, bazuojamą ant savo akademinio ir profesinio portfolio (t.y. aš profesorius, o tu ne. Aš Euro MP, o tu ne. Aš bendrauju su tokiais pačiais profesoriais ir kitais Euro MP, o tu ne) ir elementariai menkinti oponentą primityviai užmaskuotais ad hominem pastebėjimais. Padarius mandagų pastebėjimą, kad tai nėra empirinis argumentas diskusijoje, buvau nedelsiant išbanintas iš profesoriaus L.Donskio FB profilio ir dar išvadintas visaip kaip.

                                    Mano supratimu, Donskis yra seno sukirpimo akademikas, kuris didesnę reikšmę teikia ne empiriniams argumentams (ar argumentams apskritai), bet pašnekovo/diskutanto akademniniam statusui. Tai žmogus, kuris operuoja tokiomis neaktualiomis frazėmis, kaip "inteligentas" ir galvoja, kad jo pasiekimai akademinėje ir profesinėje sferoje (nors tai tik gana siaura sritis) savaime užtikrina, kad visa jo pasaulėžiūra, moralė, intelektas ir visos kitos pažiūros yra automatiškai aukščiau už visų kitų, dėl ko net nereikia pateikti jokių argumentų. Gana ironiška, nes žmogus, kuris save laiko liberalu ir tolerancijos šaukliu, yra tiek pat tolerantiškas oponuojančioms (ne ad hominem) nuomonėms, kaip koks Š.Korėjos režimas.

                                    Užkalnis, aišku, neturi tokio akademinio bagažo, bet pastebėjau, kad jis supranta, jog net ir būdamas Užkalniu, jis nebūtinai viską išmano geriau už visus ir dėl to nedalyvauja temose ir diskusijose, kuriose dalyvauti neturi kompetencijos ar žinių. Tai, imho, yra labai teigiamas charakterio bruožas, kuris rodo, kad žmogus sugeba protauti ir racionaliai įvertinti savo vietą.
                                    Paskutinis taisė John; 2013.04.23, 03:42.

                                    Comment


                                      Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Na aš Donskį taip pat laikiau intelektualiu ir protingu žmogumi, kuris kaip ir turėtų būti vienas iš "autoritetų" visuomenės švietime. Iki kol neteko atsitiktinai sudalyvauti su juo keliose virtualiose diskusijose (privačiai ir viešai, ką gali paliudyti ir kolegos forumiečiai blitz'as bei Aš'as, kurie taip pat tame aktyviai dalyvavo ). Likau šiek tiek šokiruotas ir "išsižiojęs", nes diskusijoje, kurioje išsiskyrė mūsų nuomonės, po labai mandagaus, konstruktyvaus ir šaltiniais paremto argumentų išdėstymo, vietoj kontrargumentų išgirdau labai primityvų ir tiesmuką gyrimąsi savo akademiniu portfolio, buvimu Euro MP bei bendravimu su kitais Euro MP ir individais, kurie irgi turi solidų akademinį portfolio. Kitaip tariant, vietoj atsakymo į argumentus, kuriems atmušti/paneigti jis akivaizdžiai neturi kompetencijos ir žinių (nes tai nėra nei jo akademinė, nei, ko gero, asmeninio susidomėjimo sritis), ėmė tiesiog iš lempos deklaruoti savo tikrą ar tariamą intelektualinį pranašumą, bazuojamą ant savo akademinio ir profesinio portfolio (t.y. aš profesorius, o tu ne. Aš Euro MP, o tu ne. Aš bendrauju su tokiais pačiais profesoriais ir kitais Euro MP, o tu ne) ir elementariai menkinti oponentą primityviai užmaskuotais ad hominem pastebėjimais. Padarius mandagų pastebėjimą, kad tai nėra empirinis argumentas diskusijoje, buvau nedelsiant išbanintas iš profesoriaus L.Donskio FB profilio ir dar išvadintas visaip kaip.

                                      Mano supratimu, Donskis yra seno sukirpimo akademikas, kuris didesnę reikšmę teikia ne empiriniams argumentams (ar argumentams apskritai), bet pašnekovo/diskutanto akademniniam statusui. Tai žmogus, kuris operuoja tokiomis neaktualiomis frazėmis, kaip "inteligentas" ir galvoja, kad jo pasiekimai akademinėje ir profesinėje sferoje (nors tai tik gana siaura sritis) savaime užtikrina, kad visa jo pasaulėžiūra, moralė, intelektas ir visos kitos pažiūros yra automatiškai aukščiau už visų kitų, dėl ko net nereikia pateikti jokių argumentų. Gana ironiška, nes žmogus, kuris save laiko liberalu ir tolerancijos šaukliu, yra tiek pat tolerantiškas oponuojančioms (ne ad hominem) nuomonėms, kaip koks Š.Korėjos režimas.

                                      Užkalnis, aišku, neturi tokio akademinio bagažo, bet pastebėjau, kad jis supranta, jog net ir būdamas Užkalniu, jis nebūtinai viską išmano geriau už visus ir dėl to nedalyvauja temose ir diskusijose, kuriose dalyvauti neturi kompetencijos ar žinių. Tai, imho, yra labai teigiamas charakterio bruožas, kuris rodo, kad žmogus sugeba protauti ir racionaliai įvertinti savo vietą.
                                      Šiuo atveju, geriausia būtų paviešinti tų diskusijų įrašus, kadangi iš tavęs jaučiamas suprantamas šališkumas. Niekada nesu girdėjęs ir tikrai neįsivaizduoju L. Donskį kaip kontraargumentą pateikiant savo išsilavinimą. Tiesiog sunku patikėti.

                                      Nepavadinčiau Donskio seno sukirpimo akademiku. Kaip tik vienoje iš paskutinių Alchemijos laidų jis išsako daug kritikos dabartinei Lietuvos akademinei sistemai. Na, o žodžiai kaip "inteligentas" ar "išsilavinimas" sveikoje visuomenėje turi teigiamą reikšmę.

                                      Atvirai sakant, A. Užkalnis manęs nežavi ir jo rašinių neskaitau. Apie jį esu susidaręs kaip žmogaus, sakančio viską kas "ant liežuvio" bei rašančio pop stiliumi, įspūdį.

                                      Comment


                                        Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                        Šiuo atveju, geriausia būtų paviešinti tų diskusijų įrašus, kadangi iš tavęs jaučiamas suprantamas šališkumas. Niekada nesu girdėjęs ir tikrai neįsivaizduoju L. Donskį kaip kontraargumentą pateikiant savo išsilavinimą. Tiesiog sunku patikėti.

                                        Nepavadinčiau Donskio seno sukirpimo akademiku. Kaip tik vienoje iš paskutinių Alchemijos laidų jis išsako daug kritikos dabartinei Lietuvos akademinei sistemai. Na, o žodžiai kaip "inteligentas" ar "išsilavinimas" sveikoje visuomenėje turi teigiamą reikšmę.

                                        Atvirai sakant, A. Užkalnis manęs nežavi ir jo rašinių neskaitau. Apie jį esu susidaręs kaip žmogaus, sakančio viską kas "ant liežuvio" bei rašančio pop stiliumi, įspūdį.
                                        Čia tik kelios trumpos iškarpos, kurios, aišku, išimtos iš teksto, bet ne iš konteksto


                                        Esu gerai informuotas Europos Parlamento narys, parengęs pagrindinį EP dokumentą žmogaus teisių ir demokratijos plėtros klausimais.
                                        Žodžiu, with all due respect, bet tiesiog Jūs nesate gavęs žinių, kurios jau sukrėtė mano kolegas Europos Parlamente
                                        Baninsiu ir Jus, gerbiamasis. Nes absurdo ir kvailybės netoleruoju.

                                        Tad patikėkite, būdamas akademinis žmogus ir universiteto profesorius aš šį bei tą žinau(...)
                                        Diskusija vyko apie Kinijos valdžią ir jos gerumą/blogumą po L.Donskio straipsnio, kurį ir aptarinėjome.

                                        Dar buvo frazė, kuri mane apibūdino kaip žmogžudiškų režimų advokatą ar kažkaip panašiai, bet tikslios citatos nebeturiu.

                                        Comment


                                          Įdomu tai, kad Užkalnis kalbėdamas yra gerokas mėmė, ko nepasakytum skaitydamas jo raštus.
                                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                          Comment

                                          Working...
                                          X