Kaip per PS keisti Saturation, WB ir kitus su spalvom susijusius dalykus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų redagavimo programos
Collapse
X
-
Pagrindinis meniu:Kaip per PS keisti Saturation, WB ir kitus su spalvom susijusius dalykus?
Image>Adjust | ir renkiesi ko reikia
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Ogi reikia ten įvesti kažkokį registracijos kodą ar kažką panašaus.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąIr kodėl šalinant triukšmą su NoiseNinja uždeda tokį tinklelį? Ką daryti, kad jo nebūtų?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Ne,nes nežinau koks jis.O šiaip programa tikrai nebloga,per tą tinklelį galima įžvelgti,jog savo darbą ji tikrai išmano.Ačiū Ramūnui už ją.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTu įvedei?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Bet jokios naudos ji neduoda. Juk pabaigus nuotrauką jis vistiek lieka (tinklelis)Parašė osiz Rodyti pranešimąNe,nes nežinau koks jis.O šiaip programa tikrai nebloga,per tą tinklelį galima įžvelgti,jog savo darbą ji tikrai išmano.Ačiū Ramūnui už ją.
Comment
-
Man atrodo,kad per kokią nors emule galima rasti parsisiųsti tą kodą.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąBet jokios naudos ji neduoda. Juk pabaigus nuotrauką jis vistiek lieka (tinklelis)Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Photoshop programa daugiau skirta darbui su rastrine grafika, jos kūrimui, redagavimui, paruošimui spaudai.Beje, kuo skiriasi PhotoShop nuo Image Ready?
Image Ready yra daugiau orientuotas į grafiką, skirtą internetui ir darbui su ja. Abiejų šių programų vartotojo sąsajos yra labai panašios, skiriasi tik tam tikros funkcijos. Greičiausiai ateityje jos abi bus sujungtos į vieną.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Ir aš tą patį darysiu.Tikriausiai teks išmokti taip naudotis fotoaparato nustatymais,kad fotografuojant neatsirastų jokių "triukšmų".Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTeks trinti NN...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Pas mane ISO būna 100 arba 200,o dėl antro varianto,tai reiktų pabandyti.Beje,kiek pats ISO esi užsimetęs,nes tavo nuotraukos atrodo tikrai ryškios ir be joko triukšmo.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąMažinti ISO. Ara knistis "yntike" tarp kitokių programėliųMano darbai deviantart'e
Comment
Comment