ten reguliuojamas ne išlaikymas... išlaikymas ten kur 500, 250, 125 ir t.t. šiaip diena kai būna rūkas dažniausiai 125 dedu. prie saulutės 250-500. o naktį b nusipirk tą juostą ir išmėgink, nėra viskas ten labai sunku
o kaip zinoti koki islaikyma nustaciau? nera jokios zymos salia to ratuko. o sakau nesinori pleskinti juostos nezinant ka nustaciau. o galu gale isryskinus neatsiminsiu kokie nustatymai buvo. todel viska pirmiausia noriu susigaudyti.
aš jį tik ką tik į rankas paėmiau, tad įdomu, žiūrint pro skylutę ir bandant fokusuot matosi ryškiai tik vienoje skylutėje, ten tokia per vidurį kaip maža skylutė matosi objektyve(atsispindi nuo veidrodžio), ar taip turi būti?
ir gal galite kas nors paaiškinti apie ratuką kairėje pusėje? man vis tiek neaišku jis.
aš jį tik ką tik į rankas paėmiau, tad įdomu, žiūrint pro skylutę ir bandant fokusuot matosi ryškiai tik vienoje skylutėje, ten tokia per vidurį kaip maža skylutė matosi objektyve(atsispindi nuo veidrodžio), ar taip turi būti?
ir gal galite kas nors paaiškinti apie ratuką kairėje pusėje? man vis tiek neaišku jis.
Koks zenitas? iš kur pas jį daugiau nei viena skylutė? Ar čia tu ne apie ieškiklį?
su skylute, įnirtingai tyrinėdama išsiaiškinau, viskas ten gerai.
tik dėl to ratuko kairėje pusėje plačiau sužinoti norėjau. Ir dar, yra tokia rankenėlė, su kuria užstatai laiką, bet kai pasibaigia laikas nieko nenufotografuoja, nesupratau kam jis skirtas.
Zenitas et
žinau, kad ratukas ir juostelėje turi būti vienoje tiesėje, tada gerai. m?
bet juk išlaikymas tas vidurinis rutuliukas, na dešinėje pusėje.
ir vistiek kaip su tuo kairiniu rutuliuku? nes ten yra daug skaičiukų, nuo kurių net galva sukasi.
Ten kažkaip juostos jautrumą irgi reikia nustatyti. ar ne?
Comment