Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vakaras pataluose
Collapse
X
-
-
Kiekvieno fotografo meistriškumo kreivėje yra HDR duobėParašė enigma Rodyti pranešimąKaip suprast?
Comment
-
paiskinkit Nikai ka norejote pasakyt ? Nes is jusu pasakymo suprantu kad pats hdrinimas yra duobe... nors man ta technika yra saves isreiskimo forma...Parašė Nikas Rodyti pranešimąKiekvieno fotografo meistriškumo kreivėje yra HDR duobė
Comment
-
ir šiaip kiekvieno fotografo fotografijos ir apdirbimas yra savotiškas dalykas, dėl to jos (fotografijos) ir yra vertinamos, kiekvienas turi savo braižą , ir nebūtina daryti taip, kaip kas sako, kad taip ar anaip būtų geriau.... fotografas ar net ne fotografas turi savo akį ir kiekvienai akiai vis skirtingas grožis, kuris arba tinka kam, arba ne...
Comment
-
Nikai galiu atsiust tau nekoreguota foto ir padaryk man is jos hdr neperspausta... paziuresim koks variantas bus geresnis????Parašė Nikas Rodyti pranešimąNe, HDR gera technologija. Tačiau, ją reikia įvaldyti, kad naudoti saikingai ir estetiškai.
Šiame kadre, paprastai tariant, "perspausta".
Comment
-
ta duobe ? kokia duobe????Parašė Nikas Rodyti pranešimąNesijaudink, ta "duobė" laikina. Tai praeina
Comment
-
nu ir kas ta zalioji kreive???? nusisikt man ant jos... jei as kazka padares, ja cia idejau vadinas man grazu ir taskas....Parašė Nikas Rodyti pranešimą
Comment
Comment