Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuviai atsibuskite
Collapse
X
-
Lietuviai atsibuskite
151046,67%7913,33%280,00%070,00%066,67%150,00%040,00%036,67%120,00%0126,67%4
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
o tai kur cia ta foto konkursui? ar kazko as nesupratauKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Ryškiai nedažiūrėjai iki galoParašė Aidzius Rodyti pranešimąo tai kur cia ta foto konkursui? ar kazko as nesupratau
gera gyventi gerai
Comment
-
klipas tai šaunus, bet čia juk nuotraukų, o ne video konkursasBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Bet niekur nėra parašyta kad ta nuotrauka negali būti įdėta į videoParašė Chixx Rodyti pranešimąklipas tai šaunus, bet čia juk nuotraukų, o ne video konkursas
Comment
-
taisyklėse parašyta, kad nuotraukos turi būti pateikiamos jpeg formatu. na gal dar gif, tiff, bmp, png, jei kam reikia, bet video tikrai nėra nuotrauka.Parašė spirit Rodyti pranešimąBet niekur nėra parašyta kad ta nuotrauka negali būti įdėta į video
Comment
-
Gerai, tada laukiam autoriaus komentaroParašė [sp] Rodyti pranešimątaisyklėse parašyta, kad nuotraukos turi būti pateikiamos jpeg formatu. na gal dar gif, tiff, bmp, png, jei kam reikia, bet video tikrai nėra nuotrauka.
Comment

Comment