Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Užupis

Collapse

X
- 

nerealiai mėgstu Užupį. tiesa, laikai keičiasi, Užupis taip pat. dideli sentimentai Užupiui tokiam, koks jis buvo pries 10 - 15 metų...
 deep'as. manau tu teisus, laiptų reikėtų daugiau, dangaus mažiau.
 dts. spalvotumo man nesinorėjo.
 enigma. subtilūs kaip visada tavo komentarai. ačiū.
 Irmux. džiaugiuosi. ačiū.
 Comment
- 

tingiu rašyti:

pats pasižaisk

šiaip auksinė trikampio taisyklė beveik pataikyta. matyt dėlto ir geri atsiliepimai. nors man asmeniškai nuobodoka nuotrauka.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
 Comment
- 

PritariuParašė Irmux Rodyti pranešimąTonai gražūs išgauti, ir viskas čia super, gerai pajaustas kadras   

Comment
- 

knyginės tiesos gerai, bet nuotraukos yra toks dalykas, kurias reikia matyti daugiau širdimi, o ji pas tave kiek įžeista, tiesa?Parašė aesde Rodyti pranešimątingiu rašyti:

pats pasižaisk

šiaip auksinė trikampio taisyklė beveik pataikyta. matyt dėlto ir geri atsiliepimai. nors man asmeniškai nuobodoka nuotrauka.  
 Comment
- 

aha, nes buvau ne kritikuojamas, o apkaltintasParašė arun' Rodyti pranešimąknyginės tiesos gerai, bet nuotraukos yra toks dalykas, kurias reikia matyti daugiau širdimi, o ji pas tave kiek įžeista, tiesa?   
 tačiau knyginės tiesos deja ir yra seniai patikrintos ir pasiteisinusios tiesos.
 P.S. skirtingi žmonės skirtingai priima.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
 Comment
- 

apie knygines tiesas tu kaip ir teisus, todėl jokių "deja" nebereikia.Parašė aesde Rodyti pranešimąaha, nes buvau ne kritikuojamas, o apkaltintas  
 tačiau knyginės tiesos deja ir yra seniai patikrintos ir pasiteisinusios tiesos.
 P.S. skirtingi žmonės skirtingai priima.
 laukčiau naujų tavo kūrinių...

Comment

Comment