Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuje
Collapse
X
-
Sakykim,kad taip,bet lietuje skamba gražiauParašė enigma Rodyti pranešimąO gal duše?
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Įdomu,kaip,nenaudojant blykstės,galima pagaut krentantį vandenį
Dėl antro plano tai teisybė,kažką geriau galėjau išmislyt.
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Naudoti mažą išlaikymą, didelį ISO, o po to Neat Image?Parašė osiz Rodyti pranešimąĮdomu,kaip,nenaudojant blykstės,galima pagaut krentantį vandenį
Dėl antro plano tai teisybė,kažką geriau galėjau išmislyt.
Comment
-
O viso to pasekmė blur'as?Matyt,reiks daryt taip kaip dts sako-gaudyt šviesesnėje vietoje.Gaila,kad mano muilinėje tas minimalus išlaikymas "net" 1/1000Parašė Paulius Rodyti pranešimąNaudoti mažą išlaikymą, didelį ISO, o po to Neat Image?
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Galima plačiau? Kaip čia įmanoma padaryti blur'ą?Parašė osiz Rodyti pranešimąO viso to pasekmė blur'as?
Comment
-
Kiek žinau,panaikinus aukšto ISO sukeltus triukšmus,tos vietos,kurios buvo koreguotos,susiblurina.Nors nebandžiau Neat Image,gal ten taip nėra.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
cia tas uztenka, neuztenka nuo objektu judejimo greicio priklauso manyciau...Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąOsiz, jei fotografuojama lauke, o 1/1000 neuztenka, vistiek gali zaisti su blykste, tik diafragma privert tada teks. Ir vandeni sustabdysi, ir nebus perkaltu objektu, poslyksciu seseliu ir fonas isliks normalus.
Comment
-
Vėlgi jūs abu teisūs.Ką nors panašaus reiks išbandyt lauko sąlygom,užteks toj vonioj kiurksot
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
juk sneka ir eina apie lauka, nes ten ryskiai geresnis apsvietimasParašė Cholerikas Rodyti pranešimąTeisingai manytum
Nuo greicio ir apsvietimo.
Comment
Comment