Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Hmmmmm...

Collapse

X
- 

Na jei taip gryžus kokius 3 dešimtis metų atgal, PS nebuvo. Bet rankos, popieriaus lapas ir visokie kitokie fintai buvo kišami po didintuvu kad tik išgauti kažkokį efektą. Dabartiniais laikais visą tai atlieka PS ar kitos programos. Ir nemanau jog pats dėdamas nuotraukas čia kokios nors iš jų nenaudoji. Bet PS, kiek supratau, Tau jau blogybė. O po Tavo tokio pasisakymo susidaro įspūdis jog pavydi tam kas moka juo naudotis.Parašė jungengg Rodyti pranešimąGerai atrodo. Net bandžiau nuspėt ar ant fono neuždėtas koks patamsinantis-paliejantis sluoksnis. Arba mane dažnai aplanko foto-shopinimo vaiduokliai.
Kas liečia nuotrauką tai mano asmeninis reikalas ar naudojau PS, ar ne.
Comment
 - 

Bereikalo tamsta šiuo atveju primetat man pavydą. Ir anaiptol nesu prieš PS. Mano asmenine nuomone, čia su juo visai nedaug persūdyta. O balų skyriau 10.Parašė ziemke Rodyti pranešimąBet PS, kiek supratau, Tau jau blogybė. O po Tavo tokio pasisakymo susidaro įspūdis jog pavydi tam kas moka juo naudotis.
Kas liečia nuotrauką tai mano asmeninis reikalas ar naudojau PS, ar ne.

Comment
 - 

Aš ir nesakau jog pavydi, bet tik gali susidaryti toks yspūdis po tokio tavo pasisakymo. Juo labiau nenorėjau įžeisti taves. Paprasčiausiai išsakiau savo nuomonę. Aš ir pats to PS naudoti beveik nemoku, bet tai mano problema. O kas liečia nuotrauką tai ir realiai gali būti tokia situacija , kai fonas būna šešėlyje.Parašė jungengg Rodyti pranešimąBereikalo tamsta šiuo atveju primetat man pavydą. Ir anaiptol nesu prieš PS. Mano asmenine nuomone, čia su juo visai nedaug persūdyta. O balų skyriau 10.
Comment

Comment