Gražu, įdomu. Tik kai kur dangus išdegęs.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Juostinė fotografija
Collapse
X
-
Dėkui. O šiaip kaip su išdegimu kovoti? Graduaciniais filtrais tikriausiai? F80 RAW režimo, deja, neturiParašė Nikas Rodyti pranešimąGražu, įdomu. Tik kai kur dangus išdegęs.
Comment
-
fuji superia 200, tik tokias ėmiau (po vieno nesėkmingo bandymo su kodaku). na, pabandžiau, bile kaip, dar 'naposledok' nespalvotą kodak 400, tik pasisiaubinau skanavimo kainų ir nieko su ja dar nenuveikiau.Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąJuosta Fujifilm 400?
ir ką gi, Nikonas iškeliavo pas šeimininką, gaiiila...
Comment
-
Aš bandžiau Fuji Superia X-tra 400 su Zenit-E (obj. Helios 44-2). Dieną kai kur per šviesiai nei norėtųsi, bet vakare gavosi visiškai neblogai net ir be jokio trikojo.

Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.05.24, 21:13.
Comment
-
Manau, nuo skenerio labai daug priklauso. Prieš tai bandžiau šias juostas skenuoti pats ir, nors namie turiu tam tinkamą skenerį, rezultatais buvau visiškai nusivylęs. Grįžęs į Leeds'ą nunešiau jas į laboratoriją ir nuskenavau už £1.99 už juostą (Vilniuje Fuji laboratorijoje tai būtų kainavę 1 Lt už kadrą - 36 kadrų juostą skenuoti gautųsi beveik 5 kartus brangiau nei UK). Pamatęs rezultatus sunkiai patikėjau, kad tai ta pati juostaParašė kašalotas Rodyti pranešimąFuji superia man tai kažkaip nebuvo tokių spalvų
) Pasisekė čia tau
Va fuji reala tai spalvos džiugina(Na gal nuo skenerio priklauso dar).
Comment
-
Būtent, lietuviai brangininkai.. Na gal jie tas spalvas koregavo.. O gal ir jos tokios natūralios, kas būtų šaunuParašė Vaidas Rodyti pranešimąManau, nuo skenerio labai daug priklauso. Prieš tai bandžiau šias juostas skenuoti pats ir, nors namie turiu tam tinkamą skenerį, rezultatais buvau visiškai nusivylęs. Grįžęs į Leeds'ą nunešiau jas į laboratoriją ir nuskenavau už £1.99 už juostą (Vilniuje Fuji laboratorijoje tai būtų kainavę 1 Lt už kadrą - 36 kadrų juostą skenuoti gautųsi beveik 5 kartus brangiau nei UK). Pamatęs rezultatus sunkiai patikėjau, kad tai ta pati juosta
) Žodž tiesa slypi kažkur anapus
Geriausia BW juostos
Comment
-
na kad ano juostinio nebeturiu (Nikon N90). o prie "Vilijos automat" grįžti striomna dabarParašė kašalotas Rodyti pranešimąKodėl paskutinių? Papasakok koki eksperimentai ?
o ieškoti pirkti "iš rankų" ką patarė, nedrįstu, išdurs dar, tokią žinovę:}
ir šiaip makalas su j/b, vienur ryškinti, kitur skanuoti (nes ten, kur ryškina prašo brrr kiek - na nafig man, mėgėjai, foto po 70 megabaitų?..); ir dar kai nuskanuoja, pamatai, jog turi rausvą atspalvį tos nuotraukos
.
o eksperimentai, tai kad buvo pirma ir paskutinė juostelė nespalvota, ir ją reikėjo per kokią savaitę pribaigti. na tai pyškinau bile ką
))
Comment

Comment