Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dvelkianti ramybė...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dvelkianti ramybė...
1310,00%027,69%130,00%040,00%0530,77%4615,38%2715,38%287,69%197,69%11015,38%2Paskutinis taisė Karolis!; 2006.07.19, 15:14.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila ŠiauliuoseŽymos: Joks
-
Tai pati pirma mano nuotrauka, įkelta vertinimui. Tikiuosi nelabai prisvilęs blynas
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
1) balsavimo sistema aukštyn kojom
2) Mano nuomonė labai nuobodu ir neoriginalu.
3) Kas per Miami Vice susižavėjimas ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
1) pirma kart kuriau balsavima, susimaisiau ( pasistengsiu pataisyt )Parašė Ežiukas1) balsavimo sistema aukštyn kojom
2) Mano nuomonė labai nuobodu ir neoriginalu.
3) Kas per Miami Vice susižavėjimas ?
2) aciu uz tavo nuomone
3) cia ne i "tema" ( jei idomu rasyk asmeniskai, paaiskinsiu!).W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Nuotrauka daryta vakareParašė sienaGražus vaizdelis,bet labai paprastas.Fotografuota ko gero ryte,bet nuotrauka''dulkėta''.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Tai, kad jokiame konkurse sita nuotrauka nepretenduoja dalyvautiParašė MantazŠiaip su tema ne į tą skiltį papuolei. Ir turbūt gerai padarei, nes bendras vaizdas kiek apgailėtinas ir toli gražu ne konkursui. Siūlau dar pasipraktikuoti.
Comment
-
Nenorejau siusti i ta konkursaParašė MantazManiau, kad norėjai siųsti į "ramybės" konkursą, bet ne ten sukūrei
O šiaip kurių galų tada kurti atskirą temą šiam pyškalui? 
, o sukuriau tema tam, kad suzinociau jusu nuomone apie si "pyskala".
Comment
-
Dekui uz ivertinimaParašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!
niekas manes nenubaidys
Paskutinis taisė Karolis!; 2006.07.18, 00:32.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Prabilo mat didysis žinovasParašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!
Kažkaip tau ir visos nuotraukos "puikios" ir vertos 10. Gal vertėtų pabūti kiek kritikiškiasniam?
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Pyk nepykes, Mantai, bet daugelis nuotrauku man patinka, tad ir duodu 10 baluParašė MantazPrabilo mat didysis žinovas
Kažkaip tau ir visos nuotraukos "puikios" ir vertos 10. Gal vertėtų pabūti kiek kritikiškiasniam?
(nematau tame nieko blogo
) Kai as pats sugebesiu geresniu nuotrauku padaryti, tai gal ir nebebusiu toks dosnus!
Comment
-
Atsiprašau už klaidelę, bet čia ne nervai, o turbūt vėlyvas metasParašė sanomizKritiškesniam. Nervus į konservus. Neigamas emocinis susidirginimas daro neigiamą įtaką jūsų darbo našumui, o svarbiausia - kalbos kultūrai.
Na jei ir patinka, nebūtina iš kart duoti 10. Balas turėtų priklausyti nuo daugelio kitų dalykų kaip nuotraukos mintis, kompozicija ir t.t.Parašė DidmiestisPyk nepykes, Mantai, bet daugelis nuotrauku man patinka, tad ir duodu 10 balu (nematau tame nieko blogo ) Kai as pats sugebesiu geresniu nuotrauku padaryti, tai gal ir nebebusiu toks dosnus!
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nepelnytos pagyros irgi nenaudingas dalykasParašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment