Ir dar koks
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Duokit valgyti
Žmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
-
kas cia per tema?Parašė Nikas Rodyti pranešimą
pagal si posta tureciau suprasti, kad ta tema "zvaigzdziu" fotografavimas? Bet nematau kas yra ten zvaigzde?Parašė Nikas Rodyti pranešimąNevisai, niekingų "žvaigdžių" nesivaikau. Bet su fotiku renginiuose tenka būti
cia irgi nesupratau - kuo specialus tas kadras ar akimirka, kuriame pagautas zmogus su kamera?Parašė Nikas Rodyti pranešimąAkimirka, kurios dėka gautas šitas, mano manymu, nerealus kadras
Comment
-
Na nežinau, į apmirusią temą įkeliamas nuotaikingas kadras ir prasideda off topic'as, tai, klausimas: kam visgi tapo prieinami svaigalai? Pilnatis?
Visgi, off topic'o atsiradimas yra įdomus ir nepaaiškinamas reiškinys. Iš niekur. Nebučiau aš parašęs prie nuotraukos to teksto, įdomu, kaip tęstusi diskusija.
O mano megstamiausia tema - "Žmonės, darbas..." Čia kažkam sunkiai suprantamas tekstas?Paskutinis taisė Nikas; 2009.03.11, 13:10.
Comment
-
Žmogau tiesiog visiems parūpo kuo tame kadre didžiuotis, kai jis yra paprastas snapshot'as.. Ir dar parūpo kodėl tokias pievas šnekėt pradėjaiParašė Nikas Rodyti pranešimąNa nežinau, į apmirusią temą įkeliamas nuotaikingas kadras ir prasideda off topic'as, tai, klausimas: kam visgi tapo prieinami svaigalai? Pilnatis?
Visgi, off topic'o atsiradimas yra įdomus ir nepaaiškinamas reiškinys. Iš niekur. Nebučiau aš parašęs prie nuotraukos to teksto, įdomu, kaip tęstusi diskusija.
O mano megstamiausia tema - "Žmonės, darbas..." Čia kažkam sunkiai suprantamas tekstas?
)
Comment
-
Nikai, nekreipk dėmesio. Kitiems ir ne vietoj padėtas kablelis gali sukelti piktžiugiškus traukulius. Na ka, darom išvadas - neberašom komentarų prie foto
Nuotaikingas kadras
Paskutinis taisė Irma; 2009.03.11, 13:43.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Ai tingiu su tavimi ginčytis, išraiška kaip išraiška.. ech..Parašė Nikas Rodyti pranešimąTada, visos nuotraukos darytos nesitempiant 10kg foto įrangos yra snapshotai?
Ot paimk, ir pagauk tokia veido išraiška
Comment

Comment