Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. Ryga / Rīga
Collapse
X
-
Neblogai atrodo, tik iš pradžių pamaniau, jog čia kokį slidinėjimo centrą rengia, forma pastato panaši šiek tiek į Snow Arena
-
Nors nesu toleranceofculture, galiu atsakyti, jog priešpaskutinėje nuotraukoje matomas pastatas yra šiuo metu statoma nauja Latvijos Nacionalinės biblioteka.
Komentuoti:
-
Šaunuoliai rygiečiai, kad transportą susitvarkę šauniai. Nėr ko lygint taxi paslaugų kokybės Rygoj ir mūsų sostinėj. Gal žinai, koks ten pastatas iškilo priešpaskutinėj nuotraukoj, masyviai atrodo taip
Komentuoti:
-
Sekmadienio rytas
Prezidentūra
Autobuso ir troleibuso hibridas
Kažkaip pastebėjau daug šios firmos taxi.
Komentuoti:
-
Maršrutas eina per visą Rygą nuo mikrorajono "Imanta" ir tęsiasi iki nedidelio miestelio Rygos įlankos pakranteje iki kur "Via Baltic" turi 1x1 kelia [A1] su "minkštais" shoulder'iais:
Map: http://g.co/maps/acqea
p.s. siulau žiurėti HD720, kokybiškai ir su audio.
Komentuoti:
-
Neblogai. Po žeme tikriausiai techninės patalpos ir koks nors ūkinis kiemas, prekių pristatymams ir panašioms reikmėms.
Komentuoti:
-
Va čia tai tikra MaximaKiek suprantu, tai po žemėmis yra stovėjimo aikštelė, taip?
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąAčiū visiems už patarimus. Ekskursija pavyko puikiai.
Tiesa, Silber, Vaikulės neradau.
Komentuoti:
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąIr kaip del nakvynes, geriau ieskot kokiam Ventspili ar ir Rygoj kazka galima rast kazko nepretenzingo. Buvau senokai, gal kas ka?Aciu
Komentuoti:
-
O kaip klubai ar kabokai Rygoj? Savaitgali leksiu i LV tai sestadienio nakti planuotume praleist ten.. Ir kaip del nakvynes, geriau ieskot kokiam Ventspili ar ir Rygoj kazka galima rast kazko nepretenzingo. Buvau senokai, gal kas ka?Aciu
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąAčiū visiems už patarimus. Ekskursija pavyko puikiai.
Komentuoti:
-
Aš irgi buvau dabar kelias dienas Rygoj darbo reikalais. Nuotraukų iš manęs nereikalaukit, nes nebuvo kada daryt
Komentuoti:
-
Ačiū visiems už patarimus. Ekskursija pavyko puikiai.
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąGalima gal gatvių pavyzdžių, nes net nenutuokiu, kur jo ieškot.
Silber418, taip.
Komentuoti:
-
Komentuoti: