Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SE. Stokholmas / Stockholm
Collapse
X
-
Sausio vidury, kai buvo lietutis, tai ir lygioj vietoj švedai griuvinėjo kaip reikiant. O šiaip tai ir Švedijoj niekas nieko nedaro. Gruodžio gale keliavau nuo stoties iki Frihamnen keltų uosto su sunkiu lagaminu, tai pasigailėjau, kad atsidūriau Švedijoj žiemą.
-
Šita nuotrauka privertė pašiurpti, prisiminus porą truputį skausmingų griuvimų šiemet per plikledžius Vilniuje. Žiūriu, net švedai nepabarsto gatvių. O dar leistis nuo tokio nebarstyto kalnelio...Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Na, visus metus, juolab liepą ar birželį vaikščiot su striuke būtų gana kėblu ir šiap biški per šaltaParašė Silber418 Rodyti pranešimąTuomet suprantama. Ko gero, Grenlandijoje arba Islandijoje gyventum be problemų.
Komentuoti:
-
Tuomet suprantama. Ko gero, Grenlandijoje arba Islandijoje gyventum be problemų.Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąMan šaltis geriau už karštį
Bet neturiu nieko prieš ir šilumą 
Komentuoti:
-
Man šaltis geriau už karštįParašė Silber418 Rodyti pranešimąO kodėl tamsta pingvinas?
Bet neturiu nieko prieš ir šilumą
Komentuoti:
-
O kodėl tamsta pingvinas?Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąO man, kaip pingvinui, būtų pats tas
Komentuoti:
-
O man, kaip pingvinui, būtų pats tasParašė Silber418 Rodyti pranešimąSutinku, nes ir pats nemėgstu stipraus šalčio. O vasarą nėra kada miegoti, nes taip šilta ir šviesu būna vos kelis mėnesius.
Komentuoti:
-
Sutinku, nes ir pats nemėgstu stipraus šalčio. O vasarą nėra kada miegoti, nes taip šilta ir šviesu būna vos kelis mėnesius.Parašė enigma Rodyti pranešimąžiema gražu, bet tik už lango
O baltosios naktys nemigos kankinių džiaugsmas 
Komentuoti:
-
žiema gražu, bet tik už lango
O baltosios naktys nemigos kankinių džiaugsmas
Komentuoti:
-
O žiemą jau negražu?Parašė enigma Rodyti pranešimąGražu, bet tik vasarą... Kiek jos trunka?
Vasara trunka tiek pat, kiek Lietuvoje, tik ruduo atklysta anksčiau. Nors vasaros sezonai neilgi, jų metų galima pasidžiaugti baltosiomis naktimis.
Komentuoti:
-
Dar viena retro nuotrauka su Kungsholmen ir 'Kungstornen' pastatais:
(c) flickr.com
Komentuoti:
-
-
Kol kas ne, tačiau gana gražų vaizdą matau kiekvieną rytą pro langą.Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąEsi gyvai tai matęs?
Komentuoti:

Komentuoti: