Puiku, lauksiu

Taigi, upe...
[/URL]

[/URL]

Kas sake, kad turi vaziuoti i Italija, kad pamatytum garsuji statini

Pakutinese nuotraukose tai labai gerai matosi, ypac pirmoje.
As tokiu ir pats uzsinorejau pasivazineti. Beje, kita menesi vaziuosiu i Kanada, tai gal ir reiks isbandyti, jeigu koks pasipainios po akimis
Tikrai verta aplankyti Kanada.
Ka as cia pasakojiu, turbut pats zinai
Tikrai verta aplankyti Kanada.
Ka as cia pasakojiu, turbut pats zinai 
Labai tiketina, kad nenutolsiu nei 50km nuo sienos. Ai, kaip bus taip bus, bet nuotrauku tai tikrai daug bus
Beje, prancuziskai jie geriau tegul man nekalba, nebent nori, kad as jiems rusiskai, ar lietuviskai uzvaryciau
Labai tiketina, kad nenutolsiu nei 50km nuo sienos. Ai, kaip bus taip bus, bet nuotrauku tai tikrai daug bus
Beje, prancuziskai jie geriau tegul man nekalba, nebent nori, kad as jiems rusiskai, ar lietuviskai uzvaryciau
O kas del Prancuzu, tai jie sneka ir
Beje 50 km. nuo sienos nelabai kuo issiskirs, nors jei i ta puse (nezinau i kuria
) vaziuoji ir dar nesi buves tai tada parsivesi geru ispudziu.
ir labai panasus. Kokiu staigmenu dar paruosiai
O kas del Prancuzu, tai jie sneka ir
Beje 50 km. nuo sienos nelabai kuo issiskirs, nors jei i ta puse (nezinau i kuria
) vaziuoji ir dar nesi buves tai tada parsivesi geru ispudziu.
ir labai panasus. Kokiu staigmenu dar paruosiai 
Kas liecia staigmenas- tai ju tikrai daug bus sios vasaros begyje
Mazyte uzuomina, esu suplanaves po keliones i Kanada, nepraejus 2 savaitem, skristi i NY!!! Per ateinanti menesi, tureciau 2 tolesnes vieteles aplankyti
Zodziu, su Didmiesciu nepirksi, nezinia, kas jam dar saus i galva sia vasara ir kur jis nusibels, tad nuotrauku tikrai bus
Comment