Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

BY. Minskas / Мінск

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Arunas
    replied
    Parašė 4,8mt
    Na jei reiktu rinktis ar Mabiltos griuvenos ar sitie komiblokai, dar gerai pagalvociau. O siaip net ir ta biblioteka neatrodo graziai, ta neva perlo forma atrodo nesolidziai. Va kas nusipelne pagyrimo tai tik stotis.
    Minsko centras tiek diena tiek nakti (ir ypac nakti) tikrai grazus - sutvarkytas, apsviestas, gatvese nei vienos duobeles, nei jokios siuksles nenumesta.

o sovietiniai komiblokai ir lietuvoj baisus

Komentuoti:

• GNU
    replied
    Na jei reiktu rinktis ar Mabiltos griuvenos ar sitie komiblokai, dar gerai pagalvociau. O siaip net ir ta biblioteka neatrodo graziai, ta neva perlo forma atrodo nesolidziai. Va kas nusipelne pagyrimo tai tik stotis.

Komentuoti:

• sauls
    replied
    Jergau, baisiausi Vilniaus komiblokai padidinti 50% ir ryskesnem spalvom. Baisu. O stotis tai man labai nesa i Lietuvos architektura 1985-1995 (oro uosto priestatas, Sodros pastatas), t.y. kvepia naftalinu, man sitas stilius yra siek tiek "suzmoginti" communist gray buildings (kuriuos state kokiais 1960-1970).

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Институт современных знаний.

IDOMUS PASTATAS

LIETUVOS AMBASADA MINSKE (VIENINTELIS LIETUVISKAS PASTATAS)
    Paskutinis taisė Maxas; 2006.08.23, 22:08.

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Gerai, Kad StotĮ Nenuspalvino Geltonai...

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Reflection

(C)Inna Kulbitskaya

Komentuoti:

• oranger
    replied
    vienzo, vaiku darzelis (pradedant spalvomis, baigiant mentalitetu...)

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    NAKTINIS MINSKAS

Paskutinis taisė Maxas; 2006.10.19, 14:36.

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Stai kas atsitinka, kai salis buna izuoliuota nuo pasaulio.

Ir dar kas svarbiausia vietiniams Minskas yra labai gražus miestas... bet dėl skonio nesiginčijama...
    Tai, kad baltarusiai nelabai pasaulio mate, tai nelabai turi su kuo lygint, tik su kitais Baltarusijos miestais, su kuriais palyginus minskas turbut ishties grazhus.

O del spalvu, tai tikrai nesuprantu. Toks jausmas, kad visishkai nenusimanachio apie spalvas ir ju derinima zhmogaus darbas, kurio nenusimanymas pasireishkia logika "kuo ryshkiau- tuo grazhiau"

O naujieji komiblokai ishkart statomi su istiklintais balkonais. Gal kas man gali paaishkinti balkono stiklinimo tiksla? Juk tokie mazi kambariukai tik sandeliukams tinkami. Ir Lietuvoj ta baisi mada buvo. Bet dabar lygtais zhmones nebedaro tokiu nesamoniu (?)

O Nacionaline biblioteka ir traukiniu stotis taj

O siaip Baltarusija, mano nuomone, vistiek taps laisva viena diena. Ir tai turetu buti per kitus rinkimus manychiau. O tada lietuviai galetu pasinaudoti proga ir uzhimti atitinkamas pozicijas sioje kaimynineje salyje, tuo labiau, kad kalba puikiai moka. Nors jau dabar bandoma skverbtis tenais, bet vis ta valdzia...

Komentuoti:

• Maxas
    replied

Paskutinis taisė Maxas; 2006.10.19, 14:36.

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Nieko ispudingo . Tik stotis grazi, daugiau niekas nesuzavejo

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Parašė syle
    Tiesą sakant nežinau, ir mane šis pastatas labai domina ar jį stato savo reikmėms kažkokia didelė kompanija, ar biurus galės įsigyti kas nori, kiek girdėjau baltarusijoje su smulkiuoju verslu ne pyragai.
    gal reiketu paieskoti ssc forume?

Komentuoti:

• syle
    replied
    Tiesą sakant nežinau, ir mane šis pastatas labai domina ar jį stato savo reikmėms kažkokia didelė kompanija, ar biurus galės įsigyti kas nori, kiek girdėjau baltarusijoje su smulkiuoju verslu ne pyragai.

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Gal yra vizualizaciju? daugiau sio pastto nuotrauku?

Komentuoti:

• syle
    replied
    Jei balsuojam už šiuolaikinę Minsko architektūrą tai šia, čia tikriausiai biurai

Parašė Llinass
    Kyla šis tas modernaus.

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    Mediniai langai EKOLOGIŠKESNI (švaresni)
    Paskutinis taisė Maxas; 2006.08.23, 20:21.

Komentuoti:

• Marčiukas
    replied
    Man net iskilo klausimas, ar jie i naujus namus deda plastikinius langus. Mat nzn , ko dar galima is ju tiketis.

Komentuoti:

• syle
    replied
    Visiems jums pritariu, stotis puiki, o pirmas pastatas (kiek atsimenu, biblioteka) pusia velnio, gyvenamieji pastatai tikras nesusipratimas

Nejau nieks negins Minsko kombiblokų?

Komentuoti:

• ANDRIUS
    replied
    Parašė NoBoDyX
    Ir dar kas svarbiausia vietiniams Minskas yra labai gražus miestas... bet dėl skonio nesiginčijama...
    Jis ne tiek grazus kiek sutvarkytas.

O kas liecia tuos dazytuosius, jie tiesiog tipiniai blokiniai masines gyvenamosios statybos pastatai. Kazkokiuo isskirtiniu zvilgsniu i juos net ziureti neverta, tuo labiau lyginti su visuomeniniais.

Komentuoti:

• moo
    replied
    Tragedija! Stotis visai neblogai atrodo, bet visa kita...

Komentuoti:

Working...
X