Infrastruktūra ir transportas
Kelių infrastruktūra ir jos būklę, geriausiai atspindi mašinų srautai ir „kamščiai“, tad srautai yra, o kamščių beveik nemačiau (man kyla įtarimas kad mašinų skaičiumi 1000 gyventojų mes gerokai lenkiame baltarusius).
Bet kuriuo atvejų miestą yra išraižytas, šešių arba keturių juostų keliais (estetikos tame jokios, bet 5 km. atstumą, minskietis ryte įveikia gerokai greičiau nei vilnietis). Tokios didėlės erdvės, keliams, estakadoms atsirado turbūt ne dėl kelių projektuotojų sumanumo, o dėl karo padarinių.
Pagrindinė gatvė

Viešojo transporto sistema išvystyta tikrai neblogai. Naudojamos keturios transporto rūšys: troleibusai, autobusai, tramvajai ir metro.
Tramvajaus nuotraukų deja nepavyko padaryti, bet nieko per daug ir nepraradote (Rygos tramvajus, bent man, estitiškesnis)
Troleibusai (vietinės gamybos)

Autobusai (irgi savi)

Viduje. Beje iš išorės jie atrodo tikrai neblogai, viduje prasčiau, bet važiuoti nelabai smagu, pamenate kaip ankščiau įlipus į Ikarus nuo jo vibracijų, dantys kalendavo, tai šį problema neišspręsta iki šiol. Beje kiek supratau pavarų dėžės mechaninės.

Metro

Dėl šių kadrų teko pasiaiškinti trys kartus metro apsaugai. Kas ir kaip ir t.t. pažeidžiau 18 str. berods

Panelė iš kaires irgi nebuvo labai patenkinta, kad fotogravau, bet vėliau išgirdus kad aš nevietinis visa kelia šypsojosi (beje panelės gražios ir drąsios)

Bus dar
Komentuoti: