Parašė mag
Rodyti pranešimą
? Beje gal prieš pusmetį per baltarusų tv žinias, rodė eilinį kažkokį susirinkimą kur "batka" Lukašenka duoda pylos ir aiškina kaip kur ką daryt, kalbėjo ir apie dangoraižių statybas, tai kaip supratau sunkiai jiems ten gaunas, investuotojų mažai atsiranda.
? Beje gal prieš pusmetį per baltarusų tv žinias, rodė eilinį kažkokį susirinkimą kur "batka" Lukašenka duoda pylos ir aiškina kaip kur ką daryt, kalbėjo ir apie dangoraižių statybas, tai kaip supratau sunkiai jiems ten gaunas, investuotojų mažai atsiranda.
)

Asmeniškai man kompleksas Nugalėjojų prospekte atrodo įspūdingai baisiai.
Asmeniškai man kompleksas Nugalėjojų prospekte atrodo įspūdingai baisiai.

ir gražus, ir "big city feeling" ir "nightlife"... Buvau ten vos prieš metus, vieną ilgą savaitgalį... Nykios architektūros, provincialaus naktinio gyvenimo, sovietmečio kvapo tikrai sočiai... Aplankiau visus 4-5 vertesnius dėmesio naktinius klubus... Viską, kaip paprastai, gelbsti mielos ir geranoriškos vietinės merginos. Dėl to gal ir vertėtų ten traukti kas antrą savaitgalį, visgi netoli... Tačiau prisiminus Baltarusijos pasienio kirtimo procedūras...), primygtinai rekomenduočiau Kijevą... 1 val. lėktuvu...
Manau po 10 metų kai BY atsidurs europos sąjungoj Vilniečiai važiuos i Minską savaitgaliais tusintis ...
Manau po 10 metų kai BY atsidurs europos sąjungoj Vilniečiai važiuos i Minską savaitgaliais tusintis ...

Komentuoti: