Parašė arsiakas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos ir pramogų centras „TILŽĖ“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
manau forum cinema, nes jis monopilizuoja visa kino teatru rinka, to pasekoje uzdaromi beveik visi regioniniai kino teatraiParašė marcius Rodyti pranešimągal kas zinot koks ce kino teatras isikurs?
tikiuosi taip neatsitiks us Saule.
Comment
-
Nu seip jei nepastebi kad medziai parodyti irgi kaip zali staciakampiaiParašė LinS Rodyti pranešimątai tie maži stačiakampiai tai lyg ir mašinos
Bet labiausiai man patiko tai 2 dalykai su medziais, tai tipo buvo pagalvota (1 kur nera ir kur 1 palinkes) kad i juos kasnors atsitrenks prigeres "TILZEJE"
Comment
-
nu uz klaipedos ar vilniaus tikrai grazesnis, bet kauno ar busima siauliu akropoli tai tikrai ne, ir tikiu, kad jis nebus toks patrauklus prikejams kaip akropolis pietiniame, nu cia mano nuomone.Parašė Paulius Rodyti pranešimąDėžiškas, bet daug gražesnis už "Akropolį".
Comment
-
"33 tūkstančių kvadratinių metrų vieno aukšto pastate lankytojai ras gausybę parduotuvių, dešimt kavinių bei restoranų, biliardinę, kazino, boulingo klubą ir kino teatrą. Veiks vaikų žaidimo kambarys.Parašė MJ19 Rodyti pranešimąkokios pramogos bus tilzeje?
„Tilžėje“ duris atvers ir didžiausia Šiauliuose maisto prekių parduotuvė „Maxima XX“. Klientų patogumui bus įrengta 1000 vietų automobilių lauko stovėjimo aikštelė.
„Tilžė” - tai vieta, kurioje visa šeima galės maloniai praleisti laiką. Gausus prekių ir paslaugų pasirinkimas, erdvi aplinka ir malonus aptarnavimas patenkins įvairius pirkėjų poreikius."
Comment
-
stumbro teritorijojeParašė Apollo Rodyti pranešimąGėda man, bet nelabai įsivaizduoju tos vietos, kurioje jis yra statomas. Gal galėtumėte apsakyti tikslią objekto vietą, gal nulėkčiau ir nuotraukų padaryčiau.
Comment

Comment