Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Miesto simboliui – laidotuvių maršas (papildyta)

    Sovietmečiu ryškiausiu Panevėžio centro akcentu buvęs, keturis dešimtmečius Laisvės a. stūksantis trylikos aukštų viešbutis tapo per didele našta pagrindiniams savo akcininkams milijonieriams. Mirties nuosprendis viešbučiui – ekonominės krizės pasekmė ar tik gudrus verslininkų manevras?

    Turtingiausiems Panevėžio verslininkams Gvidui Drobužui, Remigijui Juodviršiui ir dar smulkiesiems penkiems akcininkams priklausančiai, viešbutį valdančiai bendrovei „Panevėžys“ paskelbtas bankrotas.

    Vasario viduryje viešbučio valdymą perėmė teismo paskirtas bankroto administratorius – Vilniuje veikianti bendrovė „Valeksa“. Ji dar negali įvardyti, kokios skolos slegia „Panevėžį“, nes kreditorių prašoma finansinius reikalavimus pateikti iki kovo 12-osios. Preliminariai viešbučio skolos gali siekti apie 5 mln. Lt.

    Pasak „Valeksos“ atstovo, dėl iškeltos bankroto bylos iš „Panevėžio“ patalpas nuomojantys verslininkai problemų nepatirs. Su jais tęsiamos nuomos sutartys.
    http://www.sekunde.lt/panevezyje/mie...otuviu-marsas/
    Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.07, 22:37.
    Brangiausi yra tie pinigai, kuriuos reikia grąžinti.

    Comment


      Bus statomas labai nedidelis ledų vaflinių indelių gamybos cechas Tinklų g. (AB 'Pieno žvaigždės')
      Vis kelios darbo vietos, darbo statybininkms ir t.t.
      Gal vėliau ir išsiplės.

      http://panevezys.lt/lt/veikla/veiklo...varstymas.html

      Comment


        Panevėžys sulaukė daugiau nei 24 mln. litų investicijų iš Skandinavijos. Suomijos investicinė kompanija „Pontos“, kuriai priklauso mieste veikiantis prekybos centras „Babilonas I“, investicijas skiria jo plėtrai ir atnaujinimo darbams.
        „Miestą pasiekusios milijoninės investicijos prekybos centro plėtrai – dar vienas Panevėžio augimo ir modernėjimo ženklas. Užsienio investicinės kompanijos lėšos mūsų gyventojams suteiks galimybę naudotis didesniu paslaugų ir produktų pasirinkimu, pasiūlys naujas laisvalaikio formas ir svarbiausia – sukurs naujų darbo vietų bei geras sąlygas panevėžiečiams. Neabejoju, kad centro plėtra ir labai garsių prekės ženklų atėjimas į miestą yra susijęs su didžiuliu Panevėžio potencialu, augančiomis užsienio ir vietos verslo investicijomis. Juk niekas – ypač prekybos ir paslaugų bendrovės – neinvestuos į verslo aplinką, kuri bus netinkama jų plėtrai”, – įsitikinęs Panevėžio meras Vitalijus Satkevičius.
        http://www.panevezys.lt/lt/naujienos...litu-z36n.html
        Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.07, 22:38.

        Comment


          Patvirtinti 2014-2020 m. strateginiai Panevėžio projektai

          Šiandien Panevėžio miesto savivaldybės taryba patvirtino 2014-2020 m. Panevėžio integruotos teritorijos vystymo programos projektų sąrašą.
          Juo numatyta iš ES lėšų didiesiems miestams įgyvendinti šiuos projektus: sutvarkyti autobusų stotį ir jos prieigas, Jaunimo sodą, J. Biliūno g. 12 teritoriją (13,27 ha buvusios karinio dalinio aviacijos dirbtuvės), Laisvės aikštę ir prieigas, Senvagę (su Kranto g., Sausio 13-osios skveru), Kultūros ir poilsio, Skaistakalnio parkus, Nepriklausomybės aikštę ir prieigas, teritoriją prie „Ekrano“ marių (prie J. Biliūno g.), Nevėžio upės pakrantes (nuo Stoties g. tilto iki Nemuno g. tilto), rekonstruoti Bendruomenių rūmus ir sutvarkyti prieigas, gerinti gyvenamąją aplinką (prie daugiabučių namų).

          Šiems projektams įgyvendinti tikimasi gauti apie 70 mln. Lt. Per 6 mln. Lt reikėtų skirti iš miesto biudžeto.
          http://www.panevezys.lt/lt/naujienos...aign=naujienos
          Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.08, 09:39.

          Comment


            Atrodo nemažas objektas bus Šilagalyje - porolono ir baldų gamyklos, logistikos sandėlis.

            http://www.panrs.lt/go.php/lit/Gamyb...-projektas/804


            Gamybos ir sandėliavimo pastatų komplekso adresu Panevėžio aplinkkelio 13, Šilagalio k., Panevėžio raj. techninis projektas

            2014-03-14

            Pranešama, kad yra parengtas Gamybos ir sandėliavimo pastatų komplekso adresu Panevėžio aplinkkelio 13, Šilagalio k., Panevėžio raj. techninis projektas.

            Su projektu galima susipažinti iki 2014 m. balandžio mėn. 1 d. darbo dienomis nuo 8 iki 17 val. adresu P.Puzino g. 1, Panevėžys. Atvykimo laiką prieš 2 valandas susiderinti su Projekto vadovu Kęstučiu Ščevinsku tel.: 869813385.

            Viešas susirinkimas vyks 2014 m. balandžio mėn. 1 d., pradžia 17 val., adresu P.Puzino g. 1, Panevėžys.
            Attached Files
            Paskutinis taisė Panevezietis; 2014.04.02, 15:08.

            Comment


              Įdomu kada pradės statyti. Čia jau prie hesburger ir ti DOMINARI netoli. Nors ir rajone statys darbo bus ir miestiečiams

              Comment


                Jau prieš pora metų ~ 2012 m buvo užsakovai su gyventojais 'susikibę'.

                http://www.sekunde.lt/panevezyje/por...-zalia-sviesa/

                Jei jau TP parengtas, tai gal ir statys. Kam tuos mln leisti be reikalo...

                Comment


                  Statomas pastatas prie Panevėžio eglės (netoli autobusų stoties).
                  Attached Files

                  Comment


                    Centro vaiduoklis sulaukė šeimininkų

                    Per pastaruosius penkiolika metų pabuvęs jau trijų savininkų rankose, bet užuot atgimęs kasmet vis labiau griuvęs istorinis Panevėžio konservų fabrikas jau turi naujus šeimininkus.
                    Istorinis pastatas Kranto g. lig šiol buvo lyg užkeiktas – keitėsi savininkai, tačiau šimtametis fabrikas nė nebuvo pradėtas restauruoti.
                    Keturiolikos pastatų kompleksą iš „Swedbanko lizingo“ įsigijo medienos supirkimo ir eksporto bendrovės „Bangenė“ antrinė įmonė „Litforina“.
                    Valstybės kultūros paveldo objektą nupirkę verslininkai planuoja legendomis apipintą buvusį konservų fabriką pritaikyti visuomenės poreikiams.
                    Kol kas įvardyti realių planų naujieji savininkai nedrįsta dėl iškilusių biurokratinių kliūčių. Dar sausį Nacionalinei žemės tarnybai pateikę prašymą išnuomoti valstybės žemės sklypą buvusio konservų fabriko pastatams eksploatuoti, verslininkai lig šiol tebesisuka biurokratinėje karuselėje.
                    „Jei nebūčiau panevėžietis ir miesto patriotas, tikrai šito pastato nebūtume pirkę. Komercinės naudos iš jo nesitikime, džiaugsimės, jei pastatą bus galima išlaikyti iš jame vykdomos veiklos“, – „Sekundei“ teigė D. Davidonis.
                    Verslininkas sako turintis daug planų, susijusių su buvusiu konservų fabriku, tačiau kol nepasirašyta žemės nuomos sutartis, darbai sustojo – įmonė netgi negali išsiimti iš Savivaldybės projektavimo sąlygų.
                    „Esame patriotai ir pastatą paversime visuomeniniu, gal jame veiks kavinė, gal konferencijų salė. Jei Savivaldybė, kaip žadėjo, padės, jei gausime Europos Sąjungos paramą, bus labai gerai, o jei niekas nepadės, dirbsime mažais žingsneliais ir tai užtruks“, – sako D. Davidonis.
                    http://www.sekunde.lt/panevezyje/cen...ke-seimininku/
                    Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.08, 09:40.

                    Comment


                      Panašu, kad pradėjo veikti AB "Amilina" sirupo gamybos linija

                      http://vz.lt/?PublicationId=c2889828...6-3874450940ae
                      Neišmeskite spalvų

                      Comment


                        Statybų specialistus rengs modernioje bazėje

                        Panevėžyje Europos Sąjungos 2007–2013 metų lėšomis įgyvendinamas beveik 10 milijonų litų projektas, kuris leis parengti statybų sektoriaus specialistus, gebančius ir karto po mokslų kibti į darbus.


                        Panevėžio profesinio rengimo centro pastatas pernai buvo atnaujintas iš išorės, o šiais metais jis smarkiai pasikeis ir iš vidaus. U.Mikaliūno nuotr.

                        Investuos beveik 10 milijonų litų

                        Panevėžio profesinio rengimo centras (PRC) – viena didžiausių profesinių mokyklų Aukštaitijos regione, turinti per 1000 mokinių, yra pripažinta statybos sektoriaus darbuotojų, automobilių remontininkų, technikos priežiūros verslo darbuotojų, kirpėjų, higieninės kosmetikos kosmetologų kalve.

                        Mokymo įstaigai jaunuoliams, pasirinkusiems statybų specialistų profesijas, suteikti geresnes galimybes įgyti reikalingų praktinių įgūdžių trukdė pasenusi materialinė bazė. Tačiau jau šiais metais moksleiviams atsiras galimybė darbuotis pagal europinius reikalavimus įrengtoje mokymo bazėje, naudotis šiuolaikine technika ir medžiagomis.

                        Būsimi statybų specialistai, pradedant tinkuotojais, dažytojais, mūrininkais, plytelių klojėjais, baigiant elektrikais, santechnikais, mokysis amato kapitališkai suremontuotose dirbtuvėse, rąstinius namus praktikuosis statyti naujame medžio apdirbimo ceche. Jame būsimi statybininkai pratinsis dirbti ir aukštyje – montuoti pastolius, atlikti kitus statybose įprastus darbus.
                        http://www.sekunde.lt/europos-vartai...rnioje-bazeje/
                        Attached Files
                        Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.07, 22:33.

                        Comment


                          Šiandien važiavau su autobusu. Ir net pats nustebau, kad pravažiavau net tris statomus objektus.
                          1.http://www.maps.lt/map/default.aspx?...to,stops,zebra
                          Čia statomas komercinis pastatas su gyvenamosiomis patalpomis. Stato kažkokia DOKA. Apdaila beveik padaryta.
                          2.http://www.maps.lt/map/default.aspx?...to,stops,zebra
                          Čia burių pastatas matyt bus 3 aukštų, kadangi abejočiau ar leistų statytį aukštesnį.
                          Kas stato taip ir nepamačiau. Statybos ten greit juda.
                          3.http://www.maps.lt/map/default.aspx?...to,stops,zebra
                          Čia jau parduotuvė. Buvo kalbos ,kad lyg Čimolonskas bus tai jei kas žino kas staybų užsakovas tai parašykit. Statybininkai jau viduje juda.
                          Paskutinis taisė PNV; 2014.04.14, 15:43.

                          Comment


                            Taip pat panaršiau ir radau tokią naujieną.

                            Bus statoma Panevėžio evangelikų reformatų bažnyčia (video)
                            http://www.ref.lt/index.php/panevezi...atyba/261-ssdf
                            Paskutinis taisė Romas; 2016.01.30, 14:06. Priežastis: Plika nuoroda be pavadinimo

                            Comment


                              Doka tai viena iš didžiausių Europoje klojinių gamintojų ir tiekėjų firmų, tai stato ne jie, o tik jų klojinius naudoja kaip ir daugelyje kitų objektų visoje Lietuvoje

                              Comment


                                Netoli Sporto rūmų, Klevo +/- naujas objekts.
                                Attached Files

                                Comment


                                  Dar praejau pro buvusia ledaine centre. Tai yen matyt uz savo pinigus stato,nes statybu tempai letoki.

                                  Comment


                                    Stato iš algos. Buvau foto ir nuorodą įdėjęs. Atrodys +/- taip:
                                    http://www.panevezioarchitektai.lt/a...ktai/gid:169/5

                                    Comment


                                      Esam modernūs visgi

                                      Panevėžyje atidaryta moderniausia šalyje mokymo vairuoti bazė

                                      Antradienį Panevėžyje atidarytas pirmasis Lietuvoje mokomasis transporto centras. Šešių hektarų plote įrengtos kelios aikštelės, žiedinė sankryža, nuokalnė ir įkalnė, garažas ir mokomasis logistikos centras. Vairuotojai savo įgūdžius galės išbandyti ir važiuodami itin slidžiomis atkarpomis, imituojančiomis ledu padengtą kelią. Speciali polimerinė danga, tekant vandeniui tampanti slidesnė už ledą, į Panevėžį atkeliavo iš Austrijos.

                                      Transporto sektoriaus praktinio mokymo centrą įsteigė Panevėžio profesinio rengimo ir Darbo rinkos mokymo centrai. Tačiau šiame centre vairavimo įgūdžius galės tobulinti ne tik šių centrų moksleiviai. Čia įgyti praktikos vairuotojus galės siųsti visos Panevėžio regiono mokymo įstaigos, verslo įmonės, pasimokyti saugiai vairuoti taip pat galės ir Panevėžio miesto bei rajono gyventojai.

                                      Naujai atidaryto praktinio mokymo centro pasididžiavimas – beveik pusę teritorijos užimančios praktinio vairavimo mokymo aikštelės. Čia įrengtos dvi slidžios dirbtinės dangos trasos – šiuo metu vienintelės Baltijos šalyse. Jose galės mokytis važinėti ne tik lengvųjų automobilių, bet ir krovininių automobilių ar autobusų vairuotojai.
                                      http://auto.lrytas.lt/radaras/paneve...ruoti-baze.htm
                                      Paskutinis taisė Xedos; 2015.04.07, 22:35.

                                      Comment


                                        http://www.aina.lt/panevezio-naujien...ilono-miestas/
                                        Mane nustebino kad vietoje „Bauhof“ bus šveicarų baldų fabrikas. Tikėkimės jei gamyba pavyks galbūt jie pastatą išplės.

                                        Comment


                                          Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                                          Netoli Sporto rūmų, Klevo +/- naujas objekts.
                                          Pagaliau pradėjo krapštyti, o tai jau ko dešimtmetį pamatų blokai ir suvežtos trupančios raudonos plytos kėlė klausima - kam vis tai?

                                          Įdomu kas čia bus?
                                          ______________
                                          The Division Bell

                                          Comment

                                          Working...
                                          X